Jeg skulle holde fest og ville gerne pynte op med heliumballoner med LED-lys. Jeg var i tvivl om hvor længe ballonerne kunne holde sig svævende, så jeg ringede til Anitta og hun var så sød at tes... Ver mais
A empresa respondeu
Fuldstændig fantastisk kundeservice! Jeg skulle bestille pynt til min søns fødselsdag for børnehaven. Jeg troede bare de blev 17 og fandt ud af (efter bestilling og betaling) at de er 22 børn.... Ver mais
Efter en bestilling hos en anden forhandler indså jeg at jeg manglede lidt flere ting til min datters 2 års fødselsdag i weekenden. Jeg lavede en bestilling onsdag aften i håb om at få varerne... Ver mais
A empresa respondeu
Fantastisk service! Det største udvalg til Pokémon festen fandt jeg her. Pakken blev sendt lynhurtigt, og alt var pakket så fint ind i silkepapir, med en lille hilsen. Det viste sig at et folie tal va... Ver mais
A empresa respondeu
Himmelrum sætter kulør på enhver festlig anledning- Masser af festpynt til mærkedage. En flot fest behøver ikke sprænge budgettet- Derfor sælges så meget som muligt i enkelt stk. så der ikke skal betales for mere, end der reelt er brug for.
Nørrevang 21, 7500, Holstebro, Dinamarca
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Hurtig levering og virkelig betænksom personale

Resposta da Himmelrum
Hurtig levering og god service. Der var en sød lille håndskrevet note med.
Min søn var lykkelig 😀

Resposta da Himmelrum
Hurtig levering og en fin vare til en god pris

Resposta da Himmelrum
Super hurtig levering og et fint produkt! Min lille dreng bliver så glad til sin fødselsdag 🙏🏻🤩

Resposta da Himmelrum
Jeg fik varerne lynhurtigt!
Jeg sys det var ret fedt at jeg kunne vælge engangs service som enkelt antal så jeg kunne få 11 styks i stedet for 2*10 og brænde inde med resten!
Super godt koncept!
Første gang jeg har handlet der men bestemt ikke sidste gang :) tak!

Resposta da Himmelrum
Hurtig levering til en mor, der var for sent ude med oppyntning til fødselsdag.

Resposta da Himmelrum
At der prompte blev handlet på at min pakke forsvandt hos GLS.

Resposta da Himmelrum
Rigtig god oplevelse ! Fedt at man kan bestille 1 stk af gangen 😊 mindre spild !!! God og hurtig levering 😊⭐️

Resposta da Himmelrum
Super hurtig levering. Kan kontaktes nemt, og virkelig god og nærværende service. Store anbefalinger herfra.

Hurtig og god service!
Sønnike elskede fortnite piñata og pynt, også til en god pris! Bestemt ikke sidste gang vi handler hos himmelrum!

Resposta da Himmelrum
Hurtig levering og varen lever til fulde op til forventning🤗 handler gerne der igen!

Resposta da Himmelrum
Jeg fik en bekræftelse 45 minutter ordren var afgivet.
Og varerne lå i udleveringsboksen som aftalt.
Kvaliteten var helt okay

Resposta da Himmelrum
Denne virksomhed er hurtig til at svare på mail og sender hurtigt ordrer afsted. :) alt i alt rigtig god service.

Resposta da Himmelrum
God hjemmeside at bruge og fejlfri hurtig levering (ved begge bestillinger som jeg lavede).
Og fint udvalg af varer.

Resposta da Himmelrum
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.