Super god service, super flot resultat, fik lavet mine originale Audi rotor hjul, der både var kedelige, skæve og matte i malingen udover kosmetisk grimme efter kantstensskys. Efter diamant C... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
God kundebetjening og veludført arbejde. Jeg var yderst tilfreds med resultatet. Kan kun anbefale hjulfix såfremt fælgene skal ha’ en overhaling.
Nem og hurtig at komme igennem dem, venter mens de reparere ens alu fælge. Venlig og imødekommende. Rimelig priser.
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Gladsaxe Møllevej 21, 2860, Søborg, Dinamarca
- Website@hjulfix.dk
- hjulfix.dk
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
nemt og hurtigt
Super resultat og færdig før lovet
Super resultat og færdig før lovet. Svært ikke at være tilfreds
Hurtig service og professionelt arbejde
Jeg kan varmt anbefale Hjulfix.
Min datter havde desværre lavet et lille kantkys på vores højre 20” alufælg. Jeg kontaktede Hjulfix og fik hurtigt svar fra Adrian, som var meget professionel og hjælpsom. Ud fra de billeder jeg sendte, forklarede han, at de kunne lave en “wash and cut”-proces, hvor fælgen bliver renset, får en ny diamond cut på den beskadigede overflade og afsluttes med akryl pulverklarlak.
Jeg afleverede bilen tirsdag morgen den 5. maj, og allerede onsdag formiddag blev jeg ringet op med besked om, at bilen var klar. Resultatet er super flot – fælgen står som ny igen.
Prisen på lige under 2.000 kr. er under det halve af, hvad en ny fælg ville koste.
Tak for et virkelig godt stykke arbejde!
Super flot arbejde og virkelig god og…
Super flot arbejde og virkelig god og venlig service. Jeg kommer igen når mine fælge bliver skrammede
Super flot arbejde og imødekommende
Super flot arbejde professionel udført ikke sidste gang jeg bruger dette sted og har allerede anbefalet det til andre
Flot resultat og til aftalt pris
Flot resultat og til aftalt pris. De kunne måske være bedre til at holde én opdateret om hvornår bilen forventes klar til afhentning, men det er en meget lille ting...
Hurtig reparation af skæv fælg.
Havde en skæv fælg, ringede for pris og de havde tid med det samme, 45 min efter jeg ankom var min bil fixet. Nemt og hurtigt 👍 tak for hjælpen.
Min fælg står som ny
Min fælg står som ny. Hurtigt og professionelt arbejde!
Fælg repareret
Fælg repareret og lakeret til min fulde tilfredshed af venligt og serviceminded personale
Fik repareret en skrabet fælg samt en…
Fik repareret en skrabet fælg samt en omlakering kundeservicen var helt i top og resultatet spot on👍
God Service
God Service
Har lige været forbi Hjulfix i dag med 2 skæve fælger, super venlig service, inden for en time var jeg godt kørende igen, prisen var også helt fair, kan helt klart anbefales 👍🏽 5 stjerner herfra
Fremragende resultat
Jeg er virkelig imponeret over resultatet, og kan varmt anbefale Hjulfix. De ret skrammede fælge er som nye😋
Hjulfix leverede et super flot resultat…
Hjulfix leverede et super flot resultat og god service. Fælgene står som fabriksnye selvom de var ret slemt skadede og ridsede, og hele forløbet var hurtigt og effektivt. Ekstra plus for dækskift samtidigt. Kan klart anbefales.
10/10 stjerner ✨
10/10 stjerner! God service 👍 Fik tid med det samme 👍 Aflevering og hentning var nemt 👍 Resultatet var super, fælgene står som nye ✨
Altid søde og klar på en opgave.
Fremragende service og fremragende…
Fremragende service og fremragende udført stykke arbejde - originalfælgene til ny sommerbil var mildest talt hærget, men efter en tur hos Hjulfix står de som nye!
Fin service og de gjorde et godt forsøg…
Fin service og de gjorde et godt forsøg selvoæ det ikke lykkedes at rette mine gamle fælge.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.