SKØN v/Isabella Bundgaard Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Yndlingssted. SKØN v/Isabella et af mine yndlingssteder. Isabella er dygtig, professionel, hjælpsom og sød, og det er altid en meget stor fornøjelse at få både vejledning og behandling i hendes smukke... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Yderst dygtig og professionel! Har prøvet forskellige behandlinger hos Isabella, og er altid yderst tilfreds, og min hud elsker mig for det:-) Isabella er sød og imødekommende og laver et godt stykke... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Salão de beleza

Escrito pela empresa

Kosmetiske speciallæge klinik i hjertet af Nykøbing Mors Vi tilbyder: Botox Fillers Ansigtsbehandlinger Kemisk Peels FDA-Godkendt SkinPen Bryn & Vipper Voks

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

3 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Yndlingssted

Yndlingssted. SKØN v/Isabella et af mine yndlingssteder. Isabella er dygtig, professionel, hjælpsom og sød, og det er altid en meget stor fornøjelse at få både vejledning og behandling i hendes smukke klinik.

15 de setembro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

SKØN er et fantastisk sted 🫶

Jeg har kommet til Isabella som ejer SKØN i et år nu og jeg har hver eneste gang oplevet at få service og vejledning udover alle forventninger. Ærlighed, tryghed og altid et smil på læben er hvad du kan forvente. Alle spørgsmål er velkommen og Isabella er super dygtig til at forklare hvad man skal forvente forinden ens behandlinger, samt er der også fælles afstemmelse forinden, så man ved hvordan, samt tidsramme for hvornår, ens ønskede resultater kan forventes at blive indfriet.
Kunne jeg give 6 stjerner, gjorde jeg det gerne.

22 de janeiro de 2026

Fantastisk klinik

Isabella er top professionel og virkelig dygtig til sit arbejde. Jeg er så tilfreds med de behandlinger jeg har fået lavet og servicen er virkelig i top.

23 de janeiro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

En fantastisk oplevelse hos Isabella!

Fra det øjeblik man træder ind hos Isabella, mærker man den varme og professionelle atmosfære, hun har skabt. Hendes faglige dygtighed skinner tydeligt igennem i alt, hvad hun gør, og hendes ekspertise inden for hudpleje er imponerende. Hun tager sig altid tid til at forstå ens behov og giver vejledning, der føles både personlig og yderst kompetent.

Det, der virkelig gør oplevelsen unik, er hendes engagement og omsorg for sine klienter. Man føler sig ikke bare som en kunde, men som en person, hun virkelig interesserer sig for. Hver behandling er en fornøjelse, og resultatet taler for sig.
Jeg har mange klinikker tættere på, men jeg tager altid turen til Mors for at komme hos SKØN.

Hvis du leder efter en professionel, der kombinerer ekspertise med en personlig og hjertevarm tilgang, så er Isabella uden tvivl den rette. Kan varmt anbefales!

2 de janeiro de 2025

SKØN behandling

Isabella sørger for at hendes klinik lever op til navnet! SKØN behandling, skønne produkter, skønne rammer og ikke mindst skøn service🌟

1 de maio de 2023

Altid gode oplevelser ved SKØN

Altid gode oplevelser ved SKØN
Jeg er rigtig begejstret for denne klinik, jeg oplever altid smil, venlighed, hjælp, gode råd og dejlige behandlinger. Kan stærkt anbefales!!

22 de janeiro de 2024

Isabella er verdens bedste

Isabella er verdens bedste! Hun er så mega dygtig og altid sød at snakke med. Jeg har fået flere forskellige behandlinger hos hendes og jeg føler mig altid godt tilpas hos hende. Kæmpe anbefaling!

30 de janeiro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har været hos Isabella 2 gange nu og jeg glæder mig allerede til næste gang. Hun er super kompetent og samtidig virkelig sød. Jeg føler mig 100% tryg i hendes hænder.

15 de dezembro de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Gode resultater og fantastisk behandling

Har kommet hos Isabella et års tid, og jeg har altid følt mig virkelig godt tilpas hos hende. Man er altid i trygge hænder hos hende, hun ved virkelig havde hun laver. Hun er så god til at fortælle og forklare, hvad hun gør og hvorfor, det gør at hun er seriøs og professionel. Man har føelsen af at hun gør hvad hun kan for at hjælpe uden at forsøge at få så mange penge ud af en som muligt men, anbefaler de behandlinger som er nødvendige for det bedste resultat. Og gode reslutater er hvad man får hos Isabella!

25 de agosto de 2022

Yderst dygtig og professionel

Isabella er sød og imødekommende og laver et godt stykke arbejde, og man føler sig godt tilpas i hendes fine klinik.

26 de outubro de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Dygtig og professionel. :-)

Det er som altid en fornøjelse at være inde hos Isabella. Hun er dygtig til hendes fag og har en masse viden indenfor hudpleje, produkter hertil m.m.
Helt klart et besøg værd, hvis du har lyst til at forkæle din hud eller hvis du har udfordringer med din hud.

18 de outubro de 2021

SKØNNESTE STED

Isabellla er sød og smilende og man føler sig velkommen med det samme man træder ind af døren ..fantastisk til at rådgive og give behandlinger som giver et naturligt og smukt resultat..

23 de setembro de 2021

5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra

Isabella er fantastisk dygtig, sød og kompetent sygeplejerske. Jeg er kommet i Isabellas klinik siden hun startede og har prøvet forskellige behandlinger. Jeg føler mig altid i trygge hænder og glæder mig hver gang jeg skal besøge klinik SKØN🤗

23 de setembro de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Kun positiv ting at sige her fra

Kun positiv ting at sige her fra. Isabella er så dygtig og sød, hun ved virkelig hvad hun laver👌🏼 Har prøvet lidt forskellige behandlinger ved hende og alle gange var så godt og hyggeligt. Kun ro her fra

22 de setembro de 2021

De varmeste anbefalinger

Har fået lavet et pr behandlinger hos Isabella og er helt klart ikke sidste gang heller. Man er under de mest kyndige hænder og man føler sig tryg under hele behandlingen.

22 de setembro de 2021
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais