Huisvanstef

Informações sobre a empresa

1. Decoração e Design de Interiores
  2. Designer de flores

Huis van Stef is dé website voor originele kunstboeketten en bijpassende vazen. Of je nu een tijdloos boeket kunstbloemen wilt aanschaffen of juist met de seizoenen mee wilt gaan, de collectie van Huis van Stef wordt met zorg samengesteld en wisselt het gehele jaar door. Van eyecatchers op een zuil tot boeketten voor op tafel of sidetable, voor elke plek in huis of op je kantoor de finishing touch. We pakken de vazen en boeketten met grote zorg in om het in perfecte staat bij je af te leveren. Uitpakken, stylen en genieten! Veel plezier met online winkelen op www.huisvanstef.nl

Informações de contacto

Todas as opiniões

3 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Zijde bloemen

Een boeket zijde bloemen besteld met bijpassende vaas. Snelle verzending, stevig verpakt met oog voor detail. Een cadeau om uit te pakken zelfs met persoonlijk kaartje. Heel blij mee staan prachtig en de zijde bloemen zijn bijna niet van echt te onderscheiden. Mooie kwaliteit. Dikke aanrader!

12 de novembro de 2025

Resposta da Huisvanstef

Hoi Marloes, wat een mooie review! Dat je je bestelling uitpakt als 'een cadeau' is natuurlijk geheel de bedoeling. Fijn te lezen dat je boeket en vaas ook mooi staan in je interieur, geniet ervan. Namens Huis van Stef heel erg bedankt!

Mijn bestelling mogen ontvangen

Mijn bestelling mogen ontvangen. Prachtige kwaliteit. Goed ingepakt waardoor het boeket mooi en heel uit de verpakking kwam. Het heeft een mooie plek gekregen in mijn huis. Heel blij mee!

15 de novembro de 2025

Resposta da Huisvanstef

Hoi Loes, heel hartelijk dank voor je enthousiaste review! Daar zijn wij heel blij mee en blijven de collectie aanvullen met kwalitatief goede kunstbloemen. Veel plezier van je bestelling, groeten Huis van Stef

Fantastisch!

Ik heb een kunstboeket met vaas besteld bij Huisvanstef. En dit kan ik iedereen aanraden! Wat een prachtige kwaliteit van zowel de bloemen als de vaas. Je zag dat het met liefde en aandacht ingepakt is en de bezorging was accuraat en snel. Ik kom graag terug voor een nieuw prachtstuk voor in mijn interieur.

15 de novembro de 2025

Resposta da Huisvanstef

Wauw, dank je wel Caroline voor alle complimenten! Blij te lezen dat je zo tevreden bent met je bestelling, daar doen we het tenslotte voor. Geniet ervan en je bent van harte welkom om de volgende keer weer te winkelen bij Huis van Stef!