Holland House of Hemp BV Opiniões 162

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Al 4 jaar gebruiken wij met het hele gezin de cbda / cbga druppels en de crème voor vanalles van herstel zware operatie, weerstand tot muggenbulten, bijensteken, koortslip, kiespijn etc. Het is een su... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Deze vreselijke vrouw Monique Chrispijn betaald slecht, of helemaal niet, ze komt haar afspraken niet na! Ze gooit mensen de groepsapp uit als ze klagen. De leveringen zijn altijd te laat. Mevrouw zit... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de cosmética

Holland House of Hemp is ontstaan vanuit ervaringen. Al jaren mogen we mens en dier helpen met uiteenlopende klachten. Noem het maar op: pijn, reuma, angst, epilepsie, PTSS, ga maar door. CBD olie hoeft tegenwoordig niet meer uitgelegd te worden. Maar wist u dat CBD niet voorkomt in de cannabis of hennepplant? CBDA wel! Voordat er CBD is, is het CBDA. En deze stof is vele malen sterker (zie wetenschappelijk onderzoek Mechoulam) maar oh zo moeilijk om te extraheren. Dankzij onze slow extraction is het ons gelukt. Slow extraction is een methode waar simpelweg heel veel tijd in gaat zitten om het beste uit de plant te halen. Aangezien tijd, geld is, wordt dit door de reguliere aanbieders van CBD niet gedaan. Met CBDA brengen wij een hoogwaardig product en ik nodig u uit om de ervaringen van onze gebruikers te lezen. Velen gingen u voor. Gebruikers met pijnklachten, stijve gewrichten, reuma, fibromyalgie, PTSS, slaapstoornissen zijn aan het woord tot aan ADHD of epilepsie aan toe. Meer info? Stuur een bericht naar info@hollandhouseofhemp.com Let op: wij verstrekken géén medische adviezen. Het product is uitsluitend voor uitwendig gebruik en raadpleeg altijd voor gebruik een arts.

Informações de contacto

4,5

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

162 opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente leva mais de um mês para responder

Classificada 1 em 5 estrelas

Wil je zieker worden dan dat je het al bent dan bestel bij dit bedrijf!!!!!

Zij durven nog is mij uit te maken van een leugenaar Wat een ar0gant persoon is dat moniek 17 dagen is mijn bestelling niet binnen na een week pas word het zogenaamd verzonden komt bij mij nooit aan erger nog pakket raakt zoek en geeft mij de schuld en na het bellen met post duwen en trekken gaven zij aan dat de bdrijf zelf achter het verloren pakket moet gaan en niet ik na het dreigen met aangifte kreeg ik op een voorwaarde mijn geld terug ik mag geen slechte beoordeling geven ik zelf zal hier nooit meer wat gaan bestellen en ook raad ik mensen af al zou het product goed zijn geweest kan daar geen oordeel over geven maar waar ik mee zit hoe zij te werk gaan en mensen met een aandoening nog zieker maken dan dat ze al waren je kan al merken aan iemand de karakter wat een onbeschaafd onmenselijk gedrag dat zij heeft getoont met zo een houding zal zij niks bereiken dan alleen zichzelf en anderen helpen dieper de shit in gaan mensen ik heb beter alternatief goedkoper en dat is zarte komijn zaad olie voor dat prijs krijg je 50x meer het hoeveelheid voor maar 80 euro wat ook krachtige onsteking remmer is dus raad dit brdrijf af verspil je geld tijd en energy niet aan dit rotte appel omdat ik 3 weken zonder onsteking remmer zat waren mijn aandoeningen verergerd terwijl ik was al bijna genezen en al dit ziektes de oorzaak is lekkende darm daar door krijg je allergies Lupus kanser kortom alle ziektes de oorzaak is lekkende darm

4 de março de 2026
logótipo da Holland House of Hemp BV

Resposta da Holland House of Hemp BV

Beste Kiro, Kiro, of was het Sinan of S.A.? Je hebt het product nooit geprobeerd en je hebt medewerkers van HHoH serieus belaagd met emails vol met nare berichten daar waar ze jou enkel probeerden te helpen.Maar dat was gewoon niet te doen. Je ging helemaal los omdat je bestelling van de 17de op de 19de nog niet binnen was. Waar die 3 weken in je review vandaan komen is echt onbekend. Maar waarschijnlijk heb je gewoon een goedkoper product gevonden net nadat je dit had besteld en wilde je ten koste van alles je geld terug. Voordat wij het product terug hadden, stond het geld al op jouw rekening. Ik ben heel blij voor je dat je een remedie hebt gevonden. In je email van de 17de schreef je dat je al bijna helemaal beter bent dus dat moet gelukt zijn, lijkt me zo.
Team Holland House of Hemo

zeer betrouwbaar

zeer betrouwbaar, zeer goede pure producten. hebben de flyers in onze wachtzaal. de CBDA crème is super

3 de fevereiro de 2026

Nachtrust

Sinds het gebruik vd druppels slaapt zoonlief met ptss veel beter zonder nachtmerries en dat is een wereld van verschil

13 de janeiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Mijn jongste dochter sliep heel slecht…

Mijn jongste dochter sliep heel slecht door pestervaringen op school en heeft zij helaas ook angst ontwikkeld.Ik ben haar op advies van Holland house of hemp cbda druppels gaan geven voor het slapen gaan en sinds korte tijd slaapt mijn kind zonder muziek op haar hoofd en wordt ze al niet meer zo vaak wakker. Wij zijn blij

13 de janeiro de 2026

Hennep maandverband super fijn

Ik heb het hennep maandverband mogen uitproberen, omdat ik plotseling op een festival ongesteld was geworden. En deze stand was er toevallig ook! En super fijn. Wat was ik blij. En ook toen ik eenmaal voelde hoe fijn het materiaal was. Ik voelde het bijna niet zitten. Natuurlijk voel je dat je maandverband in hebt maar het materiaal voelt heel natuurlijk en fijn aan. Heb echt alleen maar complimenten.

1 de junho de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

De Enige Echte Loep Zuivere CBDA olie !

De mooie loep zuivere CBDA olie van Holland House of Hemp is met geen andere leverancier te vergelijken. De kwaliteit en het feit dat het zuivere veel meer effectievere CBDA olie is - en geen CBD (veelal na-maak) troep is, maakt al het verschil...Dit heeft invloed op de interactie met je endocannabinoïde systeem...niet verslavend en ultiem werkend...Thx Mo!

30 de abril de 2025

CBDA olie werkt

CBDA olie werkt.
Voor mijn ADHD gebruik ik medicatie, maar als die weer uitwerkt voelt het alsof mijn brein weer compleet opnieuw bedraad moet worden. De olie heeft ook behulpzame effecten, maar niet het herbedradingseffect.

28 de março de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

De CBDA van Holland house of hemp zijn…

De CBDA van Holland house of hemp zijn van zeer hoge kwaliteit en helpen mezelf EN mijn hondjes met onze problemen. Ik gebruik het ivm fibromyalgie, mijn hondjes voor onrust, arthritis en CT (collapsed trachea). Als je resultaat wilt koop bij hen.

18 de fevereiro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Prachtig resultaat cdba crème bij wondverzorging

Ik heb heel fijn nieuws mijn vader van 89 had een hele lelijke doorlig plek op zijn bil die maar niet overging, alles geprobeerd vieze chemische crème en anti druk pleisters. Ik heb eindelijke drie dagen met de CBDA crème gesmeerd ( heel licht opgedaan) en de plek is zo goed als geheeld. Zo blij mee ! En mijn ouders ook. Ik heb het hier gelijk doorgegeven aan het zorgteam van de zorginstelling en zij gaat het nu doorgeven aan de wond verpleegster, zodat zo veel mogelijk mensen weten wat een prachtig product de cdba crème is. En dat we hopelijk steeds minder chemische crèmes meer hoeven te gebruiken bij wondverzorging

17 de fevereiro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

CBDA bij gordelroos en kalknagels

Geweldige resultaten behaald in mijn praktijk met CBDA Body Olie bij gordelroos – en dat al binnen één week!
Daarnaast heeft CBDA Crème zich bewezen als zeer effectief tegen kalknagels.
Een fantastisch product!

24 de janeiro de 2025

CBDA en longen

Regelmatig worden mijn longen gecontroleerd omdat met name mijn linkerlong niet goed “ meedoet”
( vertelde een chiropractiker eens. Ik heb syndroom van Tietse ook een soort reuma. Jaren geleden heb ik daar heel veel pijn aan gehad wat ademhalen moeilijk maakte) Heb ook astma.
Bij de laatste controle waren mijn longen stukken verbeterd. Zoals ze bij de meeste mensen van mijn leeftijd zijn. Mijn Astma is verbeterd. Ben 69 jaar.

19 de novembro de 2024

CBDA

Dit bedrijf informeert mij enorm over de werking van CBDA olie, en ik gebruik het nu 2 jaar, ik voel me een stuk beter als 2 jaar geleden, ik ben nu 64 jaar, ik hoop dat ik over 6 jaar, mede door 6 tot 9 druppels cbda olie per dag te gebruiken, dan ben ik 70, mijn conditie nog gelijk is als vandaag,

6 de janeiro de 2025

Slapen, pijn, dieren

Ik slaap veel beter sinds ik de druppeltjes gebruik. Zet het verder voor mezelf preventief in, maar laatst had ik mijn knie verdraaid en kon niet slapen van de pijn. Even extra dosering van 6 druppeltjes genomen en sliep binnen een kwartier als een roos. Ook mijn hondje die 's nachts aan het draaien was door oorpijn, had ik snel in diepe slaap. Laatst een hond met een bult bij zijn poot die mank liep en na een week liep hij weer normaal. Klanten met hoofdpijn hebben er baat bij en dus ook slapen gaat bij de meesten beter. En je kunt er niet high van worden o.i.d. alleen helende eigenschappen

18 de novembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb nu mijn 2e abbonement van cbda…

Ik heb nu mijn 2e abbonement van cbda ole , van 6 maanden , en het werkt ...Ik voel mij beter ermee ..heb meer duidelijke gedachten ..kalm ...voor de last in mijn heup die Ik had van een blessure . Ik denk dat het beter is maar ik kan het denk ik pas goed zeggen wanneer ik stop ..Ik ben nog niet gestopt omdat het goed gaat .

16 de novembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

CBDA druppen voor een goede nachtrust

Ik gebruik sinds een maand de CBDA druppels, om beter te kunnen slapen en voor mijn immuunsysteem. ik heb veel meer energie en val na het nemen van de druppels gelijk in een diepe slaap.ik had nooit gedacht dat het zo snel zou werken. perfecte levering via de shop op de website van holland house of hemp

12 de novembro de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.