Slotshotel Opiniões

TrustScore: 3 em 5

3,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Direkte ulækkert. Fik værelse der ikke kunne låses, så fik andet værelse. Slet og ret ulækkert. Nedslidt og beskidt. Badeværelse direkte uhygiejnisk. Toiletbrættet sad løst. Puha, en nat der b... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Flot prinsesse værelse, og sjovt at man kan gå rundt og kigge på det hele. Sødt personale og dejlig morgenmad med alt-friskt hjemmebagt brød gør det lige ekstra lækkert! Vil helt sikkert gerne komme... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Hvedholm Slot dannede de smukkeste rammer om vores bryllup d. 2. maj – et ægte slotsbryllup, som overgik alle vores drømme. Alt var så gennemført ned til mindste detalje, omgivelserne var eventyrlig... Ver mais

Informações sobre a empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

Todas as opiniões

34 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 2 em 5 estrelas

Vi ankom til hotellet og blev…

Vi ankom til hotellet og blev indlogeret på værelse 35. Desværre larmende det utrolig meget fra ventilationsanlægget udenfor, så der var en konstant summen. Vi spurgte om et andet værelse, hvilket vi straks fik. Vi skulle vente 20 min på værelset blev klar, hvilket var helt i orden. De var to som gjorde rent, og der blev tjekket efter da de var færdige om værelset var ordentligt.
da vi kommer ind på værelset ligger der sokker under sengen, et godt lag støv på møblerne, skimmelsvamp i bruseren og fjernsynet virkede ikke.
Hotellet bæger præg af at det er utrolig nedslidt. Det er virkelig synd at det ikke bliver vedligeholdt ordentligt. Der var flere steder hvor pærer var sprunget, vores gardinkroge røg ud af væggene da vi skulle trække gardinet for. Udendørsområderne var meget tilvoksede og der var ukrudt mange steder.
Mest af alt ligner det et sted hvor man har givet op, hvilket er forfærdeligt da det er en smuk bygning.
Desværre kan vi ikke anbefale nogen at booke dette ophold, da prisen på ingen måde lever op til standarden for et slotsophold, af samme grund undlod vi at spise på hotellet og søge andre muligheder.

30 de julho de 2026

Direkte ulækkert.

Direkte ulækkert.
Puha, en nat der bare skulle overstås.
Personale ok flinke - især hende der stod for morgenmad. Men morgenmaden var elendig. Kaffen udrikkelig. Kedeligt brød. Slet ikke hvad man kan forvente til den pris.
Ligner slet ikke det man ser i Forræder, det må de havde sminket - for ligner ikke de faktiske forhold.
Værelset lugtede, så var helt bange for hvordan vi lugtede da vi kørte hjem.
Ad, kommer aldrig igen.

26 de julho de 2026

NUL STJERNER

For at skrive en anmeldelse her på Trustpilot skal man give mindst én stjerne, men se bort fra min ene stjerne, for dette ophold er ingen stjerner værd. Det var en kæmpe skuffelse. Først tænkte vi, at det måske bare var os som var for hurtige til at dømme, for der så faldefærdigt ud, og ude området var på ingen måde vedligeholdt, så det var overhovedet ikke indbydende. Værelset trængte i den grad også til en kærlig hånd. Maden var elendig, udkogte vandede grøntsager begge aftener, og vi måtte lade desserten gå ud igen, for den var simpelthen uappetitlig. Kedelig morgenmad og en morgensur køkken kok som gik og snerrede af sin kollega ved buffeten. Underbemandet personale, uerfarne tjenere som løb rundt som høns uden hoveder og beklagede flere ting som; “Vi har ikke nået at lave et menukort for vi har haft en dårlig dag i køkkenet, men i skal have noget med noget fisk, noget med unghanebryst og noget abrikos med noget is. Vil i have alle 3 retter? “Øhh, ja tak, det er en del af vores ophold!”
Flere af deres vine havde de ikke, heller ikke husets, undtagen rødvinen som min mand fik, den var iskold og kom direkte fra køleskabet. Min hvidvin var så til gengæld ikke engang kølig. Maden var meget forsinket, så vi sad ved bordet i mere en 3 timer. Vi udtrykte vores utilfredshed over for tjeneren, hvorpå hun svarede; “Det beklager jeg, men det hører vi nogle gange. I kan bare sige det i receptionen, når i tjekker ud i morgen” Dog var hun sød at kreditere vores drikkevarer. Næste morgen da vi skulle betale i receptionen var det en fra køkkenet som betjente os. Vi var blevet bonnet 800kr for mad som hørte med til vores miniophold, og hun blev tydeligt irriteret da vi gjorde opmærksom på det, for så skulle hun jo til at rette det på computeren. Hun var fløjtende ligeglad med vores reklamation over opholdet og ventede egentlig bare på at vi skulle gå.
Det var så min 60 års fødselsdagsgave fra min familie.
Det er virkelig ærgerligt, for man har en særlig forventning til et slotsophold, men vi har da lært én ting, og det er at tjekke på trustpilot først.

21 de julho de 2026

Prinsesse for en dag!

Vil helt sikkert gerne komme der igen🤩👍

26 de julho de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Konfirmation for vores datter…

Vi holdt konfirmation for vores datter på Vedholm Slot, og det blev en dag, vi aldrig vil glemme.

Fra første planlægningsmøde til den sidste gæst tog hjem, følte vi os i de bedste hænder. En helt særlig tak skal lyde til Mia Hay, som med sit store engagement, overblik og professionalisme sørgede for, at alt gik præcis, som vi havde drømt om. Hun gjorde hele planlægningsprocessen tryg og overskuelig, og på selve dagen kunne vi bare læne os tilbage og nyde festen.

Vores datter blev inddraget i planlægningen og fik selv mulighed for at sammensætte menuen sammen med kokke. Da solen samtidig skinnede fra en skyfri himmel, var rammerne ganske enkelt perfekte.

Vi holdt festen i den smukke Spejlsal, men havde adgang til hele slottet. De fantastiske omgivelser skabte en helt eventyrlig stemning, og både vores datter og alle gæsterne var dybt imponerede. Flere af gæsterne havde booket overnatning, hvilket gjorde oplevelsen endnu mere særlig.

Maden var udsøgt, betjeningen var nærværende, professionel og opmærksom hele dagen, og alle detaljer fungerede til perfektion. Det er sjældent, at et arrangement forløber så ubesværet, men alt levede op til – og overgik – vores forventninger.

Det vigtigste for os var, at vores datter fik den konfirmation, hun havde drømt om. Hun var lykkelig hele dagen, og det var tydeligt, at vores gæster nød både atmosfæren, maden og de smukke omgivelser.

Vi kan på det varmeste anbefale Vedholm Slot til alle, der ønsker at afholde konfirmation, bryllup eller fødselsdag.

Tusind tak til hele teamet på Vedholm Slot – og en helt særlig tak til Mia Hay for at skabe en uforglemmelig dag, som vores familie vil se tilbage på med stor glæde i mange år frem.

26 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Hvis vi kunne give dette sted mere end…

Hvis vi kunne give dette sted mere end 5 stjerner gjorde vi det! Jeg har aldrig følt mig så velkommen , som pigerne på hvedholm fik os til! Og så er det i vores optik et af de smukkeste slotte i Danmark. Et besøg værd

13 de julho de 2026
Classificada 2 em 5 estrelas

Slottet er meget slidt. Ikke noget vi vil anbefale.

Det første indtryk man får når man kører ned til slottet. Er en faldefærdig lang rød træbygning. Manglede i den grad vedligehold. Og det er fællesnævner for hele affæren.
Slottet er meget slidt. For mange møbler på værelserne. Mange var defekt og ikke brugbare. Dyner og puder en sløj omgang. Opholdsstuerne var overfyldt med sofaer og møbler. En rodebutik.
Restauranten er er kapitel for sig. Den eneste grund til 2 stjerner var maden. Den var rigtig god. Men ventetiden på forretten var 1 1/2 time. Og hele middagen varede 4 timer. Og vi taler om 3 retter. Det er bare ikke godt nok. Og ikke et plaster på såret. Som ex. En dekort eller gratis kaffe. Ingenting. De små tjernerpiger gjorde hvad de kunne. Men koordinatoren i køkkenet have åbenbart fri.
Lys og blomster op bordene var plastik. Det mindste man kunne gøre for at skabe en smule hygge var da stearinlys og en frisk blomst.
Vil sige at hele molevitten manglede en person med hjerte til at styre butikken.
Ikke et sted vi vil anbefale til nogen som helst.

13 de junho de 2026

Alt perfekt.

Vi har været på slottet Hvedholm 6 gange. Hver gang har oplevelsen været perfekt. Det er imponerende at man fortsat kan holde den store standard både ude og inde. Måltider var alle til UG. Personalet var alle meget imødekommende.
Vi føler at man virkelig får værdi for pengene. Vi kommer selvfølgelig igen for at gøre brug af de gode Deals.

6 de junho de 2026

Bryllup på Hvedholm slot

Alt var så gennemført ned til mindste detalje, omgivelserne var eventyrlige, maden helt fantastisk, og servicen varm og professionel hele vejen igennem. Vi følte os som hovedpersonerne i vores eget eventyr fra start til slut.
Hvis man drømmer om et romantisk og stemningsfuldt bryllup i de smukkeste omgivelser, får Hvedholm Slot vores allerbedste anbefaling. Et sted vi aldrig vil glemme.

2 de maio de 2026

glem det sted

glem det sted - alt er galt !
fra uvenlig betjening i receptionen til hele stedets forfald og ingen evne til at levere den bookede gourmet middag. Vi måtte køre igen med uforettet sage efter at have kørt fra 270 km fra Nordsjælland og brugt ca. 1000,- kroner på benzin og broafgift.
Receptionisten nægtede at udlevere navnet på såvel "chefen" som sit eget. Vi kommer ALDRIG igen !

9 de maio de 2026

Mega flinke

Det fineste ophold. Flot værelse, smukke omgivelser. Vi havde to nætter. Og pigerne der serverede gjorde ALT for, at vi var glade, personlige og super servicemindede i restauranten. Vi kommer igen.

28 de abril de 2026
Classificada 4 em 5 estrelas

Super smukt sted med en dejlig park

Super smukt sted med en dejlig park, man kan gå på opdagelse i. Det er fedt, at man må benyttet hele slottet under opholdet. Man føler virkelig, at man er kommet tilbage i tiden - på den gode måde. Betjeningen ved receptionen var rigtig fin og imødekommende. Værelset var hyggelig - man kan godt se, at det har nogle år på bagen, men jeg synes, at det bare er en del af charmen:) Maden var klassisk uden de store armbevægelser, men det var veltillavet og meget velsmagende. Alt i alt et meget hyggeligt hotel, hvor der plads til, at man kan gå på opdagelse. Jeg kan varmt anbefale stedet:)

25 de abril de 2026
Classificada 4 em 5 estrelas

Flotte omgivelser

Flotte omgivelser, velkommen tilbage i tiden😍
Vi er lige kommet hjem fra en overnatning i de smukke omgivelser, og der er virkelig SMUKT. Fedt man må bruge hele slottet på egen hånd.
Værelset var rent og indbydende, lækker aftensmad og morgen buffet.
Den ene tjener om aftens var lidt uviden og usikker, men hey…. Vi har alle været ny i job❤️
En oplevelse værd.

17 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Eventyr Nærvær og Gæstfrihed.

Kære Værter

Tak for to meget eventyrlige overnatninger på Hvedholm Slot. Jeg har ikke oplevet en større gæstfrihed at have et helt slot stående åbent for mig og min kæreste, og jeg mener helt åbent.
Alle sale, alle saloner, rum og ikke mindst tårn og korridorer har været givet frit til at gå på opdagelse i, og som født nysgerrig har det været et kæmpe eventyr.
Måltiderne var dejlige og servicen var nærværende og professionel.
Jeg giver let topkarakter og anbefaling til andre om at udforske netop dette slot.
En særlig tak til Mia - meget mere end blot en tjener.

Kærlig hilsen
Karina og Peter.

7 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Magisk kobberbryllup på slottet!

Vi fejrede vores kobberbryllup, og det blev en helt fantastisk oplevelse. De mange smukke og velholdte lokaler gjorde, at vi kunne flytte os fra velkomstdrink til middag, kaffe og dans på en naturlig og elegant måde. Omgivelserne var majestætiske, men alligevel hyggelige, maden og vinen lækre, og personalet, og Ann selv, gjorde det hele endnu mere mindeværdigt med venlighed og opmærksomhed. Alle vores gæster var dybt imponerede, og vi vil aldrig glemme dagen - tusind tak for oplevelsen!

7 de março de 2026

Amatøragtigt

Fine omgivelser, men ungt personale der ikke anede hvad de lavede.
Hovedretten var på ingen måder acceptabel. Rå og sej!
Mega dårlig oplevelse.
Og den italienske gamle dame, der drøner rundt og forsøger at skabe stemning er sød, men det redder ikke oplevelsen, desværre.

14 de fevereiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Opholdet levede desværre ikke op til de…

Opholdet levede desværre ikke op til de forventninger, man med rimelighed kan have. Værelset oplevedes meget koldt, selvom radiatorerne stod på højeste indstilling. Sengen fremstod meget slidt, og liggeunderlagene var i dårlig stand med synlige pletter. Rengøringsniveauet virkede utilstrækkeligt, da der blandt andet lå gammelt affald på gulvet.
Der var ikke adgang til internet på værelset, og TV-udbuddet var meget begrænset. Badeværelset fremstod nedslidt med manglende varme, huller i loftet, utilstrækkelig belysning og uden bademåtte. Samlet set fremstod inventar og møbler meget gamle, hvilket gav et indtryk af lav standard.
I restauranten var lokalerne kolde med betydelig træk. Maden levede ikke op til forventningerne; oksestegen var sej, og brødet virkede tørt og ikke frisk. Brødet blev serveret i en dyb tallerken, og der var ikke stillet tallerkener til rådighed, hvilket betød, at brødet måtte smøres direkte på bordet, hvilket oplevedes uhygiejnisk.
Vinglassene var ikke ensartede og gav indtryk af ikke at være helt rene. Den samlede servering og æstetik fremstod uprofessionel.
Morgenmadsudvalget var begrænset, og både udvalg og præsentation virkede uappetitlige.

6 de fevereiro de 2026

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais