Leia as opiniões dos outros
Precies wat we zochten. Mooie 3 poot met bijbehorende vuurschaal om gezellig een vuurtje te stoken en dan ook nog met een dutch oven lekker iets klaar te maken. Of zoals nu met de feestdagen een lek... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Partytenten Discounter levert online topkwaliteit partytenten tegen scherpe prijzen! Online warenhuis die levert aan zowel consumenten als bedrijven met assortiment ruim 600 verschillende partytenten. Hierdoor zijn we een van de grotere partytenten-verkoopsites in Nederland. Kijk snel in onze partytenten voordeelshop!
Informações de contacto
Hoge Donk 29, 4879NB, Etten-Leur, Holanda
- 076-7501521
- info@partytentendiscounter.nl
- partytentendiscounter.nl
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Robotime modelbouw
Dit bedrijf levert ook Robotime modelbouw voor de hobbyist , in de doos die ik besteld had via Bol.com, ontbrak een zakje met onderdelen, Partytenten Discounter gemaild en er werd per omgaande het ontbrekende zakje opgestuurd. Wat een geweldige Service
Ik zal dit bedrijf ook zeker aan een ieder aanraden
Prachtige partytent mooie vernieuwde…
Prachtige partytent mooie vernieuwde alu buizen .snelle levering
Nette communicatie, mooi product, snel geleverd
Nette communicatie, goede prijs en netjes geleverd met DPD
Precies wat we zochten
Precies wat we zochten.
Mooie 3 poot met bijbehorende vuurschaal om gezellig een vuurtje te stoken en dan ook nog met een dutch oven lekker iets klaar te maken. Of zoals nu met de feestdagen een lekkere gluhwein.
Gewoon goed
Prima en snel geleverd! En goede service achteraf.
Slechte ervaring
Slechte ervaring. Halsband besteld waarbij vermeld stond dat het op voorraad is. Na 3 weken nog niks ontvangen te hebben stuur ik een email en krijg ik te horen dat het product niet leverbaar is.
Als ik niet zelf contact opgenomen zou hebben had ik waarschijnlijk nooit meer iets van ze gehoord.

Resposta da Partytenten Discounter
Niet de volgende dag ontvangenOp de website wordt thuisbezorging op…
Op de website wordt thuisbezorging op de volgende dag beloofd. Dat blijkt echter niet te gelden voor een zaterdag. De bezorgdienst rekent hiervoor een ander tarief dan verzender wil besteden. Erg jammer als je op een besteld verjaardagscadeau zit te wachten voor je kleinkind ☹️

Roerzeef gekocht
Uitstekende oplossing van de klacht! Roerzeef gekocht. Zeeft nog geen appemoes. Het draaigedeelte is bijna niet vast te krijgen met heel veel kracht van 2 personen is het uiteindelijk gelukt. Het probleem is Opgelost ik hoef deze zeef niet te betalen. Dit verdient 5 sterren!

Resposta da Partytenten Discounter
Abnormaal 10 euro verzendkosten en hoge…
Abnormaal 10 euro verzendkosten en hoge BTW , denk je goedkoop nou niet dus
Daarna heb ik product alsnog besteld bij bol.com ja , omdat het dan alsnog goedkoper is inderdaad als via jullie zelf , en ik lees goed , en ik zie wat het eind bedrag is
Ik heb niet besteld via bol.com , wilde bestellen via de partytent discounter site zelf omdat product dan goedkoper is ,maar bij afrekenen komt er 10 euro verzendkosten kosten bij en btw dan duur
Jullie zijn erg zeg , om nu mijn bestelling bij bol.com te annuleren en het niet op te sturen, dat laat pas zien wat voor een bedrijf jullie zijn zeg , dat is een goede review voor je klanten, mensen pas op zo gas ze dus te werk , ze annuleren je bestelling bij bol.com omdat ze niet tegen kritiek kunnen , nou deze klacht gaat ook naar bol.com , zullen ze blij mee zijn met zi een bedrijf samen te werken

Uitstekende klantenservice
Nadat mijn bestelling door post nl was kwijtgeraakt, werd de bestelling meteen nog een keer verstuurd
Goede service toen bleek dat artikel niet in orde was, zeer tevreden over geboden oplossing
fijn bedrijf goede afhandeling zeer…
fijn bedrijf goede afhandeling zeer vriendelijk personeel
En staan je meteen ter woord.
Ik heb de carport van 9,6 meter in het…
Ik heb de carport van 9,6 meter in het grijs besteld, ik had wat problemen in het begin met een prijs die ik had gezien maar daarna nergens meer kon vinden, contact via de mail gehad met een snel reagerende eigenaar waarna dit snel was opgelost. Tent besteld en had hem 2 dagen later in huis , netjes verpakt op een pallet. Ik kon in eerste instantie de beschrijving niet vinden, maar ook daarop kreeg ik binnen 5 min een antwoord via de mail.. Tent binnen 4 uur opgebouwd en vastgezet, tent oogt strak en frame is degelijk en sterk, alles wat je nodig hebt zit erbij. Het enige minpuntje vindt ik dat de voor en achterzijde met elastiek knopen vast zit waardoor dit niet zo mooi strak zit als de tent opzich. Maar het is een super mooie strakke degelijke tent en ben benieuwd hoe lang hij blijft staan. wat mij betreft een aanrader! complimenten voor het contact met de eigenaar daar kunnen veel webshops wat van leren.
Incompleet en poppenspul, bestelt via VidaXL en Partytentendiscounter
“Krabpaal wandgemonteerd” bestelt via de button van VidaXL.
Uitgekomen bij partytenten discounter.
Eerste zending is niet aangekomen.
Tweede zending: De bezorger had het pakket in de centrale hal van het appartementencomplex waar ik woon, “geplaatst”. Toevallig kwam ik er bij uit, er was geen track and trace.
Het pakket was niet compleet. De bevestiging voor aan de wand ontbreekt.
Te veel moeite moeten doen voor een krabpaal die er totaal anders uitziet dan op de foto. Wel prettig dat de klantenservice bereikbaar was.
Heb een andere en duurdere bestelt via een voor mij bekender aankoopkanaal.
Ik zat te scrollen op meta en toen zag…
Ik zat te scrollen op meta en toen zag ik een leuke fietsrek. Deze voldoet aan mijn eisen!
Bronzen beeld
Ik kreeg de verkeerde bronze beeld binnen. Na een telefoongesprek heb ik de juiste gekregen.
Weer fijn geholpen
Ik ben al eens langs geweest bij partytenten discounter en heb toen een goede tent mogen kopen die feel feesten heeft overleeft! Nu heb ik een tent gekocht voor op de camping. Weer een top service!
Koningsdag
We hebben afgelopen dinsdag een partytent besteld voor ons feest van vanavond. Gisteren is hij binnengekomen en we hebben hem meteen opgezet. Hij ziet er prachtig uit, echt geweldig!
Slechte kwaliteit, slechte service
Kinderhoogslaper besteld. Uitzonderlijk slechte kwaliteit, met veel beschadigingen geleverd. Bij reclameren een kleine korting aangeboden gekregen, hetgeen niet in verhouding staat tot de schades en problemen bij het in elkaar zetten. Mijn advies is hier niet te kopen, of na aankoop eerst alles gedetailleerd te controleren, alvorens in elkaar te zetten. Het bouwpakket kun je nog terugsturen, als het eenmaal (deels) in elkaar zit, niet meer. Maar beter elk risico vermijden en hier niet kopen. Voorkomt teleurstellingen.
Update na reactie leverancier: deze bood inderdaad een minimale korting. Retourzenden is natuurlijk geen optie nadat de verpakking eenmaal geopend is en het bed met pijn en moeite al gedeeltelijk in elkaar zit, nog los van de hieraan verbonden enorme kosten.

Resposta da Partytenten Discounter
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.