Huurwoningportaal Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,0

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben heel fijn geholpen door de klantenservice. Goede overzichtelijke website met mooie huisjes, maar ik had het abbonnement niet op tijd stopgezet en ze hebben mij daar heel netjes en vrijwel direc... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

ben heel fijn geholpen door de klantenservice. Goede service en begrip; je weet dat je met professionals te maken hebt.

Classificada 5 em 5 estrelas

Goeide ervaring met de klantenservice, ik ben geholpen door louise. Heel vriendelijk en snel recatie gekregen. En ook snel geholpen en met een goed oplossing. (:

Informações de contacto

Bom

TrustScore: 4 em 5

41 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 87% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Todas as opiniões

41 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben heel fijn geholpen door de…

Ik ben heel fijn geholpen door de klantenservice en ook snel! Je ziet echt dat ze veel hechte waarde aan klanttevredenheid!

5 de junho de 2026

Hoi Chaimae,

Hartelijk dank voor je mooie review!

Het doet mij veel plezier om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad met onze klantenservice en dat je snel geholpen bent. Klanttevredenheid vinden wij erg belangrijk en we doen altijd ons best om onze gebruikers zo snel en goed mogelijk te helpen.

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Dat betekent veel voor ons. 💚

Classificada 5 em 5 estrelas

Door prive redenen contact opgenomen…

Door prive redenen contact opgenomen voor terugbetaling. Goed geholpen. Bedankt!

7 de junho de 2026

Hoi Damian,

Hartelijk dank voor je review!

Het doet mij veel plezier om te horen dat je tevreden bent over de hulp die je van onze klantenservice hebt ontvangen. We doen altijd ons best om onze gebruikers met begrip te behandelen en hen zo goed mogelijk te helpen in hun situatie.

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Dat waarderen wij enorm. 💚

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik schrok van een afschrijving van…

Ik schrok van een afschrijving van €39,99 omdat ik niet doorhad dat mijn tijdelijke toegang automatisch zou worden omgezet naar een abonnement. Nadat ik contact had opgenomen met de klantenservice, werd mijn abonnement direct stopgezet en kreeg ik een aanbod voor terugbetaling. De klantenservice reageerde snel en behulpzaam.

Super Louise!!! Bedankt

6 de junho de 2026

Hoi Emily,

Hartelijk dank voor je mooie review!

Het doet mij veel plezier om te horen dat je tevreden bent over de hulp die je van onze klantenservice hebt ontvangen. We doen altijd ons best om vragen snel te beantwoorden en onze gebruikers op een vriendelijke en efficiënte manier te helpen, dus het betekent veel voor ons om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad.

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen en voor je vriendelijke woorden.

Ik wens je veel succes en alle goeds voor de toekomst. 💚

goeie klantenservice hulp!

3 de junho de 2026

Hoi Melody,

Hartelijk dank voor je review!

Het doet ons veel plezier om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad met onze klantenservice en dat je je goed geholpen voelde. We doen altijd ons best om snelle en behulpzame ondersteuning te bieden, dus het betekent veel voor ons om zulke positieve feedback te ontvangen.

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. 💚

Classificada 5 em 5 estrelas

Ze helpen heel veel ik vind deze…

Ze helpen heel veel ik vind deze website en de medewerkers geweldig ze gingen mij met plezier helpen ik raad jullie deze website echtt aan

1 de junho de 2026

Hoi Umut,

Hartelijk dank voor je fantastische review!

Het maakt ons echt blij om te horen dat je zo'n goede ervaring hebt gehad met zowel onze website als onze klantenservice. We doen altijd ons uiterste best om onze gebruikers op een vriendelijke en behulpzame manier te ondersteunen, dus het betekent veel voor ons dat je je goed geholpen voelde.

Bedankt dat je ons wilt aanbevelen aan anderen. Dat waarderen wij enorm.

Wij wensen je veel succes met je verdere zoektocht naar een woning en alle goeds voor de toekomst 💚

Classificada 5 em 5 estrelas

Klantenservice denkt goed mee en komt…

Klantenservice denkt goed mee en komt met oplossingen. Erg fijn dat het zo kan!

30 de maio de 2026

Hoi Emma,

Hartelijk dank voor je mooie review!

Het doet mij veel plezier om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad met onze klantenservice. We doen altijd ons best om mee te denken met iedere situatie en de best mogelijke oplossing te vinden, dus het is fijn om te horen dat je dit ook zo hebt ervaren.

Classificada 4 em 5 estrelas

Ik ben goed geholpen door Louise

Ik ben goed geholpen door Huurwoningenportaal met mijn vragen. Bedankt!

28 de maio de 2026

Hoi Indy,

Hartelijk dank voor je mooie review!

Het doet mij veel plezier om te horen dat je tevreden bent met de hulp die je hebt ontvangen. Ik ben blij dat ik je vragen heb kunnen beantwoorden en je verder heb kunnen helpen.

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Dat betekent veel voor mij.

Ik wens je veel succes met je verdere zoektocht naar een woning en alle goeds voor de toekomst. 💚

Grote scam

Grote scam, ziet huizen staan wordt je gewoon doorgestuurd naar de site van entree… of een andere site waar je nog een keer moet betalen om te reageren, schaam jullie diep!!!

25 de maio de 2026

Hoi Henk,

Ik heb geprobeerd contact met je op te nemen via Trustpilot om aanvullende gegevens van je te ontvangen, maar ik heb helaas geen reactie van je gekregen. Omdat ik ook geen gebruiker met jouw naam in ons systeem kan vinden, heb ik je klacht helaas niet verder kunnen onderzoeken.

Het is uiteraard niet de bedoeling dat je extra moet betalen om in contact te komen met een verhuurder via ons platform. Mocht je iets anders hebben ervaren, dan ben je van harte welkom om contact op te nemen met onze klantenservice, zodat we de situatie nader kunnen bekijken.

Prima klantenservice

Ik vind het jammer dat er veel woningen op staan met woningruil.
Klantenservice reageert gelukkig wel snel ook op een zondag direct antwoord gekregen. Ik was er een beetje optimistisch over, maar ik ben goed geholpen. Hartelijk dank Louise.

26 de abril de 2026

Hoi Imran,

Hartelijk dank voor je review!

Bedankt voor je eerlijke feedback. We begrijpen goed dat woningruiladvertenties niet voor iedere woningzoekende relevant zijn, maar we proberen zoveel mogelijk woonmogelijkheden op ons platform te verzamelen, zodat gebruikers een breed aanbod hebben om uit te kiezen.

Het doet mij veel plezier om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad met onze klantenservice en dat je snel geholpen bent – zelfs in het weekend. Het betekent veel voor ons dat onze gebruikers zich goed geholpen voelen.

Bedankt voor je vriendelijke woorden, en ik wens je veel succes met je verdere zoektocht naar een woning. 💚

Classificada 1 em 5 estrelas

Abonnement afsluiten van €39 per maand…

Abonnement afsluiten van €39 per maand om vervolgens door gestuurd te worden naar andere site’s.
1 vies zooitje is het. Ze zijn allenmaal het zelfde

25 de abril de 2026

Hoi Renzo,

Bedankt voor je review.

Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je opnieuw moet betalen op een andere website. Als je denkt dat je dit toch bent tegengekomen, horen we dat graag van je.

Je kunt contact opnemen met onze klantenservice via support@huurwoningportaal.nl, zodat we dit voor je kunnen onderzoeken en oplossen.

We hopen van je te horen.

Goede klantenservice

Snel en vriendelijk geholpen door de klantenservice die mij erg netjes tegemoetkwamen!

21 de abril de 2026

Hoi Troy,

Hartelijk dank voor je review.

Het doet ons veel plezier om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad met onze klantenservice. We waarderen je feedback enorm.

We wensen je veel succes met je zoektocht naar een woning.💚

Niet gebruiken

39 euro betaald om op woningen te reageren. Vervolgens word ik doorverwezen naar andere websites waar ik NOGMAALS 25 euro moet betalen. Deze website had ik zelf ook kunnen vinden. Woningprotaal is een soort verzamel website die zelf niks te bieden heeft. Ik vind het echt oplichterij.

16 de abril de 2026
Classificada 3 em 5 estrelas

Goede klantenservice

Ook ik werd doorverwezen naar een andere betaalde website. Wanneer ik dit doorgaf aan de klantenservice werd er dezelfde dag nog gereageerd en boden zij direct aan mijn geld terug over te maken. Goede klantenservice dus!

15 de abril de 2026

Hoi Stefanie,

Bedankt voor je review.

Wij hebben helaas een fout gehad op onze website, waardoor je in sommige gevallen werd doorgestuurd naar een betaalpagina. Dit was uiteraard niet de bedoeling en het probleem is gelukkig snel opgelost. In de toekomst zul je daarom niet meer naar een dergelijke pagina worden doorgestuurd.

We zijn echter erg blij om te horen dat je tevreden was over onze klantenservice 😊

Wij wensen je veel succes met je woningzoektocht. 💚

Classificada 1 em 5 estrelas

Verwijst door naar betaalde websites die je zelf ook kan vinden

Proefperiode van 3 dagen voor 1 euro, klinkt goed toch? Maar wat ze er niet duidelijk bijzetten is dat je in de eerste 24 uur niet op kan zeggen. Zo moet je heel goed opletten dat je niet automatisch aan 1 maand vastzit (€ 39,99). Daarnaast verwijst deze site door naar andere *betaalde* sites, waardoor je er dus niks mee opschiet. Wat een teleurstelling!

8 de abril de 2026

Hoi Josie,

Bedankt voor je review.

Je kunt je abonnement altijd opzeggen door contact op te nemen met onze klantenservice – dit kan op elk moment, ook direct na aankoop. Wij helpen je hier uiteraard graag bij. Je zit dus nooit vast aan een abonnement, aangezien het altijd mogelijk is om dit op te zeggen.

Ik kan ook zien dat je je abonnement correct hebt opgezegd en dat je daarom alleen bent gefactureerd voor de introductieperiode – dit bevestigt ook dat je nooit ergens aan vastzit.

Wij hebben helaas een fout gehad op onze website, waardoor je in sommige gevallen werd doorgestuurd naar een andere betaalpagina.

Dit was uiteraard niet de bedoeling, en het probleem is gelukkig snel opgelost. Je zult daarom in de toekomst niet meer naar een dergelijke pagina worden doorgestuurd.

Wij wensen je veel succes met je woningzoektocht.

Useless..

Useless... ads take you to huislijn that take you to other sites where extra subscriptions are needed. Do not register.
Also, subscription can only be canceled after 24h so it is easy to forget about it...

30 de março de 2026

Hello,

Thank you for your review.

We unfortunately experienced an issue on our website that caused some users to be redirected to another payment page. This was of course not intended, and the issue has now been resolved quickly.
Going forward, you will no longer experience being redirected to such a page.

It is always possible to cancel your subscription, and our customer service is happy to assist with this – even immediately after the purchase has been made.

I can also see that you have correctly cancelled your subscription yourself, and that you have therefore only been charged for your introductory period.

I wish you the best of luck with your housing search.

Goede communicatie

Goede communicatie, snelle service en mederwerking!

15 de março de 2026

Hoi Cèleste,

Hartelijk dank voor je review.

Het is erg fijn om te horen dat je goede communicatie en snelle service hebt ervaren – dat waarderen wij enorm.

Je bent altijd van harte welkom om opnieuw contact met ons op te nemen als je hulp nodig hebt.💚

Good website

13 de março de 2026

Hello,

Thank you very much for your review.

It’s great to hear that you are happy with our website.

We wish you the best of luck with your housing search. 💚

SCAM

SCAM
They repost old rental offers from other websites so it looks interesting and then they ask you to pay for premium account to contact landlord, but you actually can't because place they offer doesnt exist

5 de março de 2026

Hello Ulrich,

Thank you for your review.

We do not have old listings on our website. If you believe you have come across one, please feel free to contact us at support@huurwoningportaal.nl so I can investigate it further.

I can also only find a free account under your details and no active subscription.

Goede klantenservice

Goed geholpen door een vriendelijke dame van de klantenservice!

21 de fevereiro de 2026

Hoi Merel,

Hartelijk dank voor je review.

Het doet ons veel plezier om te horen dat je goed geholpen bent en een positieve ervaring hebt gehad met onze klantenservice.

Wij wensen je veel succes met je woningzoektocht. 💚

Classificada 5 em 5 estrelas

Foutje gemaakt met betaling en zonder…

Foutje gemaakt met betaling en zonder probleem helpen zij mij verder.

29 de janeiro de 2026

Hoi Simone,

Hartelijk dank voor je review.

Het is erg fijn om te horen dat we je snel en zonder problemen hebben kunnen helpen.

Je bent altijd van harte welkom om opnieuw contact met ons op te nemen als je hulp nodig hebt. 💚