Hurtig og nem . Varen levede op til mine forventninger, virkelig flot arbejde, tak for det.
Leia as opiniões dos outros
Rigtig god betjening. Desværre havde fragtfirmaet fået slået en flig af panelet på vor akustikhylde. Ringede til firmaet og uden problemer fik vi en ny. Sendte selvfølgelig selv billeder af pakken sam... Ver mais
Virkelig flot håndværk og lækre materialer - hvor der er kælet for detaljerne, trods at det er enkle designs. Jeg er meget imponeret og glad for både Amagerhylden og knivmagneten, som giver et flot o... Ver mais
Smukt udført trædesign. Meget glad for min hylde, som jeg synes er noget af det pæneste og mest kreative danske design inden for hylder, der findes. Meget god og venlig service. Jeg efterlyste et show... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Jeg beundrer den danske design- og møbeltradition for dens smukke og funktionelle design, og jeg elsker selv at tegne nye produkter og at forarbejde træ. Jeg stræber efter kvalitet, æstetik, enkelthed og funktionalitet. Og jeg er overbevist om, at det er langt bedre for både dig, mig og kommende generationer, end at alt skal være billigt. Derfor håber jeg, at du finder noget, der appellerer til dig – og at det vil holde længere end det meste. HJULER DESIGN startede, da jeg designede knagerækkerne kort efter at min familie og jeg flyttede ind i vores hus. Vi manglede knagerækker, men kunne ikke finde nogle, vi rigtigt kunne lide. Så jeg besluttede at tegne og fremstille mine egne. Siden da er det blevet til mange andre projekter. Træ er miljøvenligt. Det har stort set altid været her, og der er masser af det. I hvert fald, hvis vi passer på vores skove. Det er naturligt nedbrydeligt, og så opsamler træ i øvrigt CO2, som først frigives, når træet nedbrydes igen. Hvert år siden 2020, efter jeg har gjort omsætningen op, så køber jeg skovbeviser for 1% af årets omsætning hos den danske naturfond. På den måde støtter du med dit køb både klimaet og miljøet, da Den Danske Naturfond sikrer, at donationen går 100% ubeskåret til opkøb og udlægning af mere urørt skov og natur i Danmark.
Informações de contacto
Rylevænget 27, 2880, Bagsværd, Dinamarca
- 23951989
- info@hjuler.design
- hjuler.design
Mere end forventet
At varen dukkede op før lovet tidsrum. Så nåede den frem til fødselsdagsbarnet.
Let at finde ud sf produktet på…
Let at finde ud af informationer af produktet på hjemmesiden.
Hurtig ekspedition og levering med god advisering om ordren.

Resposta da HJULER DESIGN
Virkeligt flot design
Virkeligt flot design. Vi er vilde med knagerækkerne og systemetet er genialt udtænkt ift. opsætning og skjult skrue(r). Super fin og hurtig service. Har købt et par gange hos dem og det er ikke sidste gang :-)
En super flot knagerække
En super flot knagerække, både design og udførsel er i virkelig flot kvalitet og jeg modtog lyn hurtigt varen. Og den allerbedste service da jeg havde et spørgsmål til samling😊
Alt var fint
Jeg købte en knagerække.
Jeg er glad for den, Den er af god kvalitet. Det var en lagervare, så der var kort leveringstid.
Jeg kan anbefale Hjuler Design.
Hurtig levering og meget flot udført
Hurtig levering og meget flot udført,
Helt op til forventning.
Den fineste hylde i egetræ er netop…
Den fineste hylde i egetræ er netop landet på martriklen og den er simpelthen så flot. Elegant design og meget flot finish, som jeg glæder mig til at få hængt op.
Hurtig, venlig og imødekommende dialog med Peter som svarer hurtigt på mails.
Jeg er sikker på at jeg kommer til at bestille mere fra HJULER design.
Hurtig og effektiv
Hurtig og effektiv
Venlig og hurtigt svar på mail
Virkelig god oplevelse
Flot funktionelt design af knagerække-…
Flot funktionelt design af knagerække- vi er super glade for den og den pryder vores nye entré.
Jeg har lige købt Danmarks smukkeste…
Jeg har lige købt Danmarks smukkeste knagerække ved Danmarks mest hjælpsomme mand
Knagerækken er af allerfineste kvalitet og blev leveret til tiden
Uheldet var ude og pakken blev væk i Post Nord hvor jeg absolut ingen hjælp fik
Derimod var servicen og hjælpen helt i top fra Hjuler design
De forsikrede mig at jeg fik en ny knagerække hvis pakken ikke blev fundet
Jeg vil glæde mig over det smukke design i min entre i mange år
God og solid indpakning så varen kom frem i hel tilstand
Dejlig og hurtig levering
Flot design
Vi har fået et smuk hylde i gave
Vi har fået et smuk hylde i gave, der var desværre et lille hak/flig i en af hylderne og jeg skrev til Peter fra Hjuler design, som kort efter skrev tilbage til mig at det var han selvfølglig ked af og 3 dage efter kom en helt ny hylde tilsendt 💪👍Den hænger nu og pynter i vores stue. Tak for hylde og rigtig god service mvh Gitte og Søren 🇩🇰
Fin levering og lækre produkter
Fin levering, godt indpakket og super lækre knagerækker 🥰
Super go service og hurtig levering.
Super go service og hurtig levering.
Kan varmt anbefales, varen var i perfekt stand
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.