Meerdere winkels bezoeken is zonde van je tijd? Maak het jezelf gemakkelijk! Bij Home City vind je kwaliteit, eerlijke prijzen en gemak. Alles voor jouw huishouden op één plek zodat je tijd over hebt voor leuke dingen. Service met glimlach; dat is Home City. Het beste van het beste, goede prijzen en snelle levering. Bestel vandaag nog bij Home City en ervaar het gemak en verschil. Van koken tot tuinieren. Van schoonmaken tot speelgoed. Wij hebben alles wat je zoekt, en meer, onder één dak.
David Livingstonestraat 3, 7825 AE, Emmen, Holanda
- 06 26789806
- info@home-city.nl
- home-city.nl
Pede aos clientes que escrevam opiniões
As pessoas também visitaram
Goede prijs kwaliteit verhouding
Goede prijs kwaliteit verhouding. Ook de service was erg goed. Zal hier zeker nog nog een keer bestellen.

Droogmolen snel geleverd!
Veel artikelen en ook net wat we zochten, de Brabantia droogmolen met hoes voor een goede prijs. Ook snel geleverd!

Fijne website
Fijne website, ruim aanbod. Snelle levering, aanrader!

Zeer positieve ervaring
Goed en fijn geholpen. Bij vragen snel geholpen en de leverdatum werd nagestreefd en ik ben super blij met de droogmolen voor een mooie prijs!

Goede kwaliteit hapjespan
Goede kwaliteit hapjespan. Afvalzakken van brabantia prullenbak is goedkoper dan bij een zaak die failliet is gegaan. Vlotte levering en geen problemen met de betaling.

Resposta da Home City
Prima prijs/kwaliteit verhouding en een…
Prima prijs/kwaliteit verhouding en een snelle levering!