Har bestilt den meget lækre og velsmagende æblemost rigtig mange gange og hver gang har den til fulde levet op til vores forventninger. Fortsæt gerne mange år endnu.
Virkelig dejlig æblemost, og tre liter forsvinder hurtigt. Har nu bestilt et par gange, og det hele spiller fint, både leverance, kvalitet og smag. Og så er Hjælpen en fantastisk mulighed for kontakt... Ver mais
Et virkelig lækker juice. Bare ærgerligt at pakken flere gange er defekt, når den ankommer og at det kræver en engels tålmodighed at få leveret en ny pakke. Har nu opgivet efter 5 mails over en ug... Ver mais
Jeg synes det er på tide vi hepper på alle de lokale som gøre noget ekstra og en kæmpe stor forskel. Her vil jeg gerne rette opmærksomhed på noget helt særligt og gi’ en ekstra stor klapsamle til hj... Ver mais
HJÆLPEN er et samarbejde mellem danske råvare- og fødevareproducenter, der skal gøre det så nemt og sikkert som muligt for forbrugerne at købe maden direkte fra dem, der lægger kærlighed og faglighed i at producere den. Se mere på https://hjaelpen.com/
Boholtvej 15, 5874, Hesselager, Dinamarca
- 22122312
- Kontakt@hjaelpen.com
- hjaelpen.com
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Fantastisk æblemost og super service
Fantastisk æblemost og super service.
Nem bestilling og hurtig levering
Kan varmt anbefales :-)

Resposta da Hjaelpen
God æblemost
Vi fik en rigtig god æble most leveret ved døren. Eneste problem var at den smagte for godt, så det er snart væk.

Resposta da Hjaelpen