Hypoteket är det bästa banken. Jag rekommenderar den starkt till både personer jag känner och inte känner. Jag har fått prata med olika medarbetare, och alla var supersnälla, hjälpsamma och profe... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Jag känner att Hypoteket som bank är en av Sveriges bästa om inte den bästa banken jag har haft med att göra. Väldigt professionella i sitt agerande gentemot kund och väldigt kunniga i sitt område. Vä... Ver mais
Sedan vi flyttade till Hypoteket för några år sedan har vi både justerat och utökat vårt lån. Nu när vi utökade igen för en renovering så var allt klart på under en vecka. Vid alla tillfällen har proc... Ver mais
Det här flöt, som en dans. Har aldrig varit med om en bank, som med högsta fart tar en igenom hela lånekarusellen utan att minska hastigheten! Bra gjort! Det kan jag lova om det finns fler, som vill... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Credor hipotecário
- Serviços de finanças alternativos
- Agência de empréstimos
- Serviços financeiros não bancários
Hypoteket erbjuder rättvisa bolån. Alla kunder får samma låga ränta, utan att förhandla! Du ansöker på www.hypoteket.com och skriver under lånet med BankID. Enkelt, smidigt och utan dolda avgifter.
Informações de contacto
Barnhusgatan 20, 111 23, Stockholm, Suécia
- 010-1507000
- kontakt@hypoteket.com
- hypoteket.com
Respondeu a 62% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
Höjer ränta trots oförändrad styrränta
Har tidigare uppskattat Hypoteket, nu höjer de räntan trots att Riksbanken lämnat styrräntan oförändrad. Stort minus och ser mig nu om efter att byta bank.
Personlig kontakt
På Hypotek har vi fått prata med samma person genom hela processen.
Hypoteket är det bästa banken
Hypoteket är det bästa banken.
Jag rekommenderar den starkt till både personer jag känner och inte känner. Jag har fått prata med olika medarbetare, och alla var supersnälla, hjälpsamma och professionella. Toppservice!
Bra jobbat Hypoteket! Forsätt så!
/Lamia B.
Bra service trevlig personal och…
Bra service trevlig personal och professionella
Bra service
Jag upplever Hypoteket som ett institut med bra och snabb service och handläggning. Allt har fungerat mycket bra. Det enda jag saknar en del är e-faktura.
Väldigt bra och proffesionellt…
Väldigt bra och proffesionellt omhändertagande. Det som tar ner betyget är dåligt/obefintligt svar när man chattar trots upprepade försök.
Smidigt att slippa förhandla och ändå…
Smidigt att slippa förhandla och ändå få bra ränta.
Smidigast på marknaden!
Enkla att ha att göra med, får alltid lägst möjliga ränta och allt sköts digitalt.
Fin hjälp och kunniga och hjälpsamma personal
När jag ringde fanns redan en person som hade läst och uppfattat min ärende och löste snabb alla hinder och snabb fick jag lån utan mer snacka över det.
Rek hypoteket!!!
Stort tack till Martin! Grymt på sitt jobb och bemötande! 10/10
Mycket bra bemötande av handläggarna
Mycket bra bemötande av handläggarna. Hade kontakt med Hypoteket ett flertal gånger innan mina bolån flyttades. Mycket smidigt, mycket nöjd. Min månadskostnad är nu halverad.
Trevligt och proffsigt
Trevligt, proffsigt bemötande från Martin. Enkel process och framför allt en lägre bostadskostnad än tidigare.
Man inte behöver inte en fysisk bank
Jag känner att man inte behöver göra ett fysikskt bankbesök när man har Hypoteket som bank. De är smidiga, tydliga och ger förtroende till sina kunder.
Ni är gjorda mycket snabb och enkel…
Ni är gjorda mycket snabb och enkel till kund. Vi är mycket trevlig med er sätt
Tack för hjälpen
Vi vill bara säga tack för all hjälp och vägledning vi fick från er när vi ansökte om lån. Er service var utmärkt och vi fick köpa den lägenhet vi verkligen ville ha 😊.
Fariba Feizy-Mehdi Sayyah
Väldigt tacksam för alla hjälp med allt…
Väldigt tacksam för alla hjälp med allt som dom gjorde för att se till att jag kunde få de lånet som jag behövde ha.
Smidig Enkel med bra och tydlig service
Smidig Enkel med bra och tydlig service
Bara +
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.