Leia as opiniões dos outros
Sinds 4 maanden zijn we bezig een plek te realiseren voor het aanbieden van onze afval kliko's. De gemeente heeft deze al van te voren bepaald. Maar hvc weet van niets. Zeer bureaucratische benade... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Sem histórico de convites para avaliação
Dit bedrijf verwacht dat iemand van 83…
Dit bedrijf verwacht dat iemand van 83 jaar op een trap gaat staan om een pomp te resetten. Dat zij dat makkelijk zelf kan doen. Of een buurman misschien. Uiteindelijk na een stevige reactie te hebben gegeven werd er een afspraak gemaakt. De monteur gaf aan dat zij het niet zelf op had kunnen lossen. Dat resetten ook niet had geholpen, want er zat een klep vast. Jammer genoeg kwam de klacht na 2 weken weer terug. Geen warm water. Weer bellen en weer hetzelfde gemekker dat ze het makkelijk zelf kan resetten. Een klacht die binnen 2 weken terug komt is niet een gevalletje resetten. Dus na weer boos worden aan de telefoon werd er snel een afspraak gemaakt. En nu werd de klep vervangen in de pomp. Zelfs de monteur zei dat ze niet klantvriendelijk zijn bij het KCC. En dat zij meer klachten horen. HVC jullie moeten je kapot schamen dat jullie mensen van boven de 80 jaar een trap op willen laten gaan. En al was ze geen 80 jaar, jullie zijn een dienstverlenend bedrijf, maar dat niet uit willen dragen. Klanten betalen voor jullie diensten. Dan mogen ze daar ook wat van verwachten. Hopelijk halen jullie je voordeel hier uit.
Dit is geschreven door een dochter van een klant van jullie.s
HVC medewerker gooit elke maandag…
HVC medewerker gooit elke maandag ochtend de GFT bak leeg in de bosjes ernaast, of naast de restafval bak als het niet goed gescheiden is! dus in plaats van het dan te plaatsen in de restafvalbak pleurt hij het er naast! HVC maakt dus meer troep, dan dat het opruimt!
Ongediertebestrijding
Al 4 weken hebben we last van een wespennest (woonachtig in Enkhuizen). Eerder is hier al een ander bedrijf voor langs geweest maar helaas zonder resultaat. Andere bedrijven gebeld maar niemand die het zag zitten om de wespen te bestrijden omdat het op een rottige plek zat.
Maandag gebeld naar hvc dat wij een wespennest hebben en aangegeven dat het op een lastige plek zit. Op donderdag is hij langs geweest. Een hele vriendelijke man die meteen aan de slag ging. Met nog geen 5 minuten was hij klaar en gaf hij nog wat uitleg waar we op moeten letten.
In tegenstelling tot het vorige bedrijf dat langs is geweest en niet had geholpen zagen we nu meteen resultaat. Na 1 uur waren er al flink minder wespen aanwezig. Nu afwachten of ze weg blijven.
Echt heel erg tevreden met de service, ze komen snel, het is gratis, goede uitvoering en een vriendelijke medewerker. Had ik maar eerder contact opgenomen met hvc!
Nutteloos
Netjes een afspraak gemaakt om mijn grofafval op te laten halen, krijg ik te horen dat ze geen karton ophalen en geen big bags. Ik heb de moeite gedaan om alles netjes voor hun in grote zakken te zetten, en dan laten ze het gewoon liggen! Boeit ze ook niet dat mijn afval nu voor de deur blijft staan!
Gemeente Enkhuizen is echt niet slim…
Gemeente Enkhuizen is echt niet slim bezig.
1x in de maand grijze container 1x oranje en 2x groen inplaats van 1x groen en 2 keer grijs kom je als bewoner beter uit! En nu ook nog eens 1x in de maand oud papier 🤷♀️ waar halen we de logica vandaan? Nu is er al elke twee weken een berg met papier laat staan 1x in de maand worden de bergen verdubbeld dus en dan zeker niet alles mee kunnen nemen.
Gemeente moet toch eens wat slimmer gaan nadenken kwa ophalen van wat. Groen heb je niet eens zo vaak nodig
Afspraak gemaakt om n tafel op te komen…
Afspraak gemaakt om n tafel op te komen halen en dat zou 8 juni moeten gebeuren,om 16.45 stond de tafel er nog ,gebeld en wordt vandaag of morgen,ik maak er n melding van werd me verteld.
Dinsdag om 16.30 lag de tafel er nog,weer gebeld....het heeft geen nut dat u hier nog n keer voor belt mevrouw werd me nu verteld.
Woensdag nog geen tafel opgehaald dus gemaild ,of vandaag of morgen wordt t opgehaald.
Nu is het donderdag en eindelijk hebben de m opgehaald.
Tafel heeft van zondag tm vanmorgen op de stoep gelegen.
Zooo slordig van hvc.
WEL BETALEN MAAR NIET OP KOMEN HALEN.
Contact is onmogelijk
Contact is onmogelijk
Bij het bellen 24 wachtende voor mij.
Via de chat, wacht ik na 24 uur nog op een antwoord.
Wow hoe slecht is dit systeem bedacht
Wow hoe slecht is dit systeem bedacht. Je kan duidelijk zien dat dit op een kantoor is bedacht zonder enige ervaring. Zodra er meer dan 10 auto’s op het terrein is moet iedereen op elkaar wachten met als resultaat dat je altijd in de file staat.
Het incident dat ik gisteren meemaakte…
Het incident dat ik gisteren meemaakte op de HVC-afvalverwerkingslocatie was behoorlijk verontrustend. Toen ik aankwam om wat afval en herbruikbare spullen weg te brengen, liep ik naar de daarvoor bestemde container voor herbruikbare goederen. Een medewerker greep echter in en beweerde dat het keramische servies dat ik vasthield, geclassificeerd was als "steen" en in een andere container moest worden weggegooid.
Ondanks mijn pogingen om duidelijk te maken dat keramisch servies geen steen is en dat ik het een tweede leven wilde geven – aangezien de hele set nog nooit gebruikt was en slechts een souvenir uit Bulgarije betrof – pakte hij een van de keramische mokken en smeet die met kracht op de grond, op slechts een meter afstand van mij. Deze actie liet me in shock achter, waardoor ik vroeg: "Waarom in vredesnaam deed je dat?"
Zijn antwoord was dat hij wilde aantonen dat het keramische servies wel degelijk van steen was gemaakt. Deze redenering is verbijsterend, omdat het vragen oproept over zijn kennis van materialen. Bovendien is het zorgwekkend dat hij zo agressief te werk ging. Dit doet mij twijfelen aan zijn geschiktheid voor zijn functie, met name omdat hij geen vloeiend Nederlands spreekt en niet over de nodige intelligentie voor klantenservice lijkt te beschikken.
Naar aanleiding van dit incident heeft mijn echtgenoot een formele klacht ingediend over het gedrag van deze medewerker. Ik hoop dat HVC deze zaak serieus neemt en ervoor zorgt dat hun personeel een gedegen training in klantenservice en klantvriendelijkheid krijgt, in plaats van mensen in dienst te nemen die dergelijk onvoorspelbaar gedrag vertonen.
Sinds we op dat warmte net zitten is…
Sinds we op dat warmte net zitten is het om de dag bijna koud water ik wordt er schijt ziek van ! Systeem werkt voor geen meter
Wat een ellende
Wat een ellende. Plastic bak niet geleegd ivm een stukje kaas nog aanwezig! Afval stapelt zich op. Alles beland nu in de snel vollopende zwarte bak. Het lijkt Napels wel in m’n achtertuin
Het is sowieso al om te janken. 1 maal per maand plastic 1 maal per maand rest.
Chauffeur van de wagen (ja ik was nog op tijd.) Uiterst onbeschoft. En dan zwijg ik helemaal over die dame die ik aan de telefoon had om
M’n beklag te doen.
Van ze af kun je niet! Europees ingekocht door de gemeente. Dus je betaalt ze via de WOZ beschikking……Maar droevig is dit wel. Hier heb ik waarschijnlijk met een druk jong gezin nog maanden last van. 1 ding weet ik wel. Van scheiden komt weinig meer terecht. Alles beland nu in de grijze bak!
Bah. Ik ben echt pissig
HVC ongediertebestrijding
Wij dachten een wespennest in de tuin te hebben en twijfelden of we HVC of een andere ongediertebestrijder zouden bellen. Bij de gemeente werden we doorverwezen, maar in mijn ogen was ik bij de ander beter uit.
Toch een telefoontje gewaagd en wat beviel mij dit goed!
In mijn gemeente wordt gratis ondersteuning verleend vanuit HVC met als kanttekening dat ze (onverwachts) binnen 3 werkdagen komen (afhankelijk van de route die wordt gemaakt).
Binnen 2 uur werd ik gebeld dat er iemand langs zou komen.
Ik krijg uitgebreide uitleg over de bevinding en informatie mee omtrent de bijen waar ik “last” van heb. In mijn geval is het geen wespennest en kan het uiteindelijk weinig kwaad.
Al met al was ik in eerste instantie septisch en ook over de aanrijdtijd, maar mijn ervaring was meer dan positief!
Service? Denk het niet!
Het is qua dienstverlening en klanten service echt een verschrikkelijk bedrijf.
Wat een waardeloos organisatie
Wat een waardeloos organisatie. Tot 2 x toe netjes betaald en afspraak ingepland. Is gewoon niet opgehaald en als ik bel dan hebben ze geen notities maar moeten het met de geheugen van de chauffeur doen. Bijzonder professioneel dus (Not)
Vorige week contact gehad met een…
Vorige week contact gehad met een medewerkster omdat het karton/papier niet meer werd opgehaald op zaterdag. Ze zou mij een mail terug sturen. Niks. Geen antwoord.
Te beroerd om klikodeksel te sluiten na leging
Betreft HVC Lelystad
Medewerkers zijn te beroerd om kliko deksels te sluiten. Lekker als het regent…….
Vreselijk bedrijf
Vreselijk bedrijf, helaas geen keus!
Als je bak te vol...is, legen ze hem niet!
Voor restafval betalen met als gevolg dat mensen hun restafval gewoon "ergens" neerzetten.
Tijd voor concurrentie!!!
Prutsers
dit zijn een stelletje prutsers met personeelsleden die dansen zingen tijdens hun werk, maar geen werk uitvoeren, straten vergeten, containers niet leeghalen EN dan ook nog eens het algemene klantenservice nummer uitschakelen, zodat je ze ook niet eens kan bellen. Dit is Nederland anno 2025, met bedrijven als hvc die ons behandelen alsof het een 3e wereld land is.
Project vloerverwarming Tuinderspad…
Project vloerverwarming Tuinderspad Alkmaar aansturings-unit 2025, diverse klanten in de kou gezet letterlijk en figuurlijk