HomeSafety Sweden AB Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Köpte två fallskydd/sängskydd. Snabb leverans. Tyvärr var det ett hål i ena som jag upptäckte vid uppackning. Mailade Åhléns (genom de jag beställde produkten) direkt, vilka omgående vidarebefordrande... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Har beställt från Homesafety två gånger, först ett fallskydd till sängen och nu senast en barngrind + extra dörrsektion. Vi är supernöjda med båda köpen. Inför köpet av barngrind hade jag kontakt med... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja para bebé

HomeSafety är Sveriges enda Barnsäkerhetsföretag! Vi tillverkar både egna produkter och samarbetar med alla ledande tillverkare i världen av barnsäkerhetsprodukter. Dessutom erbjuder vi tjänster mot både företag och privatpersoner där vi hjälper till med både rådgivning och installation av barnsäkerhetsprodukter. HomeSafety följer inte utvecklingen av barnsäkerhet – vi leder den! Än idag säljs det väldigt mycket barnsäkerhetsprodukter som ska skydda våra barn som inte fungerar, inte uppfyller europeisk standard och ibland är direkt livsfarliga för små barn! HomeSafety är en del av den forskning och utveckling som sker runt om i världen för att alla barnsäkerhetsprodukter ska uppfylla en väl beprövad europeisk standard. Barnsäkerhet är viktigt och hemmet är tyvärr en plats där väldigt många olyckor med små barn inträffar. När man ska barnsäkra sin bostad så ska man välja att köpa produkter som verkligen är barnsäkra och uppfyller gällande standard om sådan finns. Vår garanti till våra kunder är att ett köp via HomeSafety innebär att du får de bästa barnsäkerhetsprodukterna som finns!

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

788 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 50% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Todas as opiniões

51 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Bestilte en vare på deres hjemmeside og…

Bestilte en vare på deres hjemmeside og fik ordrebekræftelse. Ventede en uge og tog kontakt, da ingen opdatering på tracking og de havde trukket pengene. Varen var så alligevel ikke på lager. Så må i opdatere jeres CMS så det matcher lagerbeholdning in real time, en kunde skal ikke vente forgæves og have betalt for en vare der ikke kommer.

20 de julho de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Värre än en Ikea produkt… kommer med…

Värre än en Ikea produkt… kommer med 100st plastbitar, extremt otillräcklig video på hur den sätts ihop och man kan lätt missta skruvgrind med de som handskruvas ut som teleskop och pressas mot ytorna… extremt besvikna.. betalar för en produkt som ska va lätt och klar att använda. Om jag måste uppfinna den borde det va halvpris

7 de julho de 2026
Opinião espontânea
logótipo da HomeSafety Sweden AB

Resposta da HomeSafety Sweden AB

Hej Kristian och tack för ditt omdöme. Vi kan tyvärr inte hitta någon som beställt från oss i ditt namn senaste kvartalet så jag undrar om du kanske skrivit omdömet på fel företag? Annars får du gärna kontakta vår support så vi kan hjälpa dig med en lösning!
kundtjanst@homesafety.se

Otrygg produkt för barn

Köp inte den här produkten. Vi köpte sängskyddet för att vårt barn inte skulle ramla ur sängen, men trots korrekt användning har vårt barn ramlat ur flera gånger. För en produkt som ska handla om barns säkerhet är det helt oacceptabelt. Vår erfarenhet är att den inte uppfyller sitt syfte, och vi skulle aldrig köpa den igen.

16 de junho de 2026
Opinião espontânea
logótipo da HomeSafety Sweden AB

Resposta da HomeSafety Sweden AB

Hej Shenaz och tack för ditt omdöme. Det är väldigt tråkigt att höra att du inte har blivit nöjd med en av våra produkter:-(
Vi tar det alltid på stort allvar om någon kund inte skulle vara nöjd med våra produkter och i det här fallet så har vi skickat ett mail med ett antal frågor som vi väldigt gärna skulle vilja ha svar på för att kunna utreda vad som har hänt.
Vi har många tusentals kunder inklusive vi själva som använder våra Sängskydd och vi vet att de fungerar utmärkt så något har gått snett här, antingen är det något med monteringen eller något kring den förväntade säkerheten som givetvis inte är lika hög som en spjälsäng.
Vi vore jättetacksamma om du kan svara på vårat mail så ska vi reda ut det här och hjälpa dig med rätt lösning! /HomeSafety Team

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag sökte på Brandvarnare Nordic 10 o…

Jag sökte på Brandvarnare Nordic 10 o hittade ert företag. Lätt att beställa och fick tydligs tidsangivelser om Leverans med NordPost och den kom på angiven tid och ända farm till dörren , vilket jag betalat extra för.Nu sitter den på plats och fästet till den gamla av samma märke passade.Jag har haft flera andra leveranser som jag tll slut varit tvungen att håmta på utlämningsställe fast det var betalt för hemleverans .

8 de maio de 2026