TAK for dig Ida - du har åbnet mine øjne . Jeg var lidt skepsis da forløbet var online - men det blev hurtigt gjort til skamme . Jeg var fyldt op af negative tanker og bekymringer og fik fysiske... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Jeg har gennem de sidste mange år været påvirket af det ene fysiske symptom efter det andet samt været ramt af flere hjernerystelser. Det har fyldt ALT i mit liv og været årsag til enorm angst,... Ver mais
Forløbet hos Ida har været enormt givende og har givet mig nogle konkrete og brugbare redskaber til at håndtere tankemylder, bekymringer og indre uro. Ida er utrolig nærværende, rolig og prof... Ver mais
Ida har virkelig gjort en stor forskel for mig. Hun har hjulpet mig med at identificere og forstå mine negative og ængstelige tankemønstre, som før virkede uoverskuelige og altopslugende. Med en n... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Terapeutisk virksomhed der arbejder både fysisk og online med Metakognitiv Terapi og Kropsterapi.
Informações de contacto
KollektivByen, Gudrundvej 78, 8220, Brabrand, Dinamarca
- info@idafriis.com
- idafriis.com
Fantastisk oplevelse
Jeg har haft en forløb hos Ida og jeg har været så glad for det at jeg har startet et nyt.
Jeg har længe døjet med både psyken og kropslige gener, og har haft svært ved at finde noget som kunne hjælpe på begge dele, derfor er denne form for terapi genial!
Kæmpe anbefaling herfra
Prisen er lidt høj, men jeg synes personligt at ens velvære er uvurderligt🌸

Resposta da Ida Friis - Metakognitiv Terapi & Kropsterapi
Da jeg opsøgte Ida havde jeg været i terapi af mange omgange, gennem mange år. Men dette møde gav mig en helt ny og håndgribelig mulighed for at skabe nyttige forandringer i mit liv!
Da jeg opsøgte Ida, havde jeg begrænset kendskab til Metakognitiv Terapi og var en anelse skeptisk. Jeg deltog i første omgang i et gruppeforløb og kunne hurtigt slippe min skepsis. Ida besidder en ro, varme, et utroligt nærvær og emmer af stor faglig kompetence og integritet. Desuden har hun en evne til at reducere kompleksiteten og formidle sin viden og praksis, på en tilgængelig og let anvendelig facon. Jeg har i kraft af mit individuelle forløb hos Ida opnået en større indsigt i mine tanke og handle mønstre og ligeledes fået udvidet min værktøjskasse med nyttige og nye værktøjer. Kombinationen af metakognitiv terapi og kropsterapi er simpelthen en genistreg - dette fokus på helheden giver så meget mening for mig og en session hos Ida, gir indsigt, viden og velvære til både krop og sind!

Resposta da Ida Friis - Metakognitiv Terapi & Kropsterapi
Ida har faktisk givet mig mit liv tilbage
Ida har faktisk givet mig mit liv tilbage. Før jeg startede hos Ida var jeg handlingslammet og fyldt op af bekymringer. Jeg brugte oceaner af tid på at spekulere og tænke på problemer på mit arbejde, mine børns udfordringer, egne udfordringer men jeg kom ligesom ingen vegne. Ida hjalp mig med at få ro i hovedet og i kroppen og vendte min handlingslammelse til lyst til handling og det har været så dejligt. Jeg er blevet mig selv igen.

Kæmpe anbefaling
Et forløb ved Ida vil jeg anbefalde til alle! Hvad enten man har nogle åbenlyse udfordringer, men også hvis man ikke har, men gerne vil blive klogere på sig selv.
Ida er et sødt, empatisk og meget imødekommende menneske. Man føler sig tryg ved hende, hvilket gør det nemmere at dykke ned i de ting, som kan være svære.
Ida har givet mig nogle redskaber og strategier til at handle anderledes i min hverdag. Jeg har prøvet forskellige behandlinger for bl.a stress, men det jeg har fået med fra Ida er det eneste, som jeg kan bruge fremadrettet.

Dygtig og empatisk
Jeg har kæmpet med diffuse fysiske symptomer og følt mig stresset i omkring 10 år.
Jeg har undervejs prøvet mange forskellige behandlinger og også et par psykologer.
Jeg var til sidst blevet bevidst om at det var en angst lidelse, men ingen har kunne hjælpe mig med de rigtige redskaber til at håndtere det.
Da jeg stødte på et opslag fra Ida på Facebook, følte jeg at hun ramte rimelig spot on, på det jeg har kæmpet med så længe.
Jeg er lidt over halvvejs i forløbet og Ida har hjulpet mig til at få øje på de uhensigstsmæssige strategier, mønstre og overbevisninger som har spændt ben for mig førhen og hun har givet mig redskaberne til at ændre på det.
Det er en proces og kræver øvelse at mestre men jeg kan mærke at jeg er godt på vej I den rigtige retning.

Resposta da Ida Friis - Metakognitiv Terapi & Kropsterapi
En kæmpe forskel i mit liv
Det har været en utrolig positiv og livsforandrende oplevelse at tage et forløb hos Ida.
Hendes tilgang med metakognitiv terapi har givet mig helt konkrete redskaber til at håndtere overtænkning, bekymringer og stress.
Efter mit forløb har jeg fået en langt bedre mental ro og føler mig ikke længere fanget i de samme tankemønstre som før.
Jeg kan på det varmeste anbefale Ida.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.