Hiérro Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Shirt zit perfect niet te strak niet te breed hij zit perfect bij meeste shirts als deze zitten ze meestal te strak bij mij maar met deze geen last wordt zeker vaker besteld

Classificada 5 em 5 estrelas

Uitstekende service en snelle levering! Ik heb online een polo grey lange mouwen, een polo besteld. en ben erg tevreden. De bestelling werd snel geleverd. Alles was volgens de afspraaken was alles op... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Mooie herenkleding, bezorging was snel en producten waren keurig verpakt. Service is goed, vragen worden snel beantwoord via whatsapp. Een aanrader voor wie waarde hecht aan vakmanschap en betrouwbaar... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de moda masculina

Discover Hiérro. Knitted in Italy, made in Portugal. Smart luxury with fair pricing.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

27 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

19 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Geweldige kwaliteit

Voor Vaderdag een hele mooie polo shirt van mijn dochter gekregen. Werkelijk zit het als gegoten, prachtige kleur en de stof / kwaliteit is meer dan Top. Ik raad iedereen aan om bij Hierroclothing te bestellen. Ik bestel er in ieder geval twee extra.

12 de julho de 2025

Resposta da Hiérro

Hallo Gerrit, Wat een bijzonder mooie review. We zijn erg blij dat de kleur, kwaliteit en pasvorm precies zijn wat je ervan had gehoopt. Super dat je zelfs extra wilt bestellen, dat is voor ons het mooiste compliment. Bedankt voor je vertrouwen in Hiérro. Groetjes Mustafa Demir

Classificada 5 em 5 estrelas

Heb hier onlangs een polo besteld na…

Heb hier onlangs een polo besteld na het zien van de advertentie op Instagram. Wat je ziet is wat je krijgt. Super chique stof en perfecte pasvorm. Zeker een aanrader!

1 de julho de 2025

Hallo Orhan hartelijk dank voor je mooie woorden! Groetjes Mustafa Demir

Classificada 5 em 5 estrelas

Top kwaliteit, afwerking en pasvorm!

Hele goede kwaliteit materiaal, afwerking en pasvorm!! Met leuke persoonlijke levering, zeker weer bestellen.

5 de julho de 2025

Resposta da Hiérro

Hallo Nick, hartelijk bedankt voor je mooie review. We zijn blij dat je tevreden hebt. Groetjes Mustafa Demir

Snelle en goeie levering

Snelle en goeie levering. T-shirts zijn van goeie kwaliteit ! Wij zijn tevreden

2 de junho de 2025

Hartelijk bedankt Kevin!
Groetjes, Mustafa Demir

Classificada 5 em 5 estrelas

Goeie kwaliteit, echt een aanrader!

Uitstekende service en snelle levering!
Ik heb online een polo grey lange mouwen, een polo besteld. en ben erg tevreden. De bestelling werd snel geleverd. Alles was volgens de afspraaken was alles op tijd.kwaliteit van de kleding is perfect (dikke stof). Zeker een aanrader

9 de junho de 2025

Resposta da Hiérro

Dankjewel Berat voor het delen van jouw waardevolle review. Groetjes Mustafa Demir

Classificada 5 em 5 estrelas

top service de verkoper denkt mee als…

top service de verkoper denkt mee als je moeilijk keuze kan maken en de kwaliteit is next level tot de volgende bestelling heren

4 de junho de 2025

Dankjewel voor deze mooie review! Groetjes Mustafa Demir