Hjarsoelteknik Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Kære Hjarsø El-teknik ApS 1000 takker for en rigtig god og proffessionel service. Alting er fixed af Jeres gode kollega Nikolaj Tak for god service, og god behandling :-) Vh. Jakob G. Frederikse... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Intet problem med at vores opgave næsten ikke kunne være mindre ;-) Søde unge mennesker - dejligt at se, at man tager kvindelige praktikanter ind. Professionel, hurtig og høflig betjening. Vi ved, at... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Det tog sammenlagt 15 timer at opsætte 4 nye udendørs væglamper samt 4 pullerter. Dette er betydeligt mere end forventet for opgaven. Derudover en udskiftning af en PIR sensor. Derudover en ødelagt... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi havde et par småskavanker i vores hus: Et loftudtag der var malet over, samt nogle loftspots der slog gnister. Vi kontaktede Hjarsø El-teknik, der fandt en tid til os samme uge. De kom præcis som a... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Electricista

Informação fornecida por diversas fontes externas

Godt håndværk bygger på kvalitet og tillid, og derfor kan du trygt stole på, at Hjarsø El-teknik er det rigtige valg, uanset størrelsen og omfanget af din el-opgave. Vi udfører alt fra små installationer til komplette løsninger i bolig, lejlighed og industri. Ingen opgave er for lille, og ingen opgave er for stor, du får samme service og kvalitet uanset.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 75% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 48 horas

Todas as opiniões

50 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg havde akut brug for hjælp ved…

Jeg havde akut brug for hjælp ved strømafbrydelsen i vores hus, og ringede til Hjarsø El-teknik og fik en rigtig god service og snak over mobilen. Vil klart anbefale dem og selv bruge deres service igen.

16 de maio de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Godt arbejde og god service

Har fået monteret en ladeboks til bilen. Vi havde selv trukket kablet så det skulle "bare" tilsluttes i eltavlen og lederen. Alt fungerer som det skal. Efter god oplevelse er der nu bestilt et tilbud på udskiftning af hele eltavlen.

29 de abril de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

God service, behagelig elektriker, OK pris - dog har det pga. travlhed taget noget tid at komme i mål

14 de março de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Desværre ikke den bedste oplevelse med…

Desværre ikke den bedste oplevelse med dette firma.
Jeg vil fremover vælge et andet elektriker firma og kan ikke anbefale dem.

9 de março de 2025
logótipo da Hjarsoelteknik

Resposta da Hjarsoelteknik

Hej

Kan du oplyse os hvem du er og hvor arbejdet er udført, vi kan ikke finde overenstemmelse med denne udtagelse?

Vh
Hjarsø El.

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg synes det er en frækhed

Jeg synes det er en frækhed, at fakturerer 1800 kr for opsætning af en lysdæmper. Montøren var her i 10 min - men det kostede 840 Kr. plus naturligvis lysdæmperen! Tak for kaffe.
Birger Steiwer

26 de fevereiro de 2025
logótipo da Hjarsoelteknik

Resposta da Hjarsoelteknik

Hej Birger

Du er blevet gjort opmærksom på vi fakturer 1 time samt de materialer der skulle bruges hos dig. Vi får hentet materialer inden vi kommer og tiden dækker kørsel, montering, KS, administration mv, afhentning af materialer.

Vi er derfor meget uforstående overfor din oplevelse, på trods af vi har skrevet flere mails frem og tilbage for at gøre opmærksom på hvad du betaler for, men du vil kun betale for de 10-15 min arbejde, det er simpelthen ikke realistisk.

Mvh
Hjarsø El

Vi havde besøg af Frederik

Vi havde besøg af Frederik, som ordnede vore problemer fuldt ud tilfredsstillende. Vi kan varmt anbefale dette firma. Derfor fem stjerner til Frederik og Hjarsø El-teknik.

2 de janeiro de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais