Leia as opiniões dos outros
Na een electrische kraan de Quooker Flex met combi+ boiler aangeschaft, hadden we veel eerder moeten doen. De electrische kraan had heet water met een flutstraaltje maar daarentegen heeft de Quoo... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Quooker, de kraan die alles kan. Naast 100°C kokend, ook koel bruisend en gefilterd water uit één kraan.
Informações de contacto
Staalstraat 1, 2984 AJ, Ridderkerk, Holanda
- 0180420488
- marketing@quooker.nl
- quooker.nl
Não respondeu a opiniões negativas
Lekkage na reparatie door Quooker, wordt niet serieus opgepakt!
De kartelknop van onze Quookerkraan is inmiddels al 2x vervangen in 5 jaar. Eerst vrij snel na aanschaf onder garantie, en 2 dagen geleden nogmaals op eigen kosten (€175). Deze laatste is echter niet goed uitgevoerd waardoor we sindsdien met een heftige lekkage uit de kraan zitten. Gootsteenkast overstroomd met schade tot gevolg. Quooker gebeld maar heeft pas over 3 weken tijd, waardeloos. Spoedverzoek wordt niet daadkrachtig op gereageerd. Hebben al spijt van deze aankoop en ook van verzoek om reparatie want hierdoor zitten we nu in de ellende.
De quooker doet het best goed
De quooker doet het best goed . Wat ons wel tegenvalt is dat het gewone warme water niet aan de 60 graden komt. Warmer dan 55 graden wordt het niet en dat dit toch in de beschrijving vermeld staat. Daar is al 2 x een monteur aan bezig geweest.
ik heb een quoooker kraan gekocht 3…
ik heb een quoooker kraan gekocht 3 jaar geleden en die is inwendig stuk nu vragen ze toren hoge kosten om dit te repareren heel raar dat dit niet onder coulance valt kraan van 1600 stuk in 3 jaar lekkere merk is die quooker dan
Voor het eerst hebben we een Quooker…
Voor het eerst hebben we een Quooker laten installeren en kan niet anders zeggen dan geweldig. Niet meer eerst wachten op warm water wat van de ketel op zolder moet komen. Gewoon direct warm of kokend water. In 1 woord fantastisch.
slecht service
Quooker kraan na 4 jaar gebruik door 2 personen defect.
Herstel kosten of nieuwe kraan zijn voor de consument.
Had van een bedrijf die pretendeert kwaliteit te verkopen een betere service verwacht.
Super investering
Super investering, zowel de quooker zelf als de cube. Kokend water, koud en bruisend water uit 1 kraan, ideaal! De service van quooker is top! Ze denken graag en bieden een uitstekende service!
Geen verspilling van water
Geen verspilling van water, meteen kokend water tot je beschikking. Supersnel thee zetten
snel en adequaat geholpen
Ze hadden direct de goede gegevens paraat door mijn telefoonnummer, en hielpen adequaad, daarbij rekening houdend met mijn vakantie
Heel blij met de aanschaf!
Heel blij met de aanschaf!! En fijne monteur.
Goede service en reparatie aan onze…
Goede service en reparatie aan onze quooker, waar alleen nog een kleine straal uit kwam.
Alles werd gecheckt.
Drie problemen, onbruikbaar na 4 jaar
Slechts 2 jaar garantie met een reden: langer doet de kraan het niet. Deze dure kraan (type fusion zwart) in 2022 aangeschaft met uitgangspunt: kwaliteit. In 2023 een reparatie gehad omdat het rubbertje bij de hendel stuk was. In 2024 deed de hele kraan niks meer, net buiten garantie. Zelf de kraan uit elkaar gehaald en er zat een defect in keramisch element (dus niet door ons gebruik). Dit element voor 50eu vervangen. 2026 is net begonnen en de kraan lekt vanuit het binnenste element. Niet te repareren. Een kraan van meer dan 2000 euro na 4 jaar onbruikbaar. Dat is niet kwaliteit, dat is oplichting met een mooie marketingjas. Ik raad dit merk zeer af.
Quooker, een topkraan.
De electrische kraan had heet water met een flutstraaltje maar daarentegen heeft de Quooker een volledige straal met goed heet water wat instelbaar is van 40 tot 60 graden met de instelknop en kokend water via de kraanknop.
De combi+ heeft 7 liter inhoud en blijft mooi op temperatuur en het voordeel van continue heet water wat de gewone combi boiler niet heeft.
Direct warm tot heet water direct uit de boiler en bij veel gebruik uit de warmwaterleiding.
Wij hebben deze set nu enkele weken in gebruik en willen niets anders meer, heeft veel voordelen.
Ik vind dit een echte aanrader.
Prima apparaat
Prima apparaat, ik zelf drink bv. veel thee en dan is het top dat je het theezakje direct in het kokende water kunt doen en niet eerst het water hoeft te koken.
Verder, met het koken van aardapelen,rijst, pasta e.d. heb je het gerecht direct in kokend water op je kooktoestel wat erg veel water, energie en bereidingstijd scheelt. Kortom een toppertje maar wel uitkijken met de spettertjes die kunnen vervelend zijn.
problemen met de Quooker kraan goed opgelost…
Na mijn problemen met de Quooker kraan met de service afdeling van Quooker te hebben besproken, gaven ze mij uitleg wat ik moest doen. Toen later bleek dat het toch aan de kraan lag hebben ze mij als coulance (kraan was nog geen 7 jaar oud) een mooi aanbod gedaan voor een nieuwe kraan met bijbehorend kapje voor ruim 50% van de normale prijs. Het werd op tijd geleverd en achteraf pas hoeven te betalen. Mooie service van Quooker Nederland zoals het hoort.
John vSB.
over de kraan opzich ben ik zeer…
over de kraan opzich ben ik zeer tevreden.
maar toen ik na 20 jaar problemen had met de kraan werd er mij gezegd dat die er niet meer waren en ik maar een nieuwe moest kopen.
na even zoeken op het internet was er voor die kraan gewoon een revicie setje te koop met de sleutel omdat zonder die sleutel de reparatie nooit gelukt zou zijn.
geen goede service
Mooie producten, maar schokkende service. Na 6 jaar is de hendel van de Fusion kraan kapot en de reactie is: 'Niet te repareren, koop maar een nieuwe voor €305'. Een premium merk onwaardig en totaal niet duurzaam. Geen aanrader als je verwacht dat je kraan langer dan een paar jaar meegaat.
Vervangen kapotte Quooker kraan
Onze bestaande quooker kraan ging na 10 jaar kapot. Quooker stuurde een vervangende kraan met 50% korting op de advies prijs.
Het vervangen was eenvoudig uit te voeren.
Fusion kraan binnenwerk is 5 jaar oud…
Fusion kraan binnenwerk is 5 jaar oud en is totaal lam geworden, onderdelen zijn niet meer te krijgen, er kan alleen een monteur van hun langskomen voor 175 euro of een nieuwe kraan twv 375 euro, als dit elke 5 jaar de kosten zijn dan is dit een goed verdienmodel voor Quooker.
Maakt koken nog leuker
Vooral met koken ben ik blij dat ik meteen gebruik kan maken van kokend water.
slechte service Cube stuk en lang wachten op service
slechte service Binnen een jaar gaat Quooker Cube stuk moet ik ruim twee weken wachten op monteur Moet ik ook nog een halve dag vrij houden Echt slecht slechte service
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.