Heel fijn bedrijf! Netjes ingepakt met persoonlijk berichtje erbij. Bara broeken die ik bestel daar zijn sowieso top.
Leia as opiniões dos outros
Mijn looprokje is alles wat ik wou & meer! Perfecte pasvorm & ideaal om mee te gaan lopen/fietsen etc. Super comfy en ideaal op een warme zomerdag. De service was bovendien uitstekend, ik ontving mijn... Ver mais
Ik heb onlangs een hardloopbril besteld bij hiphardlopen.nl en ben enorm positief verrast door de uitstekende service! Mijn bestelling werd razendsnel verwerkt en verstuurd. Toen ik het pakketje ontvi... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Loja de artigos de corrida
- Loja de equipamentos e roupas para actividades ao ar livre
- Loja de artigos desportivos
- Loja de memorabília desportiva
- Loja de roupas desportivas
Hiphardlopen is een webshop gespecialiseerd in hippe, stoere en kleurrijke hardloopkleding voor vrouwen én mannen maar dan wel van top kwaliteit. Service en klantgerichtheid hebben we hoog in het vaandel staan.
Informações de contacto
Kerkstraat 134N, 9603 AL, Hoogezand, Holanda
- 06-11177926
- info@hiphardlopen.nl
- hiphardlopen.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Super blij!
Super blij met mijn Bara setje! Snelle verzending en leuk verpakt. Ik ga hier zeker meer bestellen.

HipHardlopen/Nuu Muu
Hardloopjurkje van Nuu Muu gekocht. Het zit superlekker en ziet er prachtig uit, ik ben er heel blij mee!! De communicatie met Hiphardlopen ging snel en fijn en het jurkje werd razendsnel geleverd! Top!!

Nuu-muu hardloop jurkje
Een nuu-muu hardloop jurkje besteld. De pasvorm is erg goed en de stof heel comfortable. Hier ga ik veel plezier van krijgen tijdens het sporten. Zeer goede service, met een persoonlijke touch.

Helemaal top
Helemaal top! Snelle levering en onwijs leuke producten.

Eerste bestelling!
Eerste bestelling!
Ik heb 1 hardloopbroek en uiteindelijk 3 shirtjes gekocht. Heel snel geleverd en prachtig verpakt. Ik ontving 1 shirt van het model wat ik had besteld, maar in een andere print. Ik heb dit shirt gehouden en na emailcontact met Marie-Jose bleek mijn oorspronkelijk gewenste shirt nog aanwezig en ook besteld. Snelle, vriendelijke communicatie en levering!

Persoonlijke touch en bijzonder
Bijzondere kleding en accessoires, een snelle levering met altijd een persoonlijke touch. Uitstekende service. Ga zo door!!

Fijne snelle levering
Snelle levering, leuk om zo’n leuk ingepakt pakketje te ontvangen! Super!

Fijne webwinkel
Fijne webwinkel! Nu twee keer iets besteld en beide keren vlot opgestuurd en een en ander is met net dat beetje extra aandacht ingepakt: dat maakt het een echt cadeautje :-)
Enig advies ter verbetering: op dit moment zijn er van veel artikelen niet alle maten op voorraad, dat is soms jammer.

Hardloopbroek van polka besteld
Hardloopbroek van polka besteld, top broek deze zakt niet af;-)
En ook super snel in huis en bij vagen gaf Marie José heel snel antwoord. Top service

Resposta da hiphardlopen.nl
De klant is hier echt koning
Ik heb een sweater besteld. Twijfelde over de maat. Dit kenbaar gemaakt aan het bedrijf. Gisteren kwam mijn bestelling. Keurig in een doos en ingepakt als een kadootje. En....het bedrijf had gewoon beide maten toegestuurd. Dan had ik altijd de goede. Ik vind dit een ruimhartig gebaar en ben geraakt door hun lieve oplossing.

Resposta da hiphardlopen.nl
Snelle en correcte levering en leuk dat…
Snelle en correcte levering en leuk dat er een persoonlijke boodschap bij zit!!!

Resposta da hiphardlopen.nl
Mooi rokje en zonnebril snel ontvangen
Mooi rokje en zonnebril snel ontvangen. Direct reactie én oplossing bij vragen. Ik ga vrolijk de lente in! 😉

Resposta da hiphardlopen.nl
Mooie producten en snelle en goede service!
Mooie Goodr zonnebril bested bij hiphardlopen.
Snelle verzending, goed verpakt en een persoonlijke boodschap in het pakketje!
Ik bestel in de toekomst zeker weer hier! ❤️

Cadeautje voor jezelf
Snelle levering en ook nog eens heel feestelijk verpakt, net of je jezelf een cadeautje geeft.

Resposta da hiphardlopen.nl
Weer een paar nieuwe kousen👍 snel…
Weer een paar nieuwe kousen👍 snel geleverd en vriendelijk contact, top!

Resposta da hiphardlopen.nl
Wat een leuke fijne online winkel
Wat een leuke fijne online winkel! De service is geweldig, je krijgt er heel lief bij je bestelling een persoonlijk kaartje. Ik heb al meerdere goodr zonnebrillen gekocht en deze zijn echt super. Blijven zitten, licht en beslaan niet! Inmiddels gebruik ik ze ook zonder dat ik hardloop :)

Resposta da hiphardlopen.nl
Leuk rokje met korting gekocht
Leuk rokje met korting gekocht. Het is mijn tweede rokje. Na 5 jaar mag ik van mezelf een nieuwe alhoewel mijn eerste rokje nog steeds goed is. Ik krijg altijd complimenten en het loopt gewoon ook heel fijn. De service van de webshop is goed. Snelle levering en mooi verpakt. Echt een cadeautje.

Supersnelle service
Supersnelle service en er word echt meegedacht, via instagram zag ik een nieuwe lijn van het zonnebrillenmerk Goodr (heel fijn merk, love it) en tagde hip hardlopen hierin met de vraag of zij deze ook kregen, hop...werd gewoon meteen geregeld.....dat ik dan andere brillen bestel ;-) haha, maar supersnelle levering met een persoonlijke noot.....geweldig!

Resposta da hiphardlopen.nl
Snelle verzending en goede kwaliteit.