Så roliga spel - ah nog gjort alla utom ev två-tre stycken. Perfekt för våra familjekvällar. Den yngsta var nog 13-14 år när vi började spela dessa tillsammans för att han också skulle kunna känna sig... Ver mais
Era kryssmord gillade jag, förmodligen för att jag kunde lösa dom. Just nu irriterar jag mig på att damen tagit med sig en raket till det ljudisolerade garaget där hundarna skyddas från just rakete... Ver mais
Läste författarmordet sist och det var så välgjort. Jag verkligen älskar när varje detalj går ihop och hur dem redovisas i slutet. Inga lösa trådar. Ni är bäst på mordgåtor i just den bemärkelsen. Att... Ver mais
"Författarens egna öde" var ytterligare en rolig och engagerande kvalitetsmordgåta från HR. Vårt utredningsteam hamnade på en bokmässa, där fallet utmanade vår samarbets- och analysering förmåga till... Ver mais
Beställ hem en autentisk mordgåta att lösa med vänner och familj. Spännande sällskapsspel som passar alla som älskar att klura!
Södra Allégatan 16, 41301, Göteborg, Suécia
Respondeu a 96% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Så härliga mordgåtor, de flesta kluriga som "attan" :-). Vi träffas i familjen både vuxna och stora barn, härlig gemenskap över generationsgränser. Vi äter och dricker gott. Det gör att vi får en härlig sammanhållning.

Resposta da Hidden Reality
Jätterolig grej att göra tillsammans! Har löst en med vänner och en med familj och det var lika spännande båda gångerna.

Resposta da Hidden Reality
Snabb leverans, så väl uttänkta gåtor. Det märks att Hidden reality lägger ner mycket tid och tanke när dom tar fram varje mordgåta och det uppskattas! Sitter som på nålar när varje nytt mord släpps🙏🏼 rekommenderar starkt!

Resposta da Hidden Reality
Jag älskar hidden reality! Det är en perfekt samlingspunkt att dra fram en av deras spel och samla nära och kära! Otroligt bra arbete och väl uttänkta kriminal fall! Rekommenderar starkt!

Resposta da Hidden Reality
Väldigt rolig och underhållande aktivitet för flera samtidigt.
Spännande och välgjort!
Snabb leverans!

Resposta da Hidden Reality
Spännande roliga detektivspel som återför familjer och vänner till fysiska trevliga sammankomster, utan att ha näsan i mobilerna.
Snabb och smidig frakt bör tilläggas

Resposta da Hidden Reality
Mycket bra upplägg på fallen, Kräver en del tankeverksamhet. Man får tänka på samma sätt som man gjorde som utredare vid polisen.

Resposta da Hidden Reality
Så kul vi hade. Att vara en detektiv för en eftermiddag.

Resposta da Hidden Reality
Roliga och välskrivna mordgåtor. Har köpt och löst ett flertal tillsammans med vänner.

Resposta da Hidden Reality
Det var super kul att spela, svårt att skriva vad man gillade utan att avslöja något dock. Men en sak jag inte fattade var att en sak står i facit att det finns i materialet, men kollade verkligen allt och hittade det inte någonstans, det gjorde ju dock att en sak kunde man inte koppla ihop riktigt. Vet inte om det var något fel på det jag hade köpt eller om jag ändå missade det någonstans, men ja tyvärr löste vi inte det vilket var tråkigt🥺

Resposta da Hidden Reality
Oslagbara upplevelser att lösa gåtorna från Hidden Reality tillsammans. Superbra, autentiskt material och kreativa interaktiva hjälpmedel av högsta klass (telefonnummer, appar, Youtube etc). Keep them mysteries coming! :)

Resposta da Hidden Reality
Kan varmt rekommendera har haft så himla roliga spelkvällar

Resposta da Hidden Reality
Riktigt bra spel och en service i världsklass!

Ett måste i jul . Ett spel för hela familjen 🎅 Absolut det bästa

Resposta da Hidden Reality
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.