En helt igennem god uge i et virkelig dejligt sommerhus med det skønneste lysindfald. Alt var rent og pænt, og vi følte os hjemme fra første dag. Beliggenheden var perfekt i gåafstand til byen og ha... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Die Buchung war sehr unkompliziert und der Kontakt mit allen wichtigen Informationen sehr freundlich. Das Haus war auch sehr schön, sauber und entsprach der Beschreibung. Vor allem gefällt uns die Re... Ver mais
Vi havde i påsken lejet et sommerhus af V-Kysten Feriehusudlejning. Hele forløbet lige fra booking til tjek ind og tjek ud fungerede upåklageligt. Sommerhuset havde en fantastisk beliggenhed med god... Ver mais
A empresa respondeu
Huset var fint og havde en perfekt beliggenhed og god plads til 8 personer. Der var desværre en del af de ældre spisebordsstole som var ved at gå fra hinanden. Det var et rigtig fint køkken med ri... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Agência imobiliária de arrendamento de casas de férias
- Casa rural
- Acomodação de férias
- Casa de férias
- Arrendamento para férias
Escrito pela empresa
V∙Kysten er et uafhængigt udlejningsbureau drevet af ildsjæle fra lokalområdet. Vi kender områderne langs den Vendsysselske nordvestkyst, og vi ved hvad det er, der får gæster til at vende tilbage igen og igen til vores skønne egn. Desuden har vi bred viden omkring de mange forskellige kulturelle tilbud og ferieaktiviteter, som kan medvirke til den gode ferieoplevelse. Hos os handler feriehusudlejning om meget mere end blot de praktiske forhold. Vi gør altid vores allerbedste for at yde et højt serviceniveau, så du kan føle dig i trygge hænder.
Informações de contacto
Nørregade 21, 9850, Hirtshals, Dinamarca
- 004552396252
- info@vkysten.com
- vkysten.com
Dejligt lyst sommerhus
En helt igennem god uge i et virkelig dejligt sommerhus med det skønneste lysindfald. Alt var rent og pænt, og vi følte os hjemme fra første dag. Beliggenheden var perfekt i gåafstand til byen og havet.
Det er 2. gang vi booker hos V-kysten, og helt sikkert ikke den sidste. Man ved, at de huse, man kommer til er rene og i meget god stand, og man bliver mødt med en sød velkomsthilsen😊.
Kan klart anbefale V-kysten til alle
Super dejligt hus og alt perfekt og…
Super dejligt hus og alt perfekt og skøn beliggenhed
Perfect Service and a perfect holiday.
Perfect Service and a perfect holiday.
Schneller und freundlicher…
Schneller und freundlicher Kundenservice. Bei Problemen jederzeit ansprechbar und um schnelle Lösungen bemüht. Wir waren sehr zufrieden.
Utrolig god kommunikation og dejlig…
Utrolig god kommunikation og dejlig rare medarbejder når man ringer, 2 flasker Rose og en dejlig velkomst hilsen gør bare oplevelsen perfekt.
Sommerhuset var i en klasse for sig selv, perfekt
Rigtig fint hus med god beliggenhed
Huset var fint og havde en perfekt beliggenhed og god plads til 8 personer.
Det var et rigtig fint køkken med rigeligt service, dog var det noget småt med køkkenredskaber til madlavning.
men alt i alt en god oplevelse.
Die Buchung war sehr unkompliziert und…
Vor allem gefällt uns die Region Nordjütland besonders gut. Wir hatten einen sehr schönen Urlaub und werden gerne wieder bei V- Kysten buchen.
Die Buchung verlief sehr unkompliziert
Die Buchung verlief sehr unkompliziert. Nach der Überweisung erhielten wir schnell eine Bestätigung, was einen guten ersten Eindruck hinterlassen hat. Einige Tage vor der Anreise bekamen wir jedoch eine E-Mail mit falschen Daten zu unserem Ferienhaus. Nach einigem Hin und Her per Mail erhielten wir schließlich die korrekten Informationen. Das war zwar etwas umständlich, aber Fehler können passieren und war für uns noch in Ordnung.
Die Schlüsselübergabe war einfach und problemlos, und die Lage des Hauses war wirklich sehr schön.
Leider gab es jedoch erhebliche Mängel bei der Sauberkeit. Das Haus war insgesamt in einem sehr unhygienischen Zustand: Kochutensilien waren verschmutzt, es gab zahlreiche Spinnweben, das Babybett war aufgrund seines Zustands nicht nutzbar, und auch die Bettwäsche war stark verschmutzt. Selbst die zusätzlich gebuchte Bettwäsche wies Stockflecken auf. Zudem war alles sehr staubig, und auch die Dusche war nicht sauber. Insgesamt entsprach der Zustand des Hauses in keiner Weise unseren Erwartungen.
Wir haben unsere Kritik beim Auszug schriftlich hinterlassen, jedoch nicht telefonisch gemeldet. Der Grund dafür war, dass wir samstags um 17 Uhr angereist sind und das Büro erst am Montag wieder geöffnet hätte. Selbst bei einer Meldung am Montag wäre es für uns unangenehm gewesen, während unseres Aufenthalts Reinigungspersonal im Haus zu haben. Aus unserer Sicht sollte ein Ferienhaus bei Anreise grundsätzlich sauber sein – insbesondere bei einer Endreinigungsgebühr von 200 €, die wir bezahlt haben.
Ein besonders unangenehmes Erlebnis war, dass während unseres Aufenthalts plötzlich zwei Personen unangekündigt vor dem Fenster des Badezimmers standen, um dieses zu reinigen. Zu diesem Zeitpunkt hielt ich mich gerade unbekleidet im Bad auf. Eine vorherige Information darüber wäre absolut notwendig gewesen und hätte diese sehr unangenehme Situation verhindert.
Zum Abschluss erhielten wir per E-Mail eine Gutschrift, jedoch ohne konkrete Angaben dazu, wann die Rückzahlung erfolgen wird. Das wirkte insgesamt etwas unübersichtlich.
Den Service vor Ort können wir nicht beurteilen, da wir keinen direkten Kontakt hatten. Rückblickend hätten wir uns vielleicht zusätzlich im Büro melden können, allerdings haben wir in der Zwischenzeit selbst gereinigt, da wir nicht mehrere Tage in einem stark verschmutzten Haus verbringen wollten.
Insgesamt ist einiges hier wirklich Verbesserungswürdig. Die Weinflasche als bBegrüßungsgeschenk zeigt schon, dass sie sich Mühe geben.
Positiv hervorzuheben ist, dass E-Mails in der Regel schnell beantwortet wurden.
Dies war unsere Erste Buchung und bei einer erneuten Buchung würde ich im Vorfeld erfragen, ob das nächste Haus auch ordentlich gereinigt wird und wir würden unsere eigene Bettwäsche mit bringen.
Unser Fazit : Service per Email war top und schnell, Zustand des Hauses war okay aber sehr unhygienisch , Gutschrift/Rechnung etwas unübersichtlich.
God oplevelse
Alt levede op til forventningerne, dejligt hus, skønt område, god info fra start til slut.

Godt styr på tingene
Vi havde i påsken lejet et sommerhus af V-Kysten Feriehusudlejning.
Hele forløbet lige fra booking til tjek ind og tjek ud fungerede upåklageligt. Sommerhuset havde en fantastisk beliggenhed med god udsigt til havet. Der var gjort fint rent da vi ankom og møblering, hvidevarer og senge var i top. Alt i alt et super dejligt ophold.

Resposta da V∙Kysten Feriehusudlejning
God juleferie i et sommerhus fra…
God juleferie i et sommerhus fra V-Kysten. Det er anden gang vi lejer hos V-Kysten, der er styr på tingene og alting er som aftalt. Vi ses i 2026.

Resposta da V∙Kysten Feriehusudlejning
Wir haben schon mehrfach über Vkysten…
Wir haben schon mehrfach über Vkysten gebucht und haben nur super Erfahrungen gemacht. Von der Buchung über Zahlungsabwicklung oder Schlüssel,alles reibungslos. Die Häuser super sauber ,sehr freundliche Mitarbeiter und toller Service. Wir buchen nur noch in Nordjütland bei Vkysten und können es allen nur empfehlen. In diesem Jahr war es Mai und August/September. Die nächsten Urlaube sind schon gebucht.

»Lille«, men fin
»Lille«, men fin: meget veludstyret køkken, super hyggeligt og velholdt hus, overraskende lave elomkostninger for 1 uge takket være varmepumpe. Det var en skam, at vi på grund af årstiden ikke kunne benytte de forskellige terrassepladser, herunder vinterhaven. Helt rolig beliggenhed tæt på naturen (rådyr, fasaner, gærdesmutte og mange andre dyr). Et af de bedste feriehus, vi har boet i i Danmark i 20 år.

Resposta da V∙Kysten Feriehusudlejning
Feriehus med alt en trenger for fine og late feriedager
Et nydelig feriehus med flott og tilbaketrukket beliggenhet. Stor og fin hage😀
Kort gåtur til stranden og herlig med flotte utendørs dusjfasiliteter.
Pluss for Elbil-lader.
Eneste minus var en vaskemaskin som ikke vasket rent
Kan anbefales😃

Sehr kundenfreundlich
Sehr kundenfreundlich und hilfsbereit. Netter Kontakt.

Erste Ferienhausanmietung über vkysten
Lief alles sehr gut. Alle im Vorwege entstandenen Fragen wurden umgehend beantwortet.

Resposta da V∙Kysten Feriehusudlejning
Uforglemmelig ferieoplevlse og rigtig…
Uforglemmelig ferieoplevlse og rigtig god service. Huset var rigtig godt og vi fik en velkomst gave og nydte den under vores ophold.

Fantastisk sommerhus.
Super sommerhus, hvor der intet manglede, hverken ude eller inde, eller til børn eller voksne. Dejlig akustik og indretning.

Sehr guter Service
Sehr guter Service, das Haus war aussergewöhnlich sauber. Kein defektes Inventar. Schön wäre ein Hinweis, das die Eingangstüren und eine Innentür nur eine Höhe von 1.9 m haben. Für die meisten Personen reicht das sicher, ich bin da ein paar mal mit dem Kopf hängen geblieben.

.. alles Top, gerne wieder
Nachdem wir erstmalig unser Ferienhaus bei V-Kysten gebucht haben sind wir wieder zu Hause und absolut glücklich mit unserer Wahl.
Wir hatten ein wirklich toll eingerichtetes und sauberes Haus, in dem wir nichts vermisst haben.
Der Kontakt mit V-Kysten war sehr freundlich und kompetent.
Mit dem Willkommensgeschenk
(Flasche Rosé ) haben wir uns einen hyggeligen Abend auf dem Sofa gemacht.
Bei der nächsten Buchung werden wir bestimmt wieder auf der Website von V-Kysten vorbei schauen.

Resposta da V∙Kysten Feriehusudlejning
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.