Shocking: I have ordered running shoes Hoka Atari, US 10.5. Shipment was fast, GLS delivered within 1.5 days. Then the shock when opening the box: they sent me used shoes. Someone tried to clean the s... Ver mais
Fijne winkel en snelle communicatie (ook goed telefonisch bereikbaar) Bleek dat de door mij bestelde schoenmaat 44 van Hoka Bondi 9 Asphalt Grey per ongeluk niet meer in het magazijn lag. Werd hie... Ver mais
Triathlon24 is dé triathlonspecialist van Nederland en Belgie. Onze webshop biedt een breed assortiment aan zwem, fiets en hardloop artikelen tegen de beste prijzen. In Volkel is onze winkel te vinden waar u onze producten kunt testen en vergelijken met deskundige uitleg. Triathlonbeleving staat bij ons centraal! Al onze medewerkers zijn zelf ook fanatieke sporters en kunnen u uit ervaring via de telefoon, email of in onze winkel goed te woord staan.
Brabantstraat 16, 5408PS, Volkel, Holanda
Respondeu a 97% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Mijn verwarmde SealSkinz Upwell C handschoenen die ik online bestelde bij Triathlon24 waren via GLS helaas wat langer onderweg dan beloofd en de maat L bleek te krap net als de tijd om online XL te bestellen op tijd voor mijn schaatsvakantie naar Zweden. Triathlon24 excuseerde zich voor GLS en zal in toekomst klanten de keus geven om ook met andere postbezorgers te bestellen. Voor nu kreeg ik een echt heel klantvriendelijk aanbod! Ik kon de XL in de (uitstekend gesorteerde) winkel in Volkel ophalen en kreeg gratis een gezichtsmasker mee ter waarde van €60,-!

Resposta da Triathlon24
Heel netjes opgelost en snel gereageerd 👌🏻

Resposta da Triathlon24
Een pro-actieve oplossing aangeboden voor een bestelling dat vertraging opliep. Top!

Resposta da Triathlon24
Produkt war als lieferbar in 2 bis 4 Tagen gelistet, aber auch nach zwei Wochen bekam ich nichts. Auf meine E-Mail wurde nicht reagiert. Musste das Geld mit dem PayPal Käuferschutz zurückholen.

Resposta da Triathlon24
Goede service, vriendelijk en behulpzaam personeel. Fijne samenwerking voor de Triatleten van Fit Forward

Resposta da Triathlon24
We zijn gisteren voor het eerst in de winkel geweest, op zoek naar een wetsuit voor mijn dochter. Ondanks de drukte zijn we heel fijn geholpen door Monique. Duidelijk uitleg over de verschillende pakken, materiaal, kwaliteit, en wat belangrijk is om de juiste keuze te maken. Er wordt heel goed meegedacht en een goed pak kost nu eenmaal geld, maar er zijn ook demopakken voor een "studenten" vriendelijke prijs. Een winkel die zeker 5 sterren waard is!

Resposta da Triathlon24
Nemen hun verantwoordelijkheid. Staan voor 200% tevredenheid van de klant. Flexibel

Resposta da Triathlon24
Snelle levering en snelle reactie bij vragen. Ruime keuze. Heel vriendelijk. Alles top !

Resposta da Triathlon24
schnelle Lieferung, Ware tiptop, ein Teil war noch nicht versendet, konnte ich völlig problemlos stornieren, Rückerstattung prompt

Resposta da Triathlon24
From placing the order to deliver, everything was on easy and timely. Plus, good pricing and product range.

Resposta da Triathlon24
Het krijgen van een geld terug betaling duurt een beetje lang.
Maar omdat er waarschijnlijk per ongeluk een fout was in mijn situatie. Wil ik niet te slecht beoordelen.

Resposta da Triathlon24
Ich habe den Artikel (Neoprenanzug) sehr schnell erhalten. Leider hat er nicht gepasst. Die Rückabwicklung ging ohne Probleme.

Resposta da Triathlon24
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.