Bestilte en vare på deres hjemmeside og fik ordrebekræftelse. Ventede en uge og tog kontakt, da ingen opdatering på tracking og de havde trukket pengene. Varen var så alligevel ikke på lager. Så må i... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Jag sökte på Brandvarnare Nordic 10 o hittade ert företag. Lätt att beställa och fick tydligs tidsangivelser om Leverans med NordPost och den kom på angiven tid och ända farm till dörren , vilket jag... Ver mais
Köpte två fallskydd/sängskydd. Snabb leverans. Tyvärr var det ett hål i ena som jag upptäckte vid uppackning. Mailade Åhléns (genom de jag beställde produkten) direkt, vilka omgående vidarebefordrande... Ver mais
Har beställt från Homesafety två gånger, först ett fallskydd till sängen och nu senast en barngrind + extra dörrsektion. Vi är supernöjda med båda köpen. Inför köpet av barngrind hade jag kontakt med... Ver mais
Informações sobre a empresa
HomeSafety är Sveriges enda Barnsäkerhetsföretag! Vi tillverkar både egna produkter och samarbetar med alla ledande tillverkare i världen av barnsäkerhetsprodukter. Dessutom erbjuder vi tjänster mot både företag och privatpersoner där vi hjälper till med både rådgivning och installation av barnsäkerhetsprodukter. HomeSafety följer inte utvecklingen av barnsäkerhet – vi leder den! Än idag säljs det väldigt mycket barnsäkerhetsprodukter som ska skydda våra barn som inte fungerar, inte uppfyller europeisk standard och ibland är direkt livsfarliga för små barn! HomeSafety är en del av den forskning och utveckling som sker runt om i världen för att alla barnsäkerhetsprodukter ska uppfylla en väl beprövad europeisk standard. Barnsäkerhet är viktigt och hemmet är tyvärr en plats där väldigt många olyckor med små barn inträffar. När man ska barnsäkra sin bostad så ska man välja att köpa produkter som verkligen är barnsäkra och uppfyller gällande standard om sådan finns. Vår garanti till våra kunder är att ett köp via HomeSafety innebär att du får de bästa barnsäkerhetsprodukterna som finns!
Informações de contacto
Hamngatan 19, 17266, Sundbyberg, Suécia
- 08-410 115 30
- kundtjanst@homesafety.se
- homesafety.se
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 50% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Rekommenderas för alla föräldrar som…
Rekommenderas för alla föräldrar som har barn
Bra produkter och service
Snabb leverans, kvalitativa produkter och bra service när jag hade frågor.
Snabbt enkelt prosvärt
Smart lösning i de fall den passar.
Köpte magnetlås safety lock Leah och kommer ha stor nytta av dem för att på ett smidigt sätt säkra skåpsluckor i köket. Dessvärre passar de inte att använda på kökslådor eller byrålådor, åtminstone inte de som vi har (IKEA). Det blir till att komplettera med andra lösningar för att säkra knivlådan, eller flytta allt farligt till skåp som vi nu kan låsa.

Resposta da HomeSafety Sweden AB
Snabb leverans och en bra flexibel…
Snabb leverans och en bra flexibel grind som går att anpassa efter olika bredd. Kändes som en trygg grind att montera i trappa. Monteringsanvisningar via QR-kod på frp men den var tyvärr inte alls lätt att följa så vi fick istället kika på YouTube.

Smidigt o relativt snabbt
Välskött reklamation där jag utan…
Välskött reklamation där jag utan krångel fick en ny vara när den första levererades trasig.
Snabb levererans
Spisvakt
Bra produktinformation vid köp.
Produkten håller vad den lovar.
Bra leveransinformation och betalningsprocess.
Anledningen till att företaget inte får toppbetyg är att man bombas med mail efter köpet.

Resposta da HomeSafety Sweden AB
Mycket snabb och bra service
Mycket snabb och bra service. Jag hade letat länge efter rätt sortera barngrindar till våra trappor men tyckte att det var en djungel. Mailade detta företag och bad om hjälp. Fick svar från Henning nästan direkt och bra hjälp med exakt vilka produkter jag behövde beställa.
Fantastiskt kundbemötande
Fantastiskt kundbemötande - goda råd och vänligt bemötande. Snabba svarstider och leveranser.
Bra produkter med snabb leverans 🤩
Snabb och bra service och leverans!
Snabb leverans och bra kundservice.
Snabb leverans och bra kundservice.
En förbättring hade varit att kunna välja mellan två fraktbolag, då DHL väljer utlämningsställe själva. Utlämningsstället, i mitt fall, är på helt annan ort, vilket gör det svårt att hämta paket...

Resposta da HomeSafety Sweden AB
Produkten höll det som var lovad.