De WheelUltra is een verrassend effectieve tool voor het schoonmaken van velgen. Het product combineert gebruiksgemak met een grondige reiniging, zelfs voor hardnekkig vuil zoals remstof en vet. Wat o... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Spullen snel geleverd en de producten zijn erg gemakkelijk aan te brengen, werken goed en geeft een mooi resultaat. De ultra clean voor de velgen heeft mijn velgen mooi schoon gekregen en de kerami... Ver mais
Als autoliefhebber, ben ik altijd benieuwd naar dit soort producten om mijn wagen lekker schoon te houden. Zo ook Hoplite geprobeerd en ik ben zeer tevreden, de producten doen wat ze moeten!
Meer dan halve fles voor 4 velgen!! Eergisteren besteld vandaag binnen.levering is prima! 2flesjes van halve liter per fles gekocht in de aanbieding 2 halen 1 betalen, kosten €23,91 inclusief v... Ver mais
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 33% das suas opiniões negativas
Geralmente leva mais de um mês para responder
As pessoas também visitaram
Bestelling na ruim drie weken nog…
Bestelling na ruim drie weken nog steeds niet ontvangen
Belofte maakt schuld. In dit geval nog geen bekentenis;)
Product is best ok te noemen. Maar optijd leveren dat is nog steeds lastig. Zoals op de site te lezen valt voor 16:00 uur besteld volgende dag geleverd. Haal dat er maar van af Hoplite. Maak er maar twee dagen van. Erg lullig als je erop zit te wachten.
Super product
Levering van de producten duurde iets langer dan verwacht.
Maar de producten doen zeker wat ze beloven. Wat een wereld van verschil! Het leer ziet er weer mooi, mat en als nieuw uit. Het stuurwiel voelt ook weer lekker in de handen.
Helemaal top!
Iets meer werk
Hallo, in het filmpje ziet het toch een beetje makkelijker eruit dan het is. Je moet de velgen heeeeel goed inspuiten, en eigenlijk de auto iets vooruit zetten dat je echt alles goed raakt. Dus ff inspuiten en afspoelen is niet helemaal juist.
Suc6
Wim
Fantastische service gekregen!
Matt Leather clean besteld.
Matt Leather clean besteld.
Blij verrast, product doet wat er beloofd wordt👍. Leren stoelen en stuur in 9 jarige Fiat 500 zien er weer als nieuw uit! Schoon, fris en opnieuw matte uitstraling, ik ben dik tevreden✌️
snel geleverd en goed produkt
Spullen snel geleverd en de producten…
De ultra clean voor de velgen heeft mijn velgen mooi schoon gekregen en de keramische lakbeschermer doet het ook erg goed
Velgenreiniger werkt grandioos
Meer dan halve fles voor 4 velgen!!
Meer dan halve fles voor 4 velgen!!
Eergisteren besteld vandaag binnen.levering is prima!
2flesjes van halve liter per fles gekocht in de aanbieding 2 halen 1 betalen, kosten €23,91 inclusief verzending prima prijs.
Volgens de gebruiksaanwijzing te werk gegaan en voorheen filmpje op de site van Hoplite gekeken .
Het advies was royaal in spuiten en dat heb ik gedaan, 5 minuten wachten dan schoon spuiten met water, resultaat velg niet schoon.
Velgen opnieuw met de velgreiniger op spuiten en ondertussen meer dan de helft van de fles gebruikt, 5 minuten wachten met water schoonspuiten en waren de velgen stuk schoner maar ik moest toch ff boenen om alle vuil weg te krijgen.
Al met al matig product en te duur als je deze niet in de aanbieding koopt.
Volgende keer toch maar voor de A merk kiezen want goedkoop is duur koop.
Top spul dat Wheel Ultra.
Top spul dat Wheel Ultra.
Velgen nagenoeg schoon zonder te boenen etc.
Inspuiten,even in laten trekken en dan met hoge druk afspuiten.
Prima service en aftercare
Prima service en aftercare. Bij eerste bestelling ook extraatje ontvangen.
De schoonmaakmiddelen doen wat ze beloven.
Hoplite verzorgde een tijdige levering
Hoplite verzorgde een tijdige levering. Als verassing ontving ik ter kennismaking leuke extra’s. Dat is altijd leuk en smaakt naar meer.
Het haalt voor 85% het remstof van de…
Het haalt voor 85% het remstof van de velg.
Super makkelijk als je een keer geen zin hebt om je velgen een goede wasbeurt te geven.
Wit leer compleet beschadigd
Gebruik het Matt Leather Clean niet op gekleurd leer!
Het liet een vieze donkere vlek achter, wat bijna op een beschadiging van het leer lijkt, op het witte leer van mijn stoel.
Het zoveelste instagram pruts ecommerce projectje. Mooie clipjes, flut product.
Het spul is niet magisch, het vreet gewoon de toplaag van het materiaal eraf. Als je gekleurd leer hebt betekent dat dat je kleur eraf gevreten wordt en hoe meer je gebruikt hoe erger het wordt.
Na 6 weken(!!) nog steeds geen reactie op mijn email en geen oplossing. Klantenservice bestaat hier niet.
Ik kan wel huilen hoe erg dit er nu uitziet en heb geen idee of het nog hersteld kan worden.

Resposta da Hopliteproducts
Zeer tevreden met hotplite
Ik heb de wiel cleaner ultra besteld en de Ceramic Shield het werk super goed en is makkelijk te gebruiken en je kan de flessen makkelijk menemen ik gebruik het al drie maanden
Goed en snel afgewerkt
Goed en snel afgewerkt. Product voldoet aan de verwachtingen.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.