Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Wij hebben de van Howat leren kennen via mijn vader. Zowel uitstraling, functionaliteit en prijs/kwaliteitverhouding vinden wij geweldig. Wij hadden een probleem met de kookplaat waarbij wij snel en v... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ontzettend blij met onze kookplaat 90cm met afzuiging, er was een probleem en dit werd meteen opgelost.Hun klantenservice en aftersales zijn echt top, complimenten!Daar kunnen veel bedrijven nog wat v... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Na installatie bleek dat het verwarmingselement niet werkte. Hoogstwaarschijnlijk doorgebrand omdat ik de boiler niet goed had afgevuld voordat ik het aansloot op netstroom. 2 dagen later al een ver... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de utensílios de cozinha

Een duurzame oplossing in huis.

Informações de contacto

4,4

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

162 opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Fantastisch!

Fantastisch! De kraan al een paar jaar in gebruik en nu ook de kookplaat besteld. Ziet er fantastisch uit met het krasvrije glas.

9 de março de 2026

Gewoon top!

Gewoon top!
De kraan gekocht in de actie, echt verbaast over de kwaliteit. Aansluiten is een fluitje van een cent.

11 de março de 2026
Classificada 3 em 5 estrelas

De howat nu ongeveer een half jaar in…

De howat nu ongeveer een half jaar in gebruik, de kraan zelf is oké maar is sinds kort hebben we last van een lekkage elke keer als de boiler opwarmt. Dit zou niet mogen na pas een half jaar...

12 de março de 2026

Resposta da Kokendwaterkranen

Na 7 dagen nog geen contact gehad.. Indien er echt iets niet juist is dan kunnen we je altijd helpen.

--------------------------------------------

HI Emma,

Neem even contact met ons op via de mail of telefoon, dan kunnen we je helpen. Op basis van bovenstaande kan ik zo geen advies geven dus we hebben iets meer info nodig.

Alvast bedankt!

Groet en een fijne avond.

Classificada 1 em 5 estrelas

Erg ontevreden

Erg ontevreden. Mijn kraan doet het niet meer en ik krijg al sinds januari geen contact met howat. Erg vervelend met een pasbegoren baby...

11 de março de 2026

Resposta da Kokendwaterkranen

Na 8 dagen nog geen contact gehad.. We trekken deze beoordeling erg in twijfel.

--------------------------------------------

Hi Peter,

Bedankt voor jouw reactie. Dat is vervelend, apart en eigenlijk onmogelijk. Via ons telefoonnummer 0499700274 kun je ons elke dag (zelfs op zaterdag) bereken!

Neem even contact met ons op. De naam Peter geeft helaas onvoldoende info. Dan kunnen we je helpen.

Groet,

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben zeer tevreden over de kokend…

Ik ben zeer tevreden over de kokend heet waterkraan van Howat, de mooie uitstraling en het gemakkelijk installeren. Daarna verdient de service die ze bieden ook een compliment! Bij vragen zijn ze heel gemakkelijk te bereiken.

18 de fevereiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Howat

On hold in onderhandeling

21 de fevereiro de 2026

Hi Ron,

Wil je even je 06 nummer mailen? Want ik denk dat er een misverstand is en ik zie geen mailverkeer met 'Ron Staal' noch een order. Tevens hebben wij geen onderdelen van 50 euro...

ik hoor je

Kraan

Een collega van Howat heeft mij gebeld naar aanleiding van een oude review.
Ze hebben mij snel en vriendelijk geholpen TOP! en ik heb een nieuwe kraan gekregen.
Heel erg bedankt!

Nu nog installeren 😊

19 de fevereiro de 2026
Classificada 4 em 5 estrelas

Mooie kokendwater kraan voor weinig geld

Veel goedkoper dan 1 van de bekende concurrent. Bevalt prima na een maand in gebruik. Boiler neemt niet teveel ruimte in. Ook handig om de temperatuur in te stellen op iets minder warm. Installatie verliep vlot en was vrij eenvoudig. Gekozen voor een kortere hendel ivm muur, handig. Bediening kokend water is even wennen, straal compact. Warm water duurt nog wel lang, had verwacht dat dat gelijk uit de kraan komt.

Duurzaamheid en energieverbruik is nog even afwachten.

16 de fevereiro de 2026

Goed opgelost!

Na 3 jaar met plezier de warmwater kraan gebruikt te hebben bleek er een storing in onze boiler te zitten. Ik kreeg snel tips en tricks van de klantenservice om te proberen de storing te verhelpen. Dit was helaas niet gelukt maar na telefonisch contact heeft Howat ons een vervangende boiler aangeboden.

Kortom, goed opgelost en blij met de verleende service.

9 de fevereiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Howat is echt een Topbedrijf!

Ontzettend blij met onze kookplaat 90cm met afzuiging, er was een probleem en dit werd meteen opgelost.Hun klantenservice en aftersales zijn echt top, complimenten!Daar kunnen veel bedrijven nog wat van leren.

5 de fevereiro de 2026
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.