i-Kozijn Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Kunststof kozijnen en nieuwe voordeur geplaatst door de 2 broers van I-Kozijn, vaklui. Keurig werk afgeleverd en alles super schoon achter gelaten. Offerte traject aanbetalingen, facturatie en ople... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

De inmeting en de administratieve en logistieke begeleiding waren uitstekend. Apart wil ik het vakmanschap vermelden van het tweetal wat 2 jaar geleden de 1e fase en nu de laatste fase van het plaats... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb de vier kozijnen op de eerste verdieping en de voordeur met kozijnen laten doen. I-Kozijn was erg prettig om mee te werken. De technicus kwam om alles netjes op de millimeter af te meten en hee... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben super tevreden met I Kozijn. Mijn kozijnen zijn prachtig geworden en alles is professioneel en netjes uitgevoerd. Ze denken goed mee en komen afspraken na . Ik raad dit bedrijf zeker aan.... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de janelas de PVC
  2. Fornecedor de materiais de construção
  3. Fornecedor de portas
  4. Loja de janelas PVC
  5. Fornecedor de revestimentos
  6. Fornecedor de janelas

De kunststof kozijnen en glasleverancier van Nederland Bij i-Kozijn streven we ernaar om uw woning comfortabeler, duurzamer en esthetisch aantrekkelijker te maken met onze hoogwaardige kunststof kozijnen, ramen, deuren, tuindeuren en schuifpuien. Als dé specialist in Nederland combineren wij vakmanschap met innovatieve materialen en moderne productietechnieken om aan al uw wensen te voldoen. Ons team van ervaren verkoopadviseurs is niet alleen goed thuis in onze producten, maar ook in de montage ervan. Dit stelt ons in staat om u professioneel en volledig op maat te adviseren. Dankzij de nauwe samenwerking binnen ons team en onze focus op klanttevredenheid, leveren we keer op keer een eindresultaat dat voldoet aan de hoogste standaarden – zonder u op te zadelen met onnodig hoge kosten. Kwaliteit en duurzaamheid Bij i-Kozijn staat kwaliteit centraal. Wij werken met moderne pvc-materialen die bekend staan om hun lange levensduur, uitstekende bestendigheid tegen weersinvloeden en minimale onderhoudsbehoefte. Schilderen is verleden tijd, want onze producten behouden hun uitstraling jaar na jaar. Daarnaast zijn onze kozijnen niet alleen stevig en isolerend, maar ook ecologisch verantwoord. Milieubewustzijn is een integraal onderdeel van onze filosofie, van de productie tot aan recycling. Betaalbaar vakmanschap Doordat wij zowel de productie als montage onder eigen toezicht uitvoeren, bieden wij een perfecte balans tussen kwaliteit en betaalbaarheid. Onze producten voldoen aan alle technische eisen van het Nederlandse bouwbesluit en worden geleverd tegen een scherpe prijs. Bij i-Kozijn doen we ons werk met liefde voor het vak en oog voor detail. Uw wensen staan bij ons centraal, en we streven er altijd naar om een product te leveren waar u tevreden mee bent. Uw wensen, onze zorg. Met vriendelijke groet, Het i-Kozijn Team

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

148 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

37 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Dure voordeur met verkeerd goedkoop deurbeslag

Wij hebben een voordeur geleverd gekregen met het verkeerde deurbeslag (standaard goedkoop deurbeslag). Bij het bestellen hebben wij per mail duidelijk aangegeven welk type deur uit de folder wij wilden, zelfs inclusief foto ter visuele ondersteuning: dan kán het gewoon niet misgaan.
Als bevestiging ontvingen wij de factuur waarin ook duidelijk de door ons bestelde deur stond aangegeven. Maar helaas is het toch verkeerd gegaan.

Na contact opgenomen te hebben met de klantenservice hierover, werd ik afgesnauwd (kan het niet anders omschrijven).
Wij hadden moeten weten dat de deur met dit standaard deurbeslag geleverd zou worden, ook al matcht dit totáál niet met onze klassieke deur en hebben wij in de mail aangegeven met foto wat we wél wilden en zagen wij nergens iets terug in de factuur over dit standaard deurbeslag. Toen ik vroeg waar ik zwart op wit kon lezen waar staat dat je altijd standaard deurbeslag krijgt, ook al geef je aan wat anders te willen, kreeg ik geen antwoord hierop maar begonnen ze erover dat het toch logisch is dat ze een deur leveren met standaard deurbeslag, want een deur zonder deurbeslag leveren ze niet (?)
Wat wel duidelijk was, is dat ik totaal niet vriendelijk te woord ben gestaan, het allemaal onze fout was, en ze niet met een oplossing zijn gekomen.

2 de janeiro de 2024

Geachte Eline M,

Dank u wel voor uw bericht. Wij waarderen uw feedback ten zeerste, hoewel het ons opvalt dat we geen aankooprecord van u hebben in ons klantenbestand. Mocht u van mening zijn dat dit niet klopt, dan nodigen wij u vriendelijk uit om contact met ons op te nemen. Gelieve uw ordernummer bij de hand te houden, zodat we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Prachtig maatwerk!

Ondanks dat het oude kozijnen scheef en uit het lood waren hebben de mannen van i-kozijn er perfect passende en mooi afgewerkt nieuwe weten te plaatsen. Ook de gevelbekleding van keralit ziet er prachtig uit.
Vriendelijk en behulpzaam, ik ben super blij!

Beste heer Nichting,
Hartelijk dank voor uw mooie review en uw enthousiaste woorden!
Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met het resultaat. Het is altijd een uitdaging om te werken aan oude, niet-rechte kozijnen, maar des te mooier wanneer alles uiteindelijk strak en perfect passend geplaatst wordt.
Ook de gevelbekleding met Keralit geeft het geheel een prachtige afwerking — een project om trots op te zijn!
Bedankt voor uw vertrouwen en geniet van het eindresultaat.
Team i-Kozijn

Classificada 4 em 5 estrelas

Prima en betrouwbaar bedrijf

Goed contact. Afspraken zijn nagekomen. Concurrerende prijzen. Vakkundig gemonteerd.

Beste meneer Naaktgeboren,

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden en positieve recensie. We zijn verheugd te horen dat u tevreden bent met onze service en dat we uw verwachtingen hebben waargemaakt. Bij ons streven we er altijd naar om goed contact te onderhouden, onze afspraken na te komen en vakmanschap te leveren tegen concurrerende prijzen.

Mocht u in de toekomst weer behoefte hebben aan onze diensten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om u van dienst te zijn.

Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in ons bedrijf.

Het hele totaal pakket was geweldig

Het hele totaal pakket was geweldig
Goed begeleid met bepalen wat we wilden
Inmeten/opname was goed
Planning en informatie was uitstekend
Planning levering en plaatsen/uitvoering was netjes geregeld
Monteurs werkte super netjes en hebben ales netjes afgewerkt en geen rommel achtergelaten
Ook de uitleg van het hang en sluitwerk was duidelijk uitgelegd
Top en superblij met eindresultaat
Bedankt

Beste meneer Ruisch,

Wat een geweldige feedback, hartelijk dank! We zijn enorm blij dat we aan al uw verwachtingen hebben kunnen voldoen en dat u tevreden bent met het hele proces, vanaf het bepalen van uw wensen tot aan de uiteindelijke oplevering.

Het is voor ons van groot belang om onze klanten goed te begeleiden en ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt, van de inmeting tot aan de plaatsing en afwerking. We zijn dan ook verheugd om te horen dat u tevreden bent met onze planning, communicatie en uitvoering.

Ons team streeft er altijd naar om nauwkeurig en netjes te werken, en het doet ons goed om te horen dat u dit hebt opgemerkt. Ook vinden we het belangrijk dat onze klanten goed geïnformeerd zijn over het hang- en sluitwerk, zodat u optimaal kunt genieten van het eindresultaat.

Nogmaals hartelijk dank voor uw positieve woorden en het vertrouwen in ons bedrijf. We wensen u veel plezier met uw nieuwe aanwinst en staan altijd klaar mocht u in de toekomst nog eens iets nodig hebben.

Classificada 5 em 5 estrelas

I-kozijn krijgt een dikke 5 sterren van ons.

Ikozijn heeft in 2023 voor en achter zijde van onze woning alle kozijnen en deuren vervangen. vanaf het begin werden wij hartelijk ontvangen bij hen kantoor en wij mochten ook een kijkje nemen in de showroom, wij ervaren I-kozijn als een zeer ervaren en vriendelijke bedrijf en de medewerkers waren ook zeer bekwaam en vriendelijk. Hierna hebben wij een afspraak gemaakt om onze bestaande kozijnen door hen te laten inmeten en in een korte tijdbestek konden zij ons een prijsopgaven doen dat precies binnen onze budget paste. Wij hebben +- 8 weken moeten wachten om onze kozijnen door hen te laten vervangen. Echter moest er een glaskraan erbij komen om onze schuifpui over onze huis te laten hijsen. Een enorme klus met als resultaat een mooi en top kwalitatieve kozijn en deuren heeft onze huis en wij konden ook gebruik maken van subsidie regeling en dat is ook lekker meegenomen. Wij willen I-kozijn en hen vriendelijke en bekwame monteurs bedanken middels deze ervaring te delen met iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en kwaliteit kozijnen en uiteraard ook betaalbaar. Onze dank voor de mooie werk en kozijnen.
Met vriendelijke groet
Fam. Ahmadi - van den Bijllaardt

28 de janeiro de 2024

Beste Fam. Ahmadi - van den Bijllaardt,

Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring met I-kozijn. Het verheugt ons om te horen dat u vanaf het begin hartelijk bent ontvangen en dat u de medewerkers als zeer ervaren, vriendelijk en bekwaam heeft ervaren. Het is fijn om te weten dat onze showroombezoek en het inmeten van de kozijnen soepel zijn verlopen en dat we binnen uw budget konden blijven met onze prijsopgave.

We begrijpen dat het wachten van ongeveer 8 weken op de vervanging van de kozijnen en deuren een uitdaging kan zijn geweest, maar vandaag de dag is dat nog aan de korte kant. We zijn blij dat het eindresultaat de moeite waard was. Het gebruik maken van de subsidie regeling is inderdaad een mooie bijkomstigheid.

Namens het hele team van I-kozijn willen wij u hartelijk bedanken voor uw vertrouwen in ons bedrijf en voor uw mooie woorden. We zijn trots dat we hebben kunnen bijdragen aan het verbeteren van uw woning met kwalitatieve kozijnen en deuren. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of verdere ondersteuning nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

I-kozijn team

Zeer tevreden!

Fijne communicatie, goed advies, goede kwaliteit kozijnen, nette vriendelijke werkmannen over de vloer gehad. Vakwerk!

18 de janeiro de 2024

Beste mevrouw Stormbroek,

Hartelijk dank voor uw positieve recensie! We zijn verheugd te horen dat u tevreden bent over onze service en de kwaliteit van onze kozijnen. Het is ons doel om onze klanten te voorzien van fijne communicatie, goed advies en vakmanschap, en het doet ons goed te horen dat dit bij u het geval was. We zullen uw complimenten zeker delen met ons team, vooral met de werkmannen die bij u over de vloer zijn geweest.

Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in ons bedrijf!

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede service, komen hun afspraken na. Blij met het resultaat!!

Resposta da i-Kozijn

Dank voor uw recensie en de diverse opdrachten die we voor u hebben mogen uitvoeren, we hebben de samenwerking ook als uiterst prettig ervaren.

Classificada 3 em 5 estrelas

Veel issue's gehad, maar de meeste zijn netjes opgelost.

Moeilijke start gehad. Eerste montageploeg (ingehuurde ploeg door i-kozijn) heeft alle kozijnen scheef gemonteerd en schades veroorzaakt.
De grootste problemen zijn netjes verholpen door een ander montageploeg van i-kozijn.

Er blijken nu een poosje later nog verborgen gebreken ontstaan te zijn die bij de eerste herstel werkzaamheden niet bekend waren en daarmee niet verholpen. De houten profiel waar het oude kozijnen aanzaten zijn los en naar beneden getrokken. De dakgoot zit ook gemonteerd aan deze profielen en is daarmee 4 cm naar beneden gekomen. Omdat dit een al scheef hangende dakgoot betreft waar al iets aan moest gebeuren pak ik dit probleem zelf op.

Terugkoppeling over de gemelde problemen, service bezoeken en opvolging daarvan kan adequater en vlotter.

Al met al hebben we toch 3 maal een fase doorlopen met i-kozijn omdat er toch voldoende vertrouwen hersteld was.

Resposta da i-Kozijn

Allereerst willen wij onze oprechte excuses aanbieden voor de moeilijke start en de problemen die zijn ontstaan tijdens de eerste fase van de montage. We betreuren het dat de initiële ervaring niet aan uw verwachtingen voldeed, de ingehuurde ploeg heeft ook niet aan de montage eisen voldaan.

Het is bemoedigend om te horen dat de tweede montageploeg van i-Kozijn zelf in staat was om de problemen netjes op te lossen. We begrijpen echter dat er nog steeds verborgen gebreken aan het licht zijn gekomen na de eerste herstelwerkzaamheden, en dat betreuren wij ten zeerste, ondanks dat de dakgoot al scheef hing.

Het feit dat u zelf het probleem met de houten profielen en de dakgoot hebt opgepakt, getuigt van uw vastberadenheid om de situatie op te lossen, en we waarderen uw inzet. We hebben uw feedback over de terugkoppeling, servicebezoeken en opvolging ter harte genomen en hebben intern stappen ondernomen om deze processen te verbeteren, het resultaat heeft u intussen kunnen ervaren.

We zijn dankbaar voor uw begrip en het feit dat u ons toch nog een kans heeft gegeven om het vertrouwen te herstellen. Mocht u verdere vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We streven ernaar om altijd aan uw verwachtingen te voldoen en uw ervaring met i-Kozijn positief af te sluiten.

i-Kozjin

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede communicatie met het bedrijf…

Goede communicatie met het bedrijf alles perfect op tijd en zonder fouten Werknemers keurig gewerkt en zeer vriendelijk al met al een super bedrijf

2 de fevereiro de 2024

Beste Zeilstra,

Wat fantastisch om te horen dat u een positieve ervaring heeft gehad met ons bedrijf! We waarderen uw vriendelijke woorden en zijn blij dat de communicatie soepel is verlopen, dat alles perfect op tijd was en dat er geen fouten zijn gemaakt.

Ons team is verheugd te horen dat onze werknemers keurig hebben gewerkt en dat u hen als zeer vriendelijk heeft ervaren. Het is ons doel om een superieure service te bieden, en het is geweldig om te weten dat we hierin geslaagd zijn volgens uw feedback.

Als er in de toekomst nog iets is waar we u mee van dienst kunnen zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Nogmaals hartelijk dank voor uw positieve woorden en het vertrouwen in ons bedrijf.

Goede ervaring met i-kozijn

DUIDELIJKE AFSPRAKEN ,GOEDE KOZIJNEN, DESKUNDIG GEPLAATST,
ZEER AAN TE VELEN.

25 de janeiro de 2024

Geachte heer van Eijden,

Hartelijk dank voor uw prachtige recensie! We zijn verheugd te horen dat u tevreden bent met de duidelijke afspraken, de kwaliteit van onze kozijnen en de deskundige plaatsing ervan. Het is altijd ons doel geweest om een hoogwaardige service te bieden, en het is geweldig om te weten dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan.

Als u in de toekomst nog meer projecten heeft of als er iets is waar we u mee van dienst kunnen zijn, laat het ons dan gerust weten. We waarderen uw aanbeveling enorm en kijken ernaar uit om u ook in de toekomst van dienst te mogen zijn.

Classificada 5 em 5 estrelas

De kunststof pui hebben we na verhuizen nog kunnen verkopen

Dit bedrijf levert kunststof kozijnen van top kwaliteit. We hebben nu al op 2 locaties gebruik gemaakt van de producten van i-Kozijn. De kunststofpui bij onze bedrijfsunit was de eerste keer. De kwaliteit was zo goed, dat we de pui nog 2e hands hebben kunnen verkopen nadat we zelf waren verhuisd.

De 2e keer hebben we onze vide voorzien van een pui. De eigenaar nam alle tijd om ons te helpen met advies en om vragen te beantwoorden. Heeft zelfs gezorgd dat alles perfect werd geïnstalleerd. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden.

Beste Florea,

Dank u wel voor het delen van uw positieve ervaring met i-Kozijn! Het doet ons goed om te horen dat u tevreden bent met onze kunststof kozijnen en dat u al op twee locaties gebruik heeft gemaakt van onze producten.

We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om ons bedrijf aan te bevelen. Het feit dat u de kunststofpui van uw bedrijfsunit zelfs tweedehands hebt kunnen verkopen na uw verhuizing, onderstreept de duurzaamheid en kwaliteit van onze producten. We streven ernaar om hoogwaardige en betrouwbare oplossingen te bieden, en het verheugt ons dat we aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen.

Het doet ons genoegen dat u de tweede keer uitgebreid advies en persoonlijke aandacht heeft ontvangen bij het voorzien van uw vide van een nieuwe pui. Ons team streeft er altijd naar om klanten te ondersteunen en vragen te beantwoorden, en we zijn blij dat u dit heeft ervaren.

Nogmaals bedankt voor uw aanbeveling. Mocht u in de toekomst verdere vragen hebben of opnieuw gebruik willen maken van onze producten en diensten, staan wij altijd voor u klaar. We waarderen uw vertrouwen in i-Kozijn.

Klantenservice i-Kozijn

Classificada 4 em 5 estrelas

Marktconforme prijs en goede service!

Na bij 3 concullega’s offertes te hebben opgevraagd (het betrof ons gehele huis incl uitbouw en dakkapellen plus vervangen vensterbanken (dorpels) aan de buitenzijde) kwam IKozijn al snel als meest marktconform uit de bus. Naast de marktconforme prijs hebben wij de werkwijze (van begin tot eind incl. eventuele benodigde service achteraf) als zeer prettig en vakkundig ervaren. Oprecht een aanrader!

Geachte heer Kok,

Hartelijk dank voor uw positieve recensie! Het doet ons goed te horen dat u na het opvragen van offertes bij verschillende concurrenten, i-Kozijn als meest marktconform heeft ervaren. We zijn blij dat niet alleen de prijs, maar ook onze werkwijze, vanaf het begin tot en met service achteraf, u als prettig en vakkundig is bevallen. Uw aanbeveling beschouwen wij als een waardevolle erkenning van ons werk. Mocht u in de toekomst nog verdere vragen of wensen hebben, staan wij graag voor u klaar.

Classificada 5 em 5 estrelas

Wij zijn zeer tevreden over…

Wij zijn zeer tevreden over alles,vooral het plaatsen van de kozijnen.

Geachte Familie Driesman

Bedankt voor uw recensie, we hebben mooie foto's van uw project, hele mooie en vooruitstrevende kleurencombinatie, dat zien we graag.

Aanrader!Goede bedrijf

Aanrader!Goede bedrijf, klant vriendelijk. duidelijke website, leuke communicatie, een goede prijs en ook nog snel geleverd!

27 de janeiro de 2024

Resposta da i-Kozijn

Geachte heer Abadi, bedankt voor uw review en graag gedaan

Classificada 5 em 5 estrelas

Eindelijk een bedrijf die doet wat die zegt

Na meer dan 6 bedrijven te hebben gebeld om 6 kozijnen en twee nieuwe deuren te laten plaatsen. Werd ik maar 2 bedrijven daadwerkelijk terug gebeld voor een afspraak. Een daarvan was I kozijn.

Raymond heeft de opname bij ons thuis gedaan ons alles goed en duidelijk uitgelegd en een mooie scherpe offerte gemaakt. Hierdoor wist ik waar ik rekening mee moest houden zodat ik later niet te maken zou krijgen met onverwachte meerkosten. Want dat is iets waar ik mij zorgen om maakte (want alles is al zo duur tegenwoordig)

Na 9 weken konden ze aan de slag en toen hebben Peter en Patrick binnen een week alles vakkundig geplaatst. En elke dag lieten ze alles netjes achter daar was mijn vrouw heel erg blij mee. Alles was volgens verwachting en dat ook nog voor een schappelijke prijs. Als je een bedrijf zoekt die doet wat die zegt? Dan raad ik zeker i Kozijn aan

29 de janeiro de 2024

Resposta da i-Kozijn

Ontzettend dank voor deze mooie recensie, wij zijn u graag van dienst geweest.

Goede keuze…

Na wikken en wegen uiteindelijk gekozen voor I-kozijn en naar volle tevredenheid. De jongens die het kozijn hebben geplaatst waren vriendelijk en wat mij betreft vakmannen. Als ik een klus door een bedrijf laat uitvoeren heb ik altijd wel op of aanmerkingen. Maar in dit geval was ik in één keer tevreden. Daarbij waren ze eerder klaar dan verwacht en hebben ze alles netjes achtergelaten, top.

7 de dezembro de 2023

Resposta da i-Kozijn

Fijn om te horen dat u in een keer tevreden was met de vervanging van uw kozijn, we streven erna om alles binnen de afgesproken tijd op te leveren en ook netjes achter te laten.

Ervaring met I-Kozijn

Wij hebben in de afgelopen paar jaar meerdere kozijnen besteld en ontvangen soms met montage en soms zonder, voordat wij bij I-Kozijn kozijnen hadden besteld kochten wij via andere tussen leveranciers kozijnen waardoor wij als aannemingsbedrijf veel klachten krijgen van onze klanten over de kwaliteit en service waardoor wij hebben besloten om op zoek te gaan naar een geschikte en betrouwbaar leverancier. Gelukkig hebben wij I-Kozijn gevonden en sindsdien zijn wij een vaste klant geworden bij ze. Tot slot onze ervaring met I-Kozijn is uiterst tevreden en wij gaan alleen bij hen kozijnen en deuren bestellen en laten plaatsen. Een dikke duim verdienen ze.
Via de website van I-Kozijn kunnen wij bestellen en ze zijn 24/7 365 dagen per jaar bereikbaar. Je ziet meteen de prijzen en wat de eind bedrag is van wat je aan kozijnen heeft besteld. Website is mooi in elkaar gezet zodat praktisch iedereen kan gebruik van maken. Het is de moeite waard om de website van I-Kozijn te bezoeken en zelf ervaren. Vriendelijke klantenservice en warme ontvangst mocht je bij hen showroom langs te gaan. Kortom wij blijven trouw als klant bij I-Kozijn.
Acs Rijnmond Vlaardingen

Resposta da i-Kozijn

Beste ACS Rijnmond, wij danken u voor deze review en waarderen onze zakelijke klanten zeer.

Classificada 5 em 5 estrelas

Top service met net dat beetje meer.

Na een prutser ons een pui te hebben geven die een doorgang had van maar 1.87 m zijn wij in contact gekomen met I-Kozijn.
Deze heeft ons super geadviseerd en aangegeven dat een mooie schuifpui beter zou passen.
Zelf toen er na het verwijderen van de oude pui de “schade” zichtbaar werd van de prutsers heeft I-Kozijn dat mooi hersteld.
Het is eindelijk tochtvrij en iedereen die groter is dan 1.87 m hoeft niet meer te bukken.

27 de outubro de 2023

Resposta da i-Kozijn

Geachte mevrouw Roma, volgens bouwbesluit moeten doorgangen een bepaalde minimumhoogte hebben, het was voor ons ook heel apart om te zien dat uw vorige leverancier een nieuwe pui had geleverd met zo een beperkte doorloop hoogte terwijl het een nieuwe uitbouw betrof, we zijn blij dat u nu wel geholpen bent en niet gebogen door uw pui naar buiten moet.

T Meerts

Vanaf het eerste moment een fijn gevoel
zeer uitvoerige begeleiding en uitleg omtrent de mogelijkheden.
zeer deskundig de oude kozijnen verwijderd en de nieuwe kunststof kozijnen geplaatst.
Ook de muurbeplating van hout vervangen door kunststof.
Afwerking binnen en buiten heel netjes.
Alles precies op maat en op schema.
nette administratieve afhandeling(offerte).

12 de janeiro de 2024

Resposta da i-Kozijn

Geachte Familie Meerts bedankt voor de samenwerking en de review, we zijn u graag van dienst geweest.