Leia as opiniões dos outros
Spullen snel geleverd en de producten zijn erg gemakkelijk aan te brengen, werken goed en geeft een mooi resultaat. De ultra clean voor de velgen heeft mijn velgen mooi schoon gekregen en de kerami... Ver mais
Als autoliefhebber, ben ik altijd benieuwd naar dit soort producten om mijn wagen lekker schoon te houden. Zo ook Hoplite geprobeerd en ik ben zeer tevreden, de producten doen wat ze moeten!
Meer dan halve fles voor 4 velgen!! Eergisteren besteld vandaag binnen.levering is prima! 2flesjes van halve liter per fles gekocht in de aanbieding 2 halen 1 betalen, kosten €23,91 inclusief v... Ver mais
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 33% das suas opiniões negativas
Geralmente leva mais de um mês para responder
As pessoas também visitaram
Top producten
Top producten! De wheel ultra gekocht.
Je spuit het erop spoelt het is klaar!!
Echt topkwaliteit
Echt topkwaliteit, kan niet anders zeggen! Met weinig inspanning had ik uitstekend resultaat. Gebruiksvriendelijk en effectief!
Normaal geen review. Maar kan niet anders bij dit top spul.
Normaal geen review over auto (schoonmaak) producten, maar deze lijn is echt top. Geef t een kans zou ik zeggen en ik weet zeker dat je niet meer anders wilt.
Top product
Top product werkt snel en is heel effectief
Dacht eerst dat het net zo slecht was als al die andere producten maar neem mijn woorden terug zeker een aanrader!!!
Eindelijk een keer een kwalitatief…
Eindelijk een keer een kwalitatief product, welke ook nog goed betaalbaar is, ik ben overtuigd 👌
Werkt verrassend goed
Gebruik veel detail producten maar hier was ik oprecht door verast. Levering was snel, producten werken goed en vooral de wetcoat. Weken na aanbrengen werkt het nog steeds erg goed. Chapeau
Wow!
Tot nu toe verreweg de beste car detailing producten die ik heb gehad!
De WheelUltra is een verrassend…
De WheelUltra is een verrassend effectieve tool voor het schoonmaken van velgen. Het product combineert gebruiksgemak met een grondige reiniging, zelfs voor hardnekkig vuil zoals remstof en vet. Wat opvalt, is hoe snel het werkt: met een paar bewegingen krijg je zichtbaar schone velgen zonder al te veel fysieke inspanning. De borstel is stevig maar niet te ruw, waardoor je geen zorgen hoeft te hebben over krassen.
Goed werk slimme jongen aardige jongen👍🏻
Mega vieze velgen
Ik had mega vieze velgen en met de wheel ultra had ik de viezigheid er zo vanaf. Werkt zoals gezegd wordt!
Goede prijs kwaliteit
Goede prijs kwaliteit verhouding, spullen doen wat ze horen te doen en beter! Aanrader!
Zeer tevreden!
Goede kwaliteit
Gebruik hun producten sinds kort voor mijn interieur. Werkt als een wonder, voor een prima prijsje.
Eindelijk producten die doen wat ze…
Eindelijk producten die doen wat ze beloven! Gooi niet je geld weg en ga voor hoplite ervaar het zelf maar eens✨
Kwalitatief hoogwaardig
Leuke gezellige gasten met kwalitatief hoogwaardige spullen. Aanrader voor als je deze nog niet kent!
Top product
Echt top spul. Had er eerst twijfels over omdat je zoveel slechte kwaliteit producten heb. Maar nu al 2 keer producten geprobeerd van Hoplite. En het werkt echt perfect. Dus het is zeker je geld waard!!!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.