ICI PARIS XL Opiniões 1149

TrustScore: 1.5 em 5

1,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

In december 2025 hebben we 3 kadobonnen gekocht voor ons personeel twv 50 euro. Vier maand, 20 mails en 3 telefoontjes later, nog steeds geen factuur ontvangen! Ronduit schandalig!

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

1,6

Muito mau

TrustScore: 1.5 em 5

1 mil opiniões

Al vanaf 25 maart wachten op mijn bestelling

Ik wacht al sinds 25 maart op mijn bestelling. Vanaf 27 maart 3 contact gehad met de klantenservice. Eerst moest ik nog 3 dagen wachten, daarna weer zelf contact opgenomen en ik zou binnen 3-5 werkdagen iets horen. Hoorde helaas niks dus ik weet met de klantenservice chatten. "Nee, mevrouw, onderzoek duurt 2 weken en niet 3-5 dagen" aldus de medewerker. Na 2 weken te hebben gewacht weer zelf contact opgenomen. Volgens de medwerker zou ik pas in de week van 24 april iets horen .... Echt, hoe moeilijk kan het zijn, zou je zeggen ... het is een potje haarolie. In de tijd dat ICI Paris al haar onderzoeken af heeft gerond, heb ik zelf en een fabriek en logistiek opgericht. Klantenservice is ontzettend onervaren en niet meedenkend. Helaas boeit klanttevredenheid ze niks.

13 de abril de 2026

Bestelling vertraagd

Bestelling vertraagd, contact opgenomen was een technische storing, ik dacht kan gebeuren hè ik wacht af paar dagen daarna kreeg ik me bestelling binnen. Geen testers bijgekregen ik kon 2 samples uitkiezen gedaan maar zat er niet bij . Slechte service ooit dit. Jullie zijn al te laat met verzenden, dan verwacht je dit totaal niet. Is maar dat ik een cadeaubon van ici paris had en moest uitgeven. Maar never nooit meer ici paris voor mij..

11 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

ik heb een bestelling in de winkel…

ik heb een bestelling in de winkel geplaats

de medewerken heeft mijn email verkeerd geschreven en het adres verkeerd geschreven terwijl ik heb uitgelegd hoe het geschreven word, ICI paris geeft hiervoor geen oplossing over, de mensen aan de telefoon zeggen dat ik langs het verkeerde adres moet gaan voor het te halen maar als je op google kijkt bestaat het niet,

6 de abril de 2026

Bodylotion rituals

Ik heb een pot bodylotion gekregen voor mijn kerst en nu bij opendoen was hij beschimmeld en rook heel muf. Aangezien het een cadeau was, had ik geen kasticket. De verantwoordelijke heeft na telefonisch contact mijn pot retour genomen en mij een nieuw pot meegegeven, die echter wel in prijs was gestegen en ik een beetje moest bijbetalen wat ik niet erg vond. Super service, want ik was eerst bij rituals geweest en daar deden ze niks en toen ze zagen dat hij bij ici paris was aangekocht hebben ze mij echt wandelen gestuurd. Top dank u voor de super service.

8 de abril de 2026

Geen testers

Besteld Bestelling ook geleverd
Testers aangevinkt deze niet gekregen
Voor z’n groot concern vind ik dit heel slecht.
Bestel wel eens elders en krijg ik er vaak 2 toch leuk om weer eens nieuwe ideeën op te doen
Jammer

9 de abril de 2026

Stoppen met de webshop

Stoppen met de webshop. Je krijgt nog sneller een bestelling uit China binnen. Bestelling was niet geaccepteerd door het systeem zogenaamd (behalve dan de betaling en de orderbevestiging) en moest handmatig verwerkt worden wat blijkbaar zo moeilijk is (of zo vaak voorkomt) dat het 10 werkdagen moet duren. Ik weet niet met wat voor houtje-touwtje software jullie werken, maar ik zou stoppen met de webshop. Die ene ster is voor de fysieke winkel, daar ben ik wel tevreden over.

6 de abril de 2026

Heel erg slecht

Heel erg slecht. Bestelling niet op tijd binnen. Ontbreekt een sample die ik graag had willen proberen. Klantenservice via de mail niet te bereiken. E-Mail opgezocht maar krijg constant foutmelding. Voor mij geen bestelling meer online helaas

7 de abril de 2026

Terrible package, a mess

I recently ordered a package from Iciparisxl and everything that could go wrong with the order, went wrong.
The package was damaged, so products were damaged, order products not delivered, not ordered products delivered, a real mess. Why I still give a five star review is the help I received in the shop. Sena's professional and customer service friendly attitude changed my experience. She checked everything for me and fixed the problems so I wouldn't have to spend oodles of time trying to sort it by phone myself. Great service, top class. If Iciparisxl has a shortlist for promotion, Sena deserves a spot at the top.

27 de fevereiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Ik heb een bestelling geplaatst op 30…

Ik heb een bestelling geplaatst op 30 maart. Die zou op 1 april geleverd worden, maar het werd pas 3 april. Gelukkig heb ik rekening gehouden, dat het wat langer kan duren. Maar belooft dat niet. Ook mocht ik wat proefjes uitzoeken, maar deze heb ik helaas niet gekregen...ook geen mail erover gehad..Ik vind dit geen goede service, in de winkel krijg je ze wel en bij Douglas ook altijd zelf bij online bestelling..Jammer...

the ONLINE SHOP is terrible

the ONLINE SHOP is terrible. "vandaag bestellt morgen in huis" is just click bait. im waiting on an order and called the customer service bc the status still says "verwerken". they couldn't tell me when its being delivered. I also can't cancel my order bc it not "verwerkt" yet. this is ridiculous.
the actual store itself is perfect but everyone should avoid tbe online option. and sadly I red the reviews to late otherwise I'd probably not order there in the first place.

Service is achteruit gegaan

Service is achteruit gegaan

2 x besteld in een maand tijd

Eerste keer testers niet geleverd.
Tweede keer tester doosje geleverd maar zonder inhoud. Beter bij douglas bestellen

1 de abril de 2026

Heel slecht

Wat een verschrikkelijk bedrijf. Dure parfum zou binnen een dag binnen komen. 2dagen niks gehoord. Als je belt weten ze niet wanneer het komt waarschijnlijk een week later. Hier heb je niks aan als het een verjaardags cadeau is. Advies weer kopen in de winkel. Ja dikke doei. Nooit meerrrr hier bestellen dus.

Slechte service

Bestelling zou vandaag binnenkomen komt niet binnen staat nog in behandeling. Gebeld de dame aan de lijn kan niet helpen die weet niks en annuleren kan ook niet zodat je de producten in de winkel kan halen. Aangezien ik volgende week op vakantie ga is dit extra fustrerend. Nooit zal ik hier nog een product kopen.

Slechte levering

Mijn bestelling zou afgelopen dinsdag geleverd worden. Wanneer ik de klantenservice bel moet ik maar blijven wachten terwijl hij op de website op verwerken blijft staan. Na al die slechte reviews hier te lezen ben ik bang dat het helemaal niet binnen komt.

2 de abril de 2026

Slechte sample service

Bestelling online gedaan, mag je samples kiezen. Jawel maar liefst 1 sample, wat een zuinigheid. Komt mijn pakket aan, zat er niets bij( al voor de 2e keer niet). Contact opgenomen met de klantenservice, krijg je als antwoord, dat het desbetreffende sample er niet meer was. Waarom niet net als Douglas een vervangend sample sturen, daar mag je tenminste ook 2 samples kiezen.
Ze hebben zeker niet door dat het geven van samples kan leiden tot het aankopen van dat product.

12 de março de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Schandalige omgang met bejaarde klant!

Mijn dementerende schoonmoeder (80 jaar, loopt met een rollator) bezocht winkel in Zaandam om een gezichtscreme te kopen voor haar droge huid. Ze rekende af en bekeek later de bon. Helemaal overstuur! De verkoopster had haar 2 potjes creme aangesmeerd van ruim 525,- euro! In paniek, de huur moest nog worden betaald, angst dat zij het geld niet terug zou krijgen. Kortom; dagen gevuld met onzekerheid en verdriet. Het geld is uiteindelijk na een week teruggestort, maar wat heeft deze situatie veel narigheid veroorzaakt. Uit frustratie heb ik als schoondochter het hoofdkantoor gebeld en gevraagd om een schriftelijk excuus. Deze nooit ontvangen. Wat misselijk om een hoogbejaarde dame met een AOW dit soort producten aan de smeren. Werken jullie wellicht op basis van provisie? Doel dagomzet niet bereikt zonder deze verkoop? Ronduit walgelijk. Zo ga je niet met hoogbejaarde klanten om. Dikke onvoldoende voor de vestiging in Zaandam!

30 de março de 2026
Classificada 2 em 5 estrelas

Te duur en niet bereikbaar

Tijdens aangegeven openingstijden van de chat kan er nooit een medewerker worden gevonden.
Parfum waar ik naar op zoek was was zogenaamd in de 'deal' en bijna 200% duurder dan een groot aantal (grotere) webshops. Laat dan maar zitten.

31 de março de 2026

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.