Hjarsoelteknik Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Kære Hjarsø El-teknik ApS 1000 takker for en rigtig god og proffessionel service. Alting er fixed af Jeres gode kollega Nikolaj Tak for god service, og god behandling :-) Vh. Jakob G. Frederikse... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Intet problem med at vores opgave næsten ikke kunne være mindre ;-) Søde unge mennesker - dejligt at se, at man tager kvindelige praktikanter ind. Professionel, hurtig og høflig betjening. Vi ved, at... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Det tog sammenlagt 15 timer at opsætte 4 nye udendørs væglamper samt 4 pullerter. Dette er betydeligt mere end forventet for opgaven. Derudover en udskiftning af en PIR sensor. Derudover en ødelagt... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi havde et par småskavanker i vores hus: Et loftudtag der var malet over, samt nogle loftspots der slog gnister. Vi kontaktede Hjarsø El-teknik, der fandt en tid til os samme uge. De kom præcis som a... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Electricista

Informação fornecida por diversas fontes externas

Godt håndværk bygger på kvalitet og tillid, og derfor kan du trygt stole på, at Hjarsø El-teknik er det rigtige valg, uanset størrelsen og omfanget af din el-opgave. Vi udfører alt fra små installationer til komplette løsninger i bolig, lejlighed og industri. Ingen opgave er for lille, og ingen opgave er for stor, du får samme service og kvalitet uanset.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 75% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 48 horas

Todas as opiniões

50 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Ulovlige elinstallationer

Vi har fået lavet en gennemgående udbedring af ulovlige elinstallationer mm. Nikolaj har været meget behjælpelig i kommunikationen med forsikringsselskabet, og vi er meget tilfredse med det endelige arbejde som nu er afsluttet.

15 de setembro de 2025

Professionel, hurtig og ansvarsbevidst

Hjarsøe El Teknik kom med kort varsel og assisterede med omlægning af store dele af vores el installationer, da situationen krævede det midt i en større husrenovation. Kevin, som løste opgaven på et par dage, var professionel, behagelig at kommunikere med og ikke mindst selvkørende. Mange af de beslutninger der skulle træffes, blev reelt overladt til ham selv, da vi af uforudsete årsager endte op med ikke at være til stede begge dage. Vi vælger helt sikkert Hjarsøe El Teknik (og meget gerne Kevin), næste gang vi skal bruge en dygtig elektriker. :)

12 de junho de 2025

Høflige, hjælpsomme og dygtige

Vi har gjort brug af Hjarsø Elteknik to gange og begge gange har vi været mødt af ekstrem høflige, hjælpsomme og dygtige elektrikkere.

De kommer til aftalte tid, og har de ikke, har de ringet og sagt hvis de blev forsinkede.

Vi anbefaler dem varmt.

4 de setembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har haft en rigtig god oplevelse!

Vi har haft en rigtig god oplevelse med Hjarsø El-teknik. Vores opvaskemaskine slog HPFI-relæet fra, og gennem Greve Boligselskab fik vi hurtigt besøg af Christian fra Hjarsø. Han tog sig tid til at forklare problemet undervejs, så vi følte os trygge og inddraget, og han fik løst opgaven professionelt. Vi oplevede stor tillid til både ham og firmaet, og vi vil uden tvivl bruge Hjarsø El-teknik igen.

14 de agosto de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

hurtig respons på mail i weekenden

hurtig respons på mail i weekenden. Forholdsvis lille opgave men meget fair priser. meget venlig elektriker som også selv kom med forslag til nogle ekstra ting vi med fordel kunne gøre som vi også endte med at gøre. Vi brugte også firmaet til en større opgave for 5 år siden. Kan kun anbefales

18 de junho de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig respons på det vi skulle have…

Hurtig respons på det vi skulle have lavet i huset - udskiftning af ældre eltavle.

Det færdig resultat var som forventet og flot sat op og til en helt fair pris. Vi ringer klart til Hjarsø elteknik næste gang vi skal bruge en elektriker i vores hus.

13 de junho de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais