Husleie.no Opiniões

TrustScore: 3 em 5

2,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Har nå gått 2 måneder siden oppsigelse. Etter en mailrekke som pågikk i ukesvis så fikk vi til slutt bekreftet at pengene vil komme inom 1-3 dager. Dette var 8 dager siden og inga pengar så langt øyet... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

husleie.no er intuitiv og tidsbesparende for meg som bruker, jeg har som utleier brukt den i et års tid. Tilgang til telefonsupport, og noen mindre endringer på selve plattformen, som for eksempel... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Et utrolig bra og enkelt system for utleier og leietaker da det lages elektronisk leiekontrakt for elektronisk signering med Bank Id. Du kan legge inn egne kontrakter med egne ønsker samt lage egne... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 3 em 5 estrelas

Er enkel oh ryddig portal. Men, nå har jeg ikke fått inn to månesleier til min konto. Leieboer har ingen betalingsanmerkninger,men mangler for to måneder. Nå skal ligninga registreres og kan ik... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

Escrito pela empresa

Husleie.no er løsningen for både utleiere og leietakere! Finn bolig til leie. Opprett leiekontrakt, depositumskonto, depositumsgaranti og mye mer.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 75% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Todas as opiniões

34 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Worse service ever

Worse service ever, have moved 3 weeks ago and didnt get deposit back yet even tho both side agreed. To call them you need to buy some premium stuff. DO NOT RECOMMEND

1 de agosto de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Holder dere unna disse folka her

Holder dere unna disse folka her, ekte svindlere, dårligste kunde service, haekke sett makan, så vanskelig å ta take i disse, svarer aldri på chatten til kunden.
Ingen kontakt muligheter per tlf eller Mail, DNB og NORDEA har 1000 ganger bedre vilkår og regler og kunde servic.

7 de agosto de 2024

Hei,
Takk for at du deler din tilbakemelding med oss. Vi er lei oss for å høre at du har hatt en slik opplevelse. Vi har imidlertid gått gjennom systemene våre og kan ikke finne noen henvendelser fra deg.
Vi ønsker veldig gjerne å forstå hva som har skjedd, slik at vi kan hjelpe deg på best mulig måte. Om du kan kontakte oss direkte på post(krøllalfa)husleie.no vil vi sørge for å følge opp saken umiddelbart.
Vi setter stor pris på at du gir oss muligheten til å forbedre oss, og vi håper å kunne rette opp i dette.
Med vennlig hilsen,
Kundeservice, Husleie.no

Classificada 1 em 5 estrelas

The system is full of bugs and support…

The system is full of bugs and support in non-existent.

31 de julho de 2024

Resposta da Husleie.no

I'm sorry to hear about your experience. This isn't the level of service we aim to provide, and I understand your frustration. We take feedback like this seriously and are committed to improving. Please reach out directly, and we'll do our best to resolve any issues you're facing as quickly as possible.
Best
Support Husleie.no

God service

God service. Respektfull,tar kunden på alvor.

23 de julho de 2024

Resposta da Husleie.no

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!
Med vennlig hilsen,
Kundeservice, Husleie.no

Classificada 5 em 5 estrelas

Vilkår for fritak fra husleie ved flomskade

Jeg kom opp i en juridisk ‘knute på tråden’ da 100% av kjellerleilighet jeg leier ut ble flomskadet. Husleie.no hjalp meg med tydelig og raskt svar.
Spørsmålet var om vilkår for når leietaker har krav på avslag (helt eller delvis) fra betaling av husleie … og mine muligheter for å kreve erstatning fra tapt leieinntekt. Helt håndfast lurte jeg på følgende: kan jeg kreve husleie innbetalt inntil flomskade er bekreftet av takstmann … eller kan leietaker holde leiepenger tilbake inntil dette er avklart ?
Jeg ble ikke klokere ved å lese i Husleieloven.
Et ytterligere problem var at kriterier for om en boenhet er ‘beboelig’ er at det fortsatt er tilgang på kjøkken- og sanitæranlegg. I dette tilfelle ja/tja … men alt 60m2 gulvareal var berørt og alle møbler ødelagt. Å si denne kjellerleiligheten var beboelig fordi nan kunne gå på do eller koke pasta der syntes urimelig.
Min søknad om erstatning for tap av leieinntekt ble avslått med bakgrunn i nevnte kriterier.
Jeg søkte råd hos Husleie.no. De tok utfordringen og videresendte forespørsel til jurist. Jeg fikk da klart svar. Leietaker har - i dette tilfelle - rett til å holde leiepenger tilbake inntil sak avklart. Det var oppklarende.
De lente mot at leilighet kunne vurderes ubeboelig, men at dette må bekreftes faglig.
Takk igjen til Husleie.no

PS. Saken løste seg snart deretter. Forsikringsselskap gjorde fornyet vurdering og innvilget erstatning for tap av leienntekt.

19 de junho de 2024
Classificada 4 em 5 estrelas

Professional and simple rental service platform

A service which helps to streamline renting a property in Norway. It automates several tasks (writing contract, deposit account, sending bills) and makes the renting experience more professional both for the owner and the tenant.
Sometimes there are a few glitches and things that need to be improved but the staff is generally helpful and responsive to fix problems along the way.

20 de junho de 2024
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais