Ordna Bolån Opiniões 1309

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Först och främst vill jag ge dig ett stort tack Nicolas. B ☺️ för all hjälp med bolånet och att du har varit med oss genom hela processen, hela vägen till slutet. Utan dig hade jag/vi aldrig fått... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag måste säga att Philip Kocadag är världens bästa handläggare. Han är både snäll, kunnig och mycket professionell. Han vet precis vad han gör . Jag får ALLTID mycket bra förklaring och hjälp av hono... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Serviços financeiros não bancários
  2. Agência de empréstimos

Ordna Bolån är bolånetjänsten för välgrundade och sköna bolånebeslut. En bolånetjänst med kundens bästa för ögonen och där banker kommer till låntagaren, inte tvärtom. Genom att matcha långivarens erbjudanden med låntagarens behov, sållar vi bra från mindre bra. Vill kunden ha rådgivning finns vi ett samtal bort. Engagerat, lösningsorienterat och med kundens behov i fokus, gör vi jobbet och guidar enkelt och smidigt till en lösning som passar det individuella behovet. Vill kunden ha hjälp att jämföra, tar vi ett steg tillbaka och låter vår tjänst sköta jobbet. Ordna Bolån är experten som gör det lätt att välja.

Informações de contacto

4,7

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

1 mil opiniões

Respondeu a 20% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 1 em 5 estrelas

Ingen hjälpsamhet och inga svar på…

Ingen hjälpsamhet och inga svar på mobilen. Inga lösningar på problemet med banken, och de säger att allt är fel när det kommer till banken. Allt har varit annorlunda jämfört med vad de sa till mig på telefon. Där sa de att jag var godkänd för ett lånelöfte på 2,1 miljoner, men när jag kontaktade banken direkt sa banken att jag bara är godkänd för 1,4 miljoner. Ingen sanning alls.

25 de março de 2026

Best impossible

My experience with Ordna was very good. I was having difficulty finding a lender to buy my property, partly because I didn't have enough knowledge of the Swedish financial market, and Ordna and Nicolaus helped me a lot in this process.

19 de fevereiro de 2026

Philip gav 5-stjärning service

Philip har hjälpt oss från dag 1 med vårt bolån. Vår process startade för över tre år sedan, med att börja kolla på eventuella bostäder som jag och min sambo önskade investera i.
Philip fixade med lånelöfte, hade tät kontakt med banken samt försäkrade oss om att dom skötte allt så vi kunde fokusera på att hitta rätt plats för oss.

Inget köp för tre år sedan, och planen lades på is. När det sedan var dags att plocka upp den bollen igen nu i vintras så var det ingen mindre än Philip som återigen gav oss exceptionellt bra service, kom ihåg oss, var otroligt tillgänglig och snabb på att svara.

5/5 på framförallt Philip, men även Ordna Bolån som ger oss chansen att fokusera på det som är viktigt när man väljer en bostad - känslan!
Idag blev bostadsköpet genomfört, och vi har mycket Philip att tacka för det!

2 de março de 2026

Stort tack Fredrik

Stort tack Fredrik , du hjälpte mej med ett bolån . Så tacksam . Och inte nog med det , du hörde av dej flera gånger och frågade hur det går med processen av lägenhetsköpet . Det kändes så bra det där lilla tiden du tillbringade för kunden . Rekommenderar värmt ordna bolån
Tack än en gång

18 de fevereiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Jag ser alla fantastiska betyg och hur…

Jag ser alla fantastiska betyg och hur man hyllar enskilda handläggare. Läser också på Ordna Bolåns hemsida att processen ska gå snabbt och smidigt. Men till mig är det ingen som återkommer? Och det verkar ta riktigt lång tid? Skickade in en ansökan för 3 dagar sedan - ännu har ingen handläggare gjort sig till känna för mig. Skickade ett meddelande via Mina sidor för att höra hur det går med min ansökan, nu över 48 timmar senare är det fortfarande obesvarat? Använde chat-funktionen för drygt 24 timmar för att få kontakt och fick då svaret att min ansökan kommit in och de skulle prioritera den. Men sen är det bara tyst?

6 de fevereiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Super trevlig kille den där Edmund

Super trevlig kille den där Edmund , hjälpsam och talade klart & tydligt om vad som gäller .
Guida en genom hela processen .
Samt hans bemötande , levande och super bra .
Betyg MVG

16 de janeiro de 2026

Edmond

Edmond, vilken stjärna i både lyhördhet och hjälpsamhet som dessutom är tålmodig. Han vill att det ska bli bra hellre än att det bara ska gå snabbt, även om det gick snabbt när jag väl bestämt mig. Dessutom har uppföljningen till mål varit genomgående perfekt.
Toknöjd helt enkelt

14 de janeiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Jag har fåt mycket fint bemötande och…

Jag har fåt mycket fint bemötande och mycket bra hjälp av Linnea Lööf med bolånet. Det var riktig och fantastiskt hjälp. Jag har också fått mycket bra bemötande och mycket bra hjälp med mina andra blanco lån av Erik Jarl. Det var också fantastiskt hjälp. Denna hjälp som jag har fått på bolånesida och blanco lån sida har lett till att jag kommer att betala mindre mellan 11000 och 12000 varje månad . MVH imad

2 de dezembro de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.