Der altid et stort og spændende udvalg af tøj og brugskunst. Kommer aldrig fra butikken uden noget. Og så er der rigtig søde og imødekommende medarbejdere. Altid en god oplevelse at handle i Reshoppit... Ver mais
A empresa respondeu
Venligt personale - altid hjælpsomme og smilende. Super nemt at booke, stille stand op. Nem og god guidning gennem app
A empresa respondeu
Har haft 2 oplevelser med Reshoppit Horsens og ingen af dem har været gode. Første gang jeg havde stand hos dem fik jeg både stjålet en masse vare og nogle bortkom på anden måde i butikken. Her an... Ver mais
A empresa respondeu
Dejlig personale, nem opsætning og bare alt i alt et godt sted at have sin stand. De første par uger tjente jeg hurtigt penge på mine ting 👍🏻
LUKSUS SECONDHANDSHOP. Reshoppit.dk Horsens er en luksus-secondhand butik, hvor private sælgere lejer stande på ugentlig- eller månedlig basis, hvorfra de kan sælge tøj, accessories, brugskunst og boligartikler til pris- og miljøbevidste shoppere. Reshoppit.dk er vores måde at imødekomme ønsket om en ny forbrugskultur – hvor vi forlænger vores varers livscyklus, ved at give dem nyt liv i andre hænder. Reshoppit.dk har en af Danmarks førende onlineportaler, som er specialudviklet til detailbranchen indenfor secondhandshops og luksusvarer. Systemet er til fordel for de privatpersoner, som vælger at sælge ud af deres secondhandvarer hos reshoppit.dk.
Vårsøvej 6, 8700, Horsens, Dinamarca
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Meget tilfreds med salget 🫶🏻
Stor lys butik.
De første par uger tjente jeg hurtigt penge på mine ting 👍🏻
Venligt personale - altid hjælpsomme og smilende.
Super nemt at booke, stille stand op.
Nem og god guidning gennem app

Resposta da reshoppit.dk Horsens
Rigtig god oplevelse. Der er altid pænt, rent og rydeligt og personalet giver altid god service!
Deres instagram giver også super god inspiration.

Resposta da reshoppit.dk Horsens
Der altid et stort og spændende udvalg af tøj og brugskunst. Kommer aldrig fra butikken uden noget. Og så er der rigtig søde og imødekommende medarbejdere. Altid en god oplevelse at handle i Reshoppit Horsens

Resposta da reshoppit.dk Horsens
Første gang jeg prøver at have en stand. Super nemt hele vejen igennem og en rigtig god app hvor man kan følge salget.

Resposta da reshoppit.dk Horsens
Super fin måde at sælge brugt tøj på. Der er styr på det hele, og butikken er let at komme til.

Resposta da reshoppit.dk Horsens
Dejligt sted med en god betjening.
Altid spændende at gå på jagt mellem alle bøjlerne.

Resposta da reshoppit.dk Horsens
personalet er ikke særligt venligt, hverken den nye butikschef eller nanna

Resposta da reshoppit.dk Horsens
Jeg har haft stand flere gange, med stor succes. En super bæredygtig måde at sælge og købe nyt tøj. Jeg kommer helt sikkert igen!

Resposta da reshoppit.dk Horsens
Stort sted. Kæmpe udvalg. Men mange rodede stande og billige mærker.
Jeg handler der selv med glæde men kan have svært ved at sælge mit eget tøj som tit er vintage. Hjælpsomt personale.

Resposta da reshoppit.dk Horsens
De er imødekommende og venlige til at hjælpe, når man er ny i det.

Resposta da reshoppit.dk Horsens
Virkelig hjælpsomme og gør meget på IG for at sælge.. Har kun godt at sige om butikken og personalet.

Resposta da reshoppit.dk Horsens
Altid glad, smilende og venligt personale, som hjælper, hvis der er brug for det. En fornøjelse.

Resposta da reshoppit.dk Horsens
Super fin genbrugsbutik. Her kan man finde gode fund. Alle medarbejderne er virkelig søde og venlige.

Resposta da reshoppit.dk Horsens
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.