Humble Lights Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Although not cheap, I bought Humble One Smart and integrated it perfectly in my Philips Hue environment. Adding Philips Hie Switches can be tricky since almost instantly they connect to the Humble but... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

vanwege het opladen geen 5 sterren. omdat als hij helemaal vol geladen is, slechts 10 seconden alle lampjes blijven branden. dit zie je niet altijd. met als gevolg dat hij te lang opgeladen wordt. kan... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Flattering light achieved at The Park restaurant on Queensway, London, courtesy of The Humble Two table light. Had to have one for myself. To continue the flattering illusion normally only achieved b... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Een glazen kapje was gebroken, nu vervangen door een metalen, prima. Dit kapje bleek na ontvangst op een duurzame manier verpakt te zijn, alleen karton en papier, geen plastic. Kapje zelf zat weliswaa... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Decoração e Design de Interiores

Hello! We’re Humble and we make portable mood lights with a friendly spirit that are easy to place, easy to use, easy to love.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

384 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

13 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Snel reageren op mail en beschadigde…

Snel reageren op mail en beschadigde verzending direct opgelost

5 de dezembro de 2024

Beste Monique,

Hartelijk dank voor uw positieve review en fijn dat onze klantenservice u goed heeft geholpen.

prachtige lamp

prachtige lamp, werkt goed, mooi licht, snel geleverd

25 de dezembro de 2024

Beste Floor,

Hartelijk dank voor de positieve review. Veel plezier met uw Humble lampje.

Classificada 5 em 5 estrelas

Humble lampen zijn mooi afgewerkt,

Het lampje was gestuurd naar een DHL Servicepoint waar het niet was aangekomen. Ik heb gebeld met Humble Lights. Toen werd er meteen een nieuwe opgestuurd, die ik na 2 dagen kon ophalen.
Het lampje ziet er heel mooi uit en geeft super licht.

2 de dezembro de 2024

Beste mevrouw H.G. Janssens ter Molen,

Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn dat u het lampje heeft ontvangen.

Makkelijk besteld

Makkelijk besteld, vlug geleverd. Leuk lampje, ik bestel er zeker nog eentje

29 de novembro de 2024

Beste Martine,

Fijn om te horen dat u blij met met onze service en lampje. Leuk dat u meerdere lampjes wilt aanschaffen voor uw woning!

goed, correct, snel

goede, correcte informatie. snelle verzending en een mooi product.

20 de dezembro de 2024

Beste Heer Timmers,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Veel plezier met uw Humble lampje.

Goede kwaliteit

Goede producten, snelle verzending. De lampjes zijn repareerbaar, waar zie je dat nog?

27 de novembro de 2024

Beste Hendrik,

Hartelijk dank voor uw positieve review!

Classificada 5 em 5 estrelas

Fijne lampjes en branden lang

Fijne lampjes en branden lang, snelle levering. Heb er meerdere in de woonkamer staan.

16 de dezembro de 2024

Beste Ge,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Leuk om te horen dat u meerdere Humble lampjes heeft staan in uw woning. Veel plezier ermee.

Aanrader!

Geweldige lamp. Multi-inzetbaar! Binnen en buiten te gebruiken, daar waar je wil. Gemakkelijk op te laden.
Product is mooi verpakt en wordt geleverd zoals afgesproken.

Beste Danielle,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Veel plezier met uw Humble lampje.

Classificada 4 em 5 estrelas

Maakt alle belofte waar tot nu toe

Maakt alle belofte waar tot nu toe. Mijn enige punt van kritiek is het erg korte laadsnoer. Dat kan beter bij een premium brand. (Snap dat ze graag een lader 'upsellen')

Beste Frank,

Hartelijk dank voor uw fijne review en feedback! Wij zullen kijken of we hier iets aan kunnen veranderen.

Classificada 2 em 5 estrelas

In se niks verkeerd met de lichten

In se niks verkeerd met de lichten. Sfeervol enzo. Maar te duur voor wat het is en ook sneu dat je ze enkel aan de onderkant kan aan - of uitzetten.

Beste Jennifer,

Bedankt voor de feedback. Onze lampjes kunnen ook bediend worden doormiddel van onze afstandsbediening. U kunt dan de lampjes aan en uit doen vanaf een afstand. Ik zal u een mail sturen met meer informatie.

Mooi en cozy lampje

Mooi lampje, maar matige gebruikersinstructie. De functie van de RC toets voor batterij wordt niet beschreven. Navraag bij klantenservice laat weten dat het om de resterende lading gaat maar vertelt er niet bij hoe dat te zien is en laat het lampje nu laag staan, en zodanig gedraaid waardoor de ledjes niet te zien zijn.

14 de dezembro de 2024

Beste Kees,

Bedankt voor uw review. Vervelend dat er nog onduidelijkheden zijn omtrent de afstandbediening. Wij zullen u een mail sturen.

Humble Bug had een Bug

De Humble Bug had een Bug hij deed het niet. Naar Humble gebeld en tel nummer ingesproken. Binnen paar uur belde Alexa van Roermund en heeft mij oa via het sturen van een video prima geholpen. Bovendien nog een adapter opgestuurd. Toppy 👍👍👍

11 de dezembro de 2024

Beste Jan,

Hartelijk dank voor uw positieve review en goed om te horen dat onze support u goed heeft geholpen. Veel plezier met de Humble Bug!

Leuk product

Mooi product, snel geleverd.

8 de dezembro de 2024

Beste Paul,

Hartelijk dank voor uw positieve review!

Fijne feestdagen.

Groeten,

Classificada 4 em 5 estrelas

Sfeervolle lamp die langdurig licht geeft

Het is een mooi lampje waarvan de batterij erg lang meegaat voordat je opnieuw moet laden. Geeft sfeervol licht en ziet er stijlvol uit.
Minpunt is wel dat het klepje dat de opening om te laden verbergt, niet goed toehoudt en een beetje naar buiten blijft steken. Dat is jammer.

1 de dezembro de 2024

Beste Barbara,

Hartelijk dank voor uw fijne review. De USB poort dient u op een bepaalde manier te sluiten. Wij hebben een video op onze website staan hoe u dat kunt doen. Wij hebben dit zo ontworpen, zodat de lampjes water dicht zijn.

Ik zal u een mail sturen hierover!

Classificada 4 em 5 estrelas

Lampje werd binnen twee dagen bezorgd. Kapje was helaas beschadigd maar heb n nieuw kapje ontvangen. Goed en snel opgelost!

5 de dezembro de 2024

Beste Sandra,

Hartelijk dank voor uw positieve review. Nogmaals onze excuses dat het kapje beschadigd was geleverd. Gelukkig hebben wij dit kunnen oplossen. Veel plezier met uw Humble lampje!