Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Twee producten aangeschaft die snel werden geleverd, ook de communicatie was top. De gekochte producten werden snel en goed verpakt verstuurd. Een van de producten was bij openmaken van de orig... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Het bestellen en leveren ging heel vlot. Ook heel goed verpakt. Al met al een hele goede ervaring met Homeliving.nl

Classificada 5 em 5 estrelas

Kocht als Kerst cadeau een waterkaraf met RVS deksel. Deze bleek roestvlekjes te hebben. Dit gemeld. De andere karaf was ok. Direct andere gekregen zonder problemen en hele aardige mail van de klant... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Decoração e Design de Interiores
  2. Agência de e-commerce

Bij HomeLiving.nl helpen we je een interieur te creëren waar je trots op kunt zijn. Onze interieurstylisten selecteren zorgvuldig meubels en woonaccessoires die voldoen aan drie kernwaarden: trends, kwaliteit en betaalbaarheid. Zo geniet je niet alleen van een sfeervol en stijlvol huis, maar ook van een goed gevoel omdat je slim hebt gekozen. Of je nu op zoek bent naar een subtiel accent of een complete make-over, bij HomeLiving.nl vind je inspiratie en items die passen bij jouw stijl én budget. Creëer jouw thuis waar je trots op bent. Mooi wonen, slim gekozen!

Informações de contacto

4,0

Bom

TrustScore: 4 em 5

22 opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Fijne webshop

Het bestellen en leveren ging heel vlot. Ook heel goed verpakt.
Al met al een hele goede ervaring met Homeliving.nl

23 de janeiro de 2026

Top service

Top service! Pakketje was kwijtgeraakt door de bezorgdienst, maar homeliving stuurde meteen een nieuwe op! Contact verliep soepel en snel.

1 de dezembro de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Goede klantenservice

Via Leen Bakker een kruidenrek besteld.
Deze kwam helaas verbogen aan maar is netjes opgelost door de verkopende partij.

19 de novembro de 2025

Beste,
Dank voor uw bericht. Kunt u uw bestelnummer doorgeven of ons een mail sturen op info@homeliving.nl? Mail wordt binnen 24 uur opgepakt. Bij telefoontjes kan het in piekmomenten of tijdens korte onderbrekingen voorkomen dat we niet direct kunnen opnemen. Dat hoort niet zo te gaan en we bekijken intern wanneer dit precies is gebeurd zodat we het kunnen voorkomen.
Onze excuses voor het ongemak. We lossen dit graag zo snel en zorgvuldig mogelijk voor u op.

Scam.. leveren geen producten

Fauteuil besteld, die op voorraad zou zijn met een levertijd van 5-10 werkdagen. Na 7 werkdagen maar eens contact opgenomen omdat de status bij DHL onduidelijk was. Het was nog geen 10 werkdagen dus ik moest geduld hebben. Na 10 werkdagen aangegeven dat ik de koop wilde ontbinden en mijn geld terug wilde hebben. Kreeg ik de “opdracht” om zelf een afspraak met DHL te maken.. DHL is onbereikbaar en reageert nergens op.. Dit weet Homeliving zelf ook. DHL is onbereikbaar, zelf Homeliving wist geen contact te maken?! Hoe ik nu een afspraak met DHL kon maken is een raadsel.. Nu telefonisch en per mail geen reacties meer. Het is een raadsel wanneer ik mijn aankoopbedrag terug krijg.

DHL e-commerce is onbereikbaar voor particulieren alle communicatie moet via de webwinkel lopen?! Dus hou op met deze leugens!

7 de novembro de 2025

Resposta da HomeLiving.nl

Beste Lisa, de stoel staat sinds 4 november bij DHL te wachten op een bezorgafspraak. Helaas bezorgd DHL de stoel niet zonder dat u hiervoor een afspraak inpland. DHL kon u hiervoor niet benaderen en u moest hiervoor zelf DHL contacteren, hiervoor hebben we u €25 compensatie aangeboden. Na een paar boze
mails hebben we besloten het restant aankoopbedrag terug te storten en dat de stoel terug gaat naar de fabrikant in Zweden. Nogmaals onze excuses. We doen juist erg ons best en klanttevredenheid staat bij ons bovenaan.

Lotte

Edit: We hebben gezien dat u de review inmiddels heeft aangepast. Ter toelichting willen we nog meegeven dat DHL voor ons wel bereikbaar was. We hebben meerdere keren met hen gesproken en deze informatie ook direct aan u doorgestuurd. Voor het inplannen van een bezorgafspraak moest u echter zelf contact met DHL opnemen, omdat wij dat niet namens u konden doen. Nadat u aangaf verschillende stappen te zullen ondernemen en dat de koop per direct ongedaan moest worden gemaakt, hebben wij besloten de bestelling te annuleren.

Slecht in retouren verwerken

Slecht in retouren verwerken

28 de agosto de 2024

Beste P Kinders,

Dank u wel voor uw bericht en onze oprechte excuses voor het feit dat uw retour nog niet is verwerkt. We begrijpen dat dit vervelend voor u is en willen dit graag snel voor u oplossen.

Kunt u ons uw bestelnummer doorgeven? Dan kijken we het meteen voor u na. Zodra uw retour bij ons is ontvangen, zorgen we ervoor dat het bedrag binnen 10 werkdagen wordt terugbetaald.

Bij HomeLiving staat klanttevredenheid centraal, en we doen ons uiterste best om u de service te bieden die u verdient.

HomeLiving

Classificada 5 em 5 estrelas

Kocht als Kerst cadeau een waterkaraf…

Direct andere gekregen zonder problemen en hele aardige mail van de klantendienst TOP!!!

11 de janeiro de 2024

Super!!

Echt heel fijn dat mijn bestelling zo snel geleverd was. Er was een klein fabrieksfoutje wat binnen een oogwenk was opgelost. Dit noem ik nog eens service. Dank je wel en fijne feestdagen toegewenst.

5 de dezembro de 2023

Hartelijk customer service

Hartelijk customer service! Ook beschikbaar in meerdere talen. Was ik verrast van het service met mijn eigen taal (Pools). Probleem opgelost binnen enkele minuten. Super snel en vriendelijk reactie via Facebook.

4 de julho de 2023

Kostenloos nieuw product

Thermometer aangeschaft. Helaas ging hij snel kappot. Geheel kostenloos een nieuwe toegestuurd gekregen. Meteen nog wat erbij besteld. Mail contact prettig en snelle reacties.

13 de fevereiro de 2023

Super bakmat

Super bakmat, handig dat ik niet telkens de oven hoef schoon te maken. Doekje over de bakmat en klaar.

29 de novembro de 2022

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.