Jeg har trænet hos iGym Kolding fra 2021 til 2022, og startede igen i august 2024, hvor jeg stadig træner der i dag. Det siger i sig selv en del, at jeg valgte at komme tilbage. Noget af d... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Efter en sommer med familie, ombygninger mm, er jeg tilbage i IGym - fantastisk at komme ind af døren, og blive budt velkommen med det samme. Jeg glæder mig til en aktiv vinter i gode og hyggelige om... Ver mais
Kan ingenlunde genkende, nogle få andres anmeldelser af IGym Kolding. Det er et fantastisk, hyggeligt og meget imødekommende center, at komme i. Hvis man som jeg, tidligere har trænet i andre centre,... Ver mais
A empresa respondeu
MØGBESKIDT center, som er dissideret uhygiejnisk. Der er brugte kaffekopper, som ikke bliver vasket af, men blot skyllet og sat over til den næste. De bliver tørret af i beskidte viskestykker, som har... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Innovativ træning af alle muskelgrupper i inteligente maskiner. Alt justeres automatisk efter dine behov og mål. Dejlige rolige omgivelser, med rigtig træning i fokus, uden at glemme hyggen med andre medlemmer. Kom og deltag i dette moderne trænings univers, og få velvære uden fare for overbelastninger af kroppen.
Informações de contacto
Fynsvej 109, 6000, Kolding, Dinamarca
- koldingigym.dk
- igym.dk
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Igym Kolding
Igym Kolding
Et sted for dig der har udfordringer i livet.
Her får du god støtte og vejledning. Stor tak til Gitte og Maria for den fantastiske indsats og for den gode atmosfære.
Igym Fredericia - mange utilfredse kunder
Igym Fredericia- ja, de 'stjæler' dine penge. Jeg fik ikke en mail i december 2020 og dermed valget om at udmelde mig, da centeret blev lukket. I stedet skal jeg betale for 6 mdr medlemsskab i nedlukningen. Jeg savner en klagemulighed og ved, at mange i utilfredshed har meldt sig ud af Igym Fredericia. Hvordan vil i få de kunder tilbage?
iGym Viborg kan godt anbefales
iGym Viborg kan godt anbefales, her er venligt personale og der er god plads, rent og pænt. Mangler dog at der er mulighed for et medlemslogin på hjemmeside og/eller app så man selv kan ændre betalingsoplysninger på betalingskort mv., samt følge med i de månedlige betalinger uden at skulle tjekke netbank.
Stjæler dine penge!!!
Som alle andre skriver stjæler de dine penge. Jeg ville melde mig ud, og det fik jeg lov til men min sidste træningsdag var den 1/10-20, så derfor skulle jeg betale for hele måneden!!!
Lad vær og meld dig ind, de er ikke troværdige...
De stjæler din penge!
Roskilde iGym
Vores oplevelse har været dårligt fra start til slut. Alt fra oprettelse til udmeldelsen, fra træningen til maskinerne.
I vinter perioden er der hundekoldt i centeret måske 15 grader, ens adgangs armbånd til maskiner virker ikke fra tid til anden, og maskinerne er ude af drift konstant, det er et sprit nyt center!
De trækker dobbelt penge fra dig uden at du er gjort opmærksom på det hvis du udmelder dig under corona fordi dit abbonoment er blevet sat i bero, hvilket du ikke bliver gjort opmærksom på, det koster 600kr.
De lover at du får 100kr tilbage som er et depositum fra de armbånd du låner og som giver adgang til maskinerne, dem får du ikke ved udmeldelsen. Hertil bilder de dig ind at det er et personligt armbånd som passer til dig, Come on, jeg er ingeniør og ved udmærket godt at de kan omprogrammeres og bruges igen til en anden bruger, hvad er det for noget vrøvl??
Kunne blive ved, meld dig ikke ind her de suger pengene fra dig, ringe, ringe service!
PS. Vi var et par som meldte os ud det kostede os 1200 kr. som vi aldrig har kunne bruge på grund af centeret lukkede i corona perioden. Det er mange som man ikke får igen!
Har aldrig modtaget login oplysninger…
Har aldrig modtaget login oplysninger fra dem og har forsøgt at opsige ved dem flere gange nu, uden nogen former for respons fra dem, og de bliver ved med at trække penge fra min konto.
Stjæler dine penge
Hold jer lang væk. de bliver ved med og hæve penge på din konto after opsagt abbonoment,
jeg opsagde i febuar.
er så bundet for løbende måned + en måned.
men men, 1 april hæver de stadig penge fra min konto.
jeg har forsøgt kontakt til dem flere gange, både mpå mail og på deres facebook. ingen respons.
nu skal jeg så finde ud af og melde dem for tyveri
De er for grådige
Det er ikke acceptabelt at lade prisen stige med 11% og bruge begrundelsen, at man får adgang til sauna.
At give folk et produkt de ikke ønsker, og samtidig lade dem betale ekstra for det, er dybt urimeligt.
Forelagt kritikken svarer personalet: Sådan gør man også andre steder.
Det må være det dårligste argument nogensinde!
Jeg er ikke blevet adviseret om prisstigningen, og har meldt mig ud, da jeg forventer lignende prisstigninger i fremtiden.
IGym Horsens
Fantastisk center og personale. Der er altid smil og hej når man kommer, og der er altid tid til råd og vejledning. Der er rent og pænt, og der er tit smagsprøver på diverse drikke osv. Virkelig skønt sted at komme og lige så skønt personale!
IGym Fredericia
Ok setup. Men service niveauet kan på ingen måde måle sig med IGym Kolding. Så hvis man overvejer at melde sig ind, så vil jeg varmt anbefale IGym Kolding i stedet for IGym Fredericia.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.