Naast het feit dat ik ontzettend blij ben met de leuke kleren die ik heb ontvangen van Hype mode ben ik erg tevreden over de klant afhandeling. Ik had kleding besteld en in verband met vakantie een an... Ver mais
Nu al een paar weken verder sinds le levering van een broek en jasje. Ben super tevreden, kwaliteit kledij voor een normale prijs! Jammer dat sommige artikelen snel de deur uit vliegen🤪 Hebben mooie... Ver mais
Het klopt inderdaad dat de verzending even op zich laat wachten. In mijn geval kreeg ik per mail een kortingscode, waarmee ik dezelfde producten goedkoper kon bestellen. Ik heb daarom een tweede beste... Ver mais
Na een eerdere bestelling en goede ervaring hier weer besteld. Bestelling was nog niet bezorgd binnen 3-5 werkdagen, zelf contact opgenomen over hoe en wat. Prima te woord gestaan via de mail. Zou... Ver mais
HYPE! Mode – De nieuwste trends, wekelijks voor jou geselecteerd! Bij HYPE! Mode vind je wekelijks nieuwe mode-items van ons eigen label en topmerken zoals Colourful Rebel, Dr. Denim en Moss Copenhagen. We bieden een breed assortiment kleding en accessoires, geselecteerd met oog voor de nieuwste trends. Bestel vandaag en profiteer van een snelle levering binnen 3-5 werkdagen. Bezoek ook onze fysieke winkel in de Koningshoek in Maassluis voor een persoonlijk advies. Ontdek de nieuwste stijlen bij HYPE! Mode en geef je garderobe een upgrade!
Koningshoek 92344, 3145BA, Maassluis, Holanda
Respondeu a 97% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Leuke site met té leuke artikelen. Snel te bestellen en snelle levering. Aan te raden.

Resposta da HYPE! Mode
Jurk besteld. Was na 1 x gedragen en gewassen zoals aangegeven in de was instructies kapot. Groot gat in de voering. Dit direct gemaild, nog binnen een week na ontvangst van de jurk.
Kreeg als antwoord dat ik 30 procent terug kon krijgen van de aankoopprijs of dat de kosten van de kleermaker vergoed worden.
Was het hier absoluut niet mee eens gezien de kwaliteit van de jurk gewoon niet goed is en je als consument recht hebt op een nieuwe jurk of geld terug. Als net bevallen moeder van kindjes lukt het mij niet ergens de tijd te vinden ook nog langs een kleermaker te moeten.
Vervolgens een voucher aangeboden gekregen een van het aankoopbedrag wat mij verplicht hier weer opnieuw te moeten bestellen.
Al met al had ik naar de mensen in mijn omgeving moeten luisteren die precies tegen hetzelfde probleem zijn aangelopen bij dit bedrijf. Meerdere verhalen gehoord over kleding wat vrij snel stuk was na wassen of 1 x dragen.

Resposta da HYPE! Mode
Een super mooi bedrijf, altijd tevreden 🌸

Resposta da HYPE! Mode
Snelle verzending, goede communicatie, leuke kleding.

Resposta da HYPE! Mode
Kortingscode vergeten, maar kunnen ze niet verrekenen. Gevraagd om 2 bestellingen samen te voegen, maar kan ook niet, dus 2x verzendkosten betalen.
Artikelen retour gestuurd. Terugbetaling duurde erg lang, dus gemaild. Zou 14 dagen duren. Na 18 dagen nog steeds niet terugbetaald. Terwijl het gewoon bij ze binnen is. Zeer slechte service! Triest! Hoe moeilijk kan het zijn...

Resposta da HYPE! Mode
Super leuke webshop! Verslavend doordat er iedere week een nieuwe drop is. Contact is fijn. Retouren gaat ook makkelijk. Mijn nieuwe favo webshop!

Resposta da HYPE! Mode
Contente de mon achat, de bonne qualité. Envoi rapide.

Resposta da HYPE! Mode
Met enige regelmaat bestel ik wat van deze winkel.
Hele leuke items voor een interessant prijsje.
Ook redelijk snel in huis, dus tot nu toe erg tevreden.
Ga zo door!

Resposta da HYPE! Mode
Zeer slechte klantenservice! T-shirt besteld, de kleur kwam echter totaal niet overeen met die van de foto en daarom geretourneerd. Na lange tijd kreeg ik te horen dat mijn retour is afgewezen, er zou parfum te ruiken zijn op het artikel. De geur van parfum beschouwen zij als teken van “dragen” en het is volgens hen niet wederverkoopbaar op deze manier. Ik vind dit bizar… het artikel is teruggestuurd met kaartjes en in de orginele verpakking. Ik heb het gepast en draag altijd standaard wat parfum. Geprobeerd om tot oplossing te komen door de klantenservice te contacteren, waarna zij 3x hetzelfde bericht sturen op mijn uitleg. Het enige wat ze als oplossing aandragen is het t-shirt terugsturen, maar dan moet ik wel voor de 3e keer een verzendlabel kopen voor 7,95 euro. Ik wil het t-shirt niet omdat de kleur mij niet staat. 🤯

Resposta da HYPE! Mode
De verzending liet even op zich wachten. Maar uiteindelijk het pakketje wel gekregen (nadat het verzonden werd wel snel geleverd) helaas moest ik het paketje toch terugsturen. Het zou fijn zijn als de verzending gewoon verekend zou worden met de eerdere betaalde kosten of natuurlijk nog beter gratis. €7,5 voor 1 kledingstuk terugsturen is dan best prijzig.

Resposta da HYPE! Mode
Kleedjes zijn heel mooi. Niet de hoogste kwaliteit, maar de prijs is ook navenant.
Alleen jammer dat ik na 10 dagen moest mailen waar mijn kleren bleven. Daarna zijn ze wel direct verzonden!
Dus tevreden!

Resposta da HYPE! Mode
Ik heb nu een paar keer via deze site besteld en de service is super.
Snelle levering en goede communicatie over je bestelling.
De laatste keer was mijn bestelling helaas niet compleet.
Daar heb ik een mailtje over gestuurd en 1 dag later kreeg ik al antwoord met een excuus en het missende item is dezelfde nog nagestuurd en die had ik 2 dgn later alsnog in huis.
Ik beveel deze site zeker aan.

Resposta da HYPE! Mode
Zeer slechte ervaring, levering duurde langer dan beloofd. Kleding van goedkope kwaliteit. Toen ik het retour wilde sturen, moest ik eerst op goedkeuring wachten, nog nooit eerder mee gemaakt.Er was een jurk waarbij de naad niet goed gestikt was, moest ik foto's van sturen. Uiteindelijk duurde alles weer heel lang, communicatie (die erg onproffesioneel is) kan alleen via mail, maar hier wordt niet of heel laat op gereageerd. Uiteindelijk het hele pakket maar aangetekend verstuurd, omdat ik weinig vertrouwen meer had in dit bedrijf. Heb nog nooit eerder zo'n slechte ervaring gehad met een online bestelling.

Resposta da HYPE! Mode
2 items besteld. Al eerder getwijfeld (door een onaardige reactie op een mail) maar toch de gok genomen. Dit is hele slechte kwaliteit kleding. Goedkoop inkopen en voor veel te veel verkopen. 1 trui retour (stof zo dun dat er na 1x fijne was al gaatjes in zaten).
Bestelling liet lang op zich wachten en antwoord voor retour ook.
Positief: nemen wel de retour kosten op zich.
Voor mij 1x en nooit meer!
Verwerken retour duurt lang! Nog steeds niet verwerkt. Jammer

Resposta da HYPE! Mode
Reageert snel en kleding ook snel verzonden. What you see is what you get! Blij mee!

Resposta da HYPE! Mode
Onwijs leuke spullen te koop. Ook echt eens iets anders dan je in de standaard winkels vindt. Snelle bezorging en goede foto’s en filmpjes.

Resposta da HYPE! Mode
Leuke kleding van goede kwaliteit. Snelle levering ook!

Resposta da HYPE! Mode
Jurkje retour gestuurd maar deze wordt niet verwerkt omdat ze zeggen dat de ceintuur ontbreekt. Terwijl ik deze gewoon retour heb gestuurd. Het is een stoffen band. Zou niet weten wat het ik daar mee moet. Nu moet ik het volledige bedrag van de jurk betalen. Voor iets wat ik niet heb.
Echt schandalig. Al twee keer gemaild en een keer via het portaal bericht, maar geen antwoord. Nog nooit zo iets meegemaakt. Zal hier dan ook nooit meer iets bestellen

Resposta da HYPE! Mode
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.