Hugged

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Under al kritik. Ventede 14 dage på min dyne selvom der står levering på 2 dage. Imellemtiden har jeg skrevet 3 gange til hugged hvor en besked var at annullere min ordre. Ringede flere gange til et n... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Har netop købt kugledyne og betræk. Desværre passer betrækkets bindeløkke ikke med dynens, så dynen ligger ikke stabilt i betrækket. Har forgæves kontaktet Hugged via email vedr det fejlbehæftede be... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fin hjemmeside og hurtig levering. Har købt en tyngdedyne og betræk og oplevede i den forbindelse rigtig god infomation om produktet. Modtog en mail om hvad jeg kunne forvente af produktet samme dag... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Produktet havde desværre ingen effekt her, men mit barns søvnbesvær skyldes muligvis søvnapnø, og det vil dynen i sig selv ikke kunne afhjælpe. Produktet blev sendt lyn hurtigt og produktet havde en l... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de mobília para quartos
  2. Moinho têxtil

Escrito pela empresa

Hos Hugged specialiserer vi os i kugledyner – vores målsætning er at udbrede kendskabet til, hvad en kugledyne kan have af positive effekter, når natten falder på og søvnen skal have lov at overvinde.

Informações de contacto

Todas as opiniões

7 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering og opfølgende mail

Jeg måtte altså prøve jeres tyngde dyne og håbede på, det kan give mig noget mere nattero ❤️Var skeptisk da jeg pakkede den ud og tænkte det bliver aldrig godt🤔den er tung og lidt besværlig at få i dynebetræk, men hold nu op - har brugt den i 2 nætter og jeg ELSKER den. Første nat oppe en gang og anden nat sov jeg igennem og havde slet ingen uro i mine ben👏🏻👏🏻klart en anbefaling herfra😜

13 de dezembro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering. Har kun haft min tyngdedyne i lille uge og må erkende at jeg ikke er gode venner med den endnu. Jeg sidder med den om aftenen og håber jeg tilvænner mig den så meget, at jeg kan bruge den om natten - og derved få en roligere søvn.

12 de dezembro de 2023

Meget tilfreds

Meget tilfreds , hurtig levering , god kvalitet , alt i alt fem stjerne , tak for en god service

10 de dezembro de 2023
Classificada 3 em 5 estrelas

Virker som ok kvalitet men størrelsen er for lille til min søn. I forbindelse returnering er der ingen forsøg på salg af en dyne der kunne passe ham.

4 de dezembro de 2023

Super oplevelse

Dynen bestilt mandag har fået fredag lørdag nat sov jeg 6 timer uden af vågne for første gang efter 10 år kan virkelig anbefales.

2 de dezembro de 2023

Super oplevelse

Super oplevelse. Dynen blev bestilt lørdag, hentet mandag og benytter mandag aften. Det er fantastisk. Jeg sover så godt. Kan virkelig anbefales

29 de novembro de 2023
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais