Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Na een probleem met 3 van de 10 dekbedhoezen die ik bij Kayori had besteld voor mijn kleine B&B, hebben ze deze zonder enige aarzeling vervangen. Daar was ik erg blij mee. Deze lakens zijn overigens... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Klein gaatje door productiefout in hoeslaken werd meteen opgelost en de volgende dag al een nieuw hoeslaken in huis. Al jaren hebben wij hoeslakens van Kayori. Wij willen nooit geen andere meer.... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Classificada 5 em 5 estrelas

Het is fijn beddengoed, we zijn er blij mee en de klantenservice is geweldig. Dank voor de goede adviezen en de perfecte afhandeling van de vragen. Meer dan correct!

Informações sobre a empresa

1. Loja de artigos para cama, mesa e banho
  2. Loja de cosméticos
  3. Decoração e Design de Interiores

Een duurzame wereld waarin mens, dier en natuur naast elkaar staan: dat is de toekomst waar wij in geloven. Voor ons is het beschermen van de aarde een verplichting, geen bedrijfsmodel. Met die insteek maakt Kayori duurzame, verantwoorde producten die gezien mogen worden én toegankelijk zijn. In 2018 zijn we begonnen met deze uitdaging, ondertussen zijn Kayori producten te koop in 9 landen in Europa bij meer dan 800 dealers én uiteraard online in Nederland, België, Duitsland en Zweden. Van bed- & badgoed tot interieurgeuren en verzorgingsproducten. Kayori heeft een breed aanbod artikelen om het huis geheel duurzaam in te richten. Producten die niet alleen mooi zijn, maar ook duurzaam zijn geproduceerd én van hoge kwaliteit. Zacht voor de planeet & zacht voor jou: in onze producten tref je namelijk geen onnodige chemicaliën of agressieve ingrediënten. Of het nu gaat om dekbedovertrekken of verzorging. Sinds 2020 zijn we daarnaast plastic-vrij: geen plastic zakjes om producten, geen plastic verpakkingen. Alles zit verpakt in duurzame materialen zoals karton en glas. Deze materialen zijn oneindig recyclebaar. Op deze manier proberen wij van te voren na te denken over de impact van het product als het 'op' is en maken we de productcyclus rond.

Informações de contacto

4,6

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

122 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

4,6

Todas as opiniões

57 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 4 em 5 estrelas

In eerste instantie een van de producten met een gat en een losse naad. Nadat ik contact opnam, werd er snel gereageerd en de volgende dag een vervangend product gestuurd. Zelf hoefde ik verder niets te doen. Keurig en snel opgelost.
De dekbed hoezen zelf had ik van een iets betere luxere afwerking verwacht, anders waren het 5 sterren geweest

30 de junho de 2026

Het is fijn beddengoed

26 de junho de 2026
Classificada 2 em 5 estrelas

Kleur verbleekt snel en te snelle slijtage

Na een keer zorgvuldig wassen volgens de aanwijzingen, was er al een verbleking van de kleur. Langdurig (en duurzaam) gebruik is niet van toepassing. Na een paar jaar met toch maar een steeds meer verbleekt dekbedovertrek vielen er gaten in.

24 de junho de 2026

Goedemorgen Dorry,

Bedankt voor jouw review. Wat ontzettend jammer om te lezen dat je niet tevreden bent met de kwaliteit van jouw dekbedovertrek. Zoals je beschrijft, zijn bleekvlekken en scheuren absoluut niet de kwaliteit die je van Kayori mag verwachten en waar wij voor staan. Onze excuses dat dit is gebeurd.

Helaas kunnen we op basis van jouw review niet achterhalen om welke bestelling het gaat en kunnen we daarom niet rechtstreeks contact met je opnemen. Zou je daarom contact met ons willen opnemen via:

📧 info@kayori.nl
📞 085-0062020

Dan kijken we graag met je mee en helpen we je zo snel mogelijk verder, zodat ook jij kunt genieten van de kwaliteit die je van Kayori mag verwachten.

We horen heel graag van je! 💚

Probleem snel opgelost

Deze lakens zijn overigens van een oerdegelijke kwaliteit. Ook na 3 jaar en veel wasbeurten zijn ze nog altijd netjes.

18 de junho de 2026

Klein gaatje door productiefout

Al jaren hebben wij hoeslakens van Kayori. Wij willen nooit geen andere meer. Goede service, heerlijke producten en mooi gedachtengoed.

15 de junho de 2026

Goede en snelle service

Nadat ik de mooie producten van Kayori in een winkel had gezien, besloot ik later deken te bestellen online. Helaas bleek de levertijd lang te zijn van de deken, daar heb ik over gemaild en ze kwamen dezelfde dat en uit zichzelf met de oplossing een andere maat deken op te sturen zonder moeilijk te doen over het verschil in prijs.

22 de junho de 2026

In 1 woord TOP! 😍

Ik zocht een nieuw dekbedovertrek en kwam uit op de site van kayori.
Niet 1 van de goedkoopste maar ook zeker niet de duurste maar wow wat een super mooi en heerlijk liggend overtrek en hoeslaken!
Het was ook binnen 24 geleverd en netjes en mooi verpakt. Plus punt is dat het na het wassen ook heel snel droog is. Echt een aanrader! Dank jullie wel! Groetjes Wendy

12 de junho de 2026

Wauw Wendy, dank je wel voor dit warme compliment! 😃
Binnen 24 uur geleverd en na de was ook nog eens supersnel droog, zo hoort het! 🌿
Welkom in de Kayori-familie, geniet ervan! 💚

Classificada 3 em 5 estrelas

Goeie kwaliteit, slechte communicatie.

Aan de duurdere kant maar de kwaliteit van het product is echt fantastisch, oprecht de moeite waard.

Enige waar wij tegen aanliepen was de levertijd, deze had 1,5 maand vertraging en je moet er zelf achter aan bellen.
Vanuit hun komt er geen bericht over enige vertraging of iets erg jammer.

Mensen die ik gesproken had aan de telefoon waren wel erg vriendelijk.

23 de maio de 2026

Resposta da Kayori

Bedankt voor het delen van jouw ervaring.

Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de kwaliteit van onze producten en het contact met onze medewerkers. Tegelijkertijd vinden we het vervelend dat je niet tevreden bent over de communicatie betreft de levertijd.

Neem gerust contact met ons op via info@kayori.nl of 085-0062020. We helpen je graag verder.

💚

Classificada 5 em 5 estrelas

De overtrekken van Kayori zijn uitstekend

De overtrekken van Kayori zijn heerlijk. Ook de service is uitstekend. Ik had een verkeerde maat overtrek besteld en in gebruik genomen. Even later ontstond er een scheur in het overtrek door een productiefout. Dit viel niet alleen onder de garantie. De medewerker was ook zo vriendelijk/flexibel om mij een nieuw overtrek toe te sturen in de door mij gewenst maat. Iets wat Kayori natuurlijk niet hoeft te doen. Goede service dus!

13 de maio de 2026

Resposta da Kayori

Bedankt voor je mooie review! 💚

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze overtrekken én service! Gelukkig hebben we het netjes voor je kunnen oplossen en fijn dat we ook konden meedenken over de juiste maat!

Veel plezier gewenst van je nieuwe overtrek 🌿

Superzacht tencel

Ik heb een heerlijk tencel dekbedovertrek van Kayori gekocht dat ZO ZACHT is, echt fantastisch. Er was uiteindelijk een foutje in m'n bestelling en de klantenservice pakte het supersnel en goed op. Helemaal gelukkig!

12 de maio de 2026

Resposta da Kayori

Wat een fijne review, bedankt! 💚

Heerlijk om te horen dat je zo enthousiast bent over het zachte Tencel dekbedovertrek.

Goed om te lezen dat onze klantenservice het foutje snel voor je heeft kunnen oplossen! 🌿😃

Erg fijne service!

Ik had een defect artikel ontvangen. Na contact gezocht te hebben met Kayori kreeg ik direct, kosteloos een nieuw artikel opgestuurd. Erg goede service!

1 de maio de 2026

Resposta da Kayori

Bedankt voor jouw fijne review! 💚

Wat vervelend dat je in eerste instantie een defect artikel had ontvangen, maar fijn om te horen dat wij dit snel en kosteloos voor je hebben kunnen oplossen 🌿

Heel veel plezier gewenst met jouw nieuwe artikel!

Great customer service

Great customer service! One of our duvet sets was missing a pillowcase. Even though we hadn’t ordered directly from Kayori, they were more than happy to help us and sent us the extra pillow case set free of charge! The quality of the products is great and we are very happy. Thanks Kristen :)

29 de abril de 2026

Resposta da Kayori

Thank you so much for your lovely review! 💚

We are very happy to hear that you are satisfied with both our products and customer service. Of course we were glad to help with the missing pillowcase set, even though the order was placed through another retailer 🌿

We will make sure to pass your kind words on to Kirsten as well. Enjoy your beautiful duvet set!

Geweldige Service!!

Heb laatst 2 hele mooie dekbedovertrekken besteld, helemaal blij!!
Helaas was er een klein foutje, maar dat hebben ze bij Kayori prima opgelost!
En ook super duidelijk uitgelegd hoe dat heeft kunnen gebeuren.
Echt wat een geweldige service!!
Zo blij met mijn mooie dekbedovertrekken, staan prachtig!!🤩

10 de abril de 2026

Resposta da Kayori

Bedankt voor jouw super leuke review! 💚

Wat fijn om te horen dat jullie zo blij zijn met de dekbedovertrekken én dat alles uiteindelijk goed is opgelost. Foutjes kunnen natuurlijk gebeuren, maar des te belangrijker vinden wij het om dit duidelijk en netjes op te lossen 🌿

Heel veel plezier gewenst met jullie mooie nieuwe dekbedovertrekken!

Super!!!!!!

Klein probleempje is zéér groots opgelost.

Telefonisch keurig netjes (meedenkend) te woord gestaan.

Hartelijk dank hiervoor.

2 de abril de 2026

Resposta da Kayori

Wat fijn om te lezen, dank je wel! 😃

Super dat het zo goed is opgelost en dat je prettig bent geholpen 💚

Perfecte service

Perfecte service, snel, vriendelijk en oplossingsgericht. Hier kunnen heel veel (grote) bedrijven een voorbeeld aan nemen. Daarnaast kan ik iedereen de producten van Kayori aanbevelen (geen aandelen 😉) prima kwaliteit en comfort.

3 de abril de 2026

Resposta da Kayori

Dank je wel voor deze mooie review! 🌿

Super om te lezen dat je onze service en kwaliteit zo waardeert, daar doen we het voor 😃

Classificada 5 em 5 estrelas

De molton die ik had besteld en volgens…

De molton die ik had besteld en volgens de voorschriften heb gewassen, paste helaas niet goed om mijn toppermatras. Ik heb dit per mail gemeld, inclusief foto’s, en kreeg direct een reactie én een nieuwe toegestuurd. Deze paste wel perfect. Erg blij met deze service!

30 de março de 2026

Resposta da Kayori

Wat een fijne terugkoppeling, dank je wel! 💚

Goed om te horen dat je zo tevreden bent over de service en de oplossing 😃

Dubbel lekker slapen

Na de eerste wasbeurt kwam ik erachter dat één van mijn nieuwe topper hoeslakens niet paste. Ondanks dat het volgens de omschrijving wel zou moeten passen. De winkel waar ik al het Kayori beddengoed had gekocht gaf niet thuis omdat het hoeslaken al gebruikt zou zijn (was niet zo, alleen gewassen voor eerste gebruik) en ik de verpakking niet meer had. Daarna de klantenservice van Kayori aangeschreven en het probleem voorgelegd. Na enige correspondentie wilden ze het hoeslaken vervangen. De wachttijd was lang omdat de kleur uitverkocht was, maar werd ruimschoots goedgemaakt door een kleine verrassing. Zo slaap ik nu dubbel lekker.

24 de março de 2026

Resposta da Kayori

Wat fijn om te lezen dat het uiteindelijk zo goed is opgelost en dat je nu dubbel lekker slaapt!💚

Dank je wel voor je geduld tijdens het wachten en voor het delen van je ervaring. We begrijpen dat het in eerste instantie vervelend was, maar zijn blij dat we het naar tevredenheid hebben kunnen afronden.

Geniet van je nachtrust!🌿

Productiefoutje netjes opgelost

Een paar maanden geleden kocht ik een mooi dekbedovertrek, was er erg blij mee. Maar na korte tijd kwamen er scheuren in de naden van de kussenslopen. Het bleek een productiefout. Erg jammer, maar kan natuurlijk gebeuren en de klantenservice heeft het supernetjes en snel opgelost.

16 de março de 2026

Resposta da Kayori

Bedankt voor je mooie review 😃

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over hoe het is opgelost! Dat waarderen we enorm!

Geniet van je dekbedovertrek 🌿💚

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.