Altid meget imødekommende og meget hjælpsomme. Efter at vores bil ikke gik igennem syn en fredag formiddag, var de hurtige til at tage den ind, stod klar med en fin lånebil og fiksede det hele billigt... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Virkelig en ekstrem god service. Den bedste oplevelse jeg har haft med et værksted. Vi kontakter Hinnerup Auto med et akut problem med hul i bremserør en onsdag. Selv om det er ferietid får de... Ver mais
Anjas Hyundai skulle have et serviceeftersyn og hun fik så tilbud hjem. Hun valgte Hinnerup Auto, et for hende ukendt værksted. Ejeren, Jeppe, ringede og fortalte at der var nogle ting der nødvendigvi... Ver mais
Fremragende service og god pris. Bestilte nye fælge med vinterdæk i særlig grafitsort model som ellers ikke umiddelbart var at finde på nogen sites - men Jeppe fik dem skaffet hjem på få dage og mo... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Hinnerup Auto var det første værksted der for alvor tog fat på Tesla. I dag laver vi kun Tesla, service såvel som reparation og skrueskader. Med Danmarks største lager af Tesla reservedele og stort know how, er du sikret at vi kan lave din Tesla hurtigt, effektivt og til en fair pris.
Informações de contacto
Samsøvej 28, 8382, Hinnerup, Dinamarca
- 86 112 112
- mail@Hinnerupauto.dk
- hinnerupauto.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Sommer til vinterdæk skifte
Skifte fra sommer til vinterdæk. Dæk skifte som aftalt. Rådgivning om nye sommer/vinterdæk samt kabine støvsugning i ventetiden. Anbefales.
Som altid bare en god oplevelse
Som altid bare en god oplevelse. God service hele vejen igennem hos dette værksted.lars
Super service på Tesla
Ihærdig, fleksibel og ærlig service og rep af min Tesla!
Hinnerup Auto er et venligt kompetent …
Hinnerup Auto er et venligt, kompetent og yderst pris venligt værksted.
Jeg har været kunde hos Hinnerup Auto i 4 år, for mig er biler noget der bare skal virke, jeg gider ikke besvær og jeg gider ikke undvære dem, derfor er Hinnerup Auto for mig et super godt valg. De er hjælpsomme, dygtige og forsøger altid at gøre hvad de kan for at besøget bliver mindst muligt besværligt, dette er at værdsætte når man er en travl børnefamilie der forsøger at få puslespillet til at gå op. Jeg har før oplevet at de har gjort en ekstra indsats for netop at få min bil færdig dette selvom de måtte arbejde til kl 22.
Jeg kan kun give Hinnerup Auto mine bedste anbefalinger, jeg kunne aldrig drømme om, at køre den nuværende eller fremtidige biler andre steder hen!
Tak for det kompetent gode håndværk og en regning der ikke knækker budgettet!
Endnu en gang 5 * til Jeppe og hans …
Endnu en gang 5 * til Jeppe og hans folk for et job well done ;-)
Holder hvad de lover
Holder hvad de lover. Vender tilbage med en pris før de går igang med reparation.
Checker også om alt virker som det skal, og udskifter defekte pærer og lignende. Kort sagt service.
Høj service
Jeg skulle skifte til vinterdæk. Autohuset klarede det samme dag - inkl. bestilling af fire dæk.
Holder hvad de lover, altid feedback inden reparationer bliver sat i gang, intet stukket under bordet, ærlige og til at betale.
Ærlig og hurtig betjening.
Fik lavet service på min Tesla. God information hele vejen igennem.
Positivt overrasket - Høj service
Jeg er meget positivt overrasket over servicen. Måtter var støvsuget, der var flink og hyggelig betjening, og det var overraskende billigt, inkl antal arbejdstimer. Måske havde de lige 5 min til overs efter montering af sidespejlet, og synes lige det skulle komme mig til gavn... Imponerende.
Altid tilfreds!
Rigtig god service og til fine priser. Føler mig altid tryg hos dem, helt sikkert værd at køre lidt ekstra efter.
Rigtig god service og yderst kompetent
Jeg havde bestilt tid til at få ordnet den ene bagbremse. Undervejs kom vi til at snakke om der kunne gøres noget ved min Aircondition, som jeg egentlig havde opgivet. Bremserne blev ordnet IAB, men mht. ACen opdagede de at de kun var en lille billig pakning der var gået, som de så skiftede, hvorefter AC anlægget blev serviceret og det virkede upåklageligt (og har virket i 3 måneder nu :-))
Et fantastisk værksted som er værd at køre efter!
Har nu været kunde med 2 * service, bremseskift, stenslag, dækskift og Hinnerup Auto har alt hvad man leder efter:
- Kompetente
- Ærlige
- Har gode priser
Dygtige og ærlige!!
Vi har fået lavet vores to biler flere gange v Hinerup auto. Altid super og hurtig service.
Vil til en hver tid anbefale dem til andre - og selv fortsætte med at bruge dem fremover.
5+1 stjerner
Hurtigt arbejde og god service👍
Kan anbefale det til alle...
Den bedste og mest ærlige mekaniker i miles omkreds
Vi har brugt Hinnerup Auto de sidste mange år nu og har konsekvent fået både lave priser, kvalitetsarbejde og effektiv god service. Så ja - Absolut anbefalingsværdig.
Fantastisk service og pålidelighed i topklasse! A+++++
Har kun oplevet fantastisk service, konkurrencedygtige priser, samt topproffesionelt udført arbejde hos Hinnerup Auto.
Guld værd at have fundet en mekaniker, man kan stole 100% på, og som lige gør det ekstra for at servicere sine kunder!
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.