5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra mig
5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra mig.
Her er altid høj service både i salgsafdelingen og ikke mindst på værkstedet. Hente bringe service det er absolut top klasse.
jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til Korff Bilcenter A/S.
5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra mig.
jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til Korff Bilcenter A/S.
Har købt i20 der var defekt efter 2 måneder motorlampe lyste kørte om til Korff på værksted alt blev lavet jeg er meget tilfreds så vær ikke bange for at købe brugt garantien er barre top
Jeg har handlet bil hos Korff nogle gange, og er hver gang blevet mødt af et smilende personale, og kaffe på kanden :) og hvad der er vigtigere har vi hver gang været i stand til af lavet en handel :)
Ydermere har jeg jævnligt brugt værkstedet, der udover øens bedste priser, virkelig kan deres kram.
Vil helt sikkert bruge dem igen!
Jeg har netop købt en bil hos Korffbilcenter , og jeg kan ikke være mere tilfreds med den service, jeg modtog. Fra det øjeblik jeg trådte ind i showroomet, blev jeg mødt af venligt og professionelt personale, der virkelig forstod mine behov.
Der bliver lyttet til mine præferencer og besvarede alle mine spørgsmål grundigt. De var meget tålmodige købsprocessen behagelig og stressfri.
Jeg vil især fremhæve den hurtige og effektive levering af bilen. Alt blev ordnet til tiden, og bilen blev leveret i perfekt stand, akkurat som aftalt. Efter salget fulgte de også op for at sikre, at jeg var tilfreds med mit køb og for at tilbyde yderligere assistance, hvis nødvendigt.
Samlet set har korffbulcenter leveret en kundeservice, der overgik mine forventninger. Jeg vil uden tøven anbefale denne forhandler til enhver, der leder efter en ny eller brugt bil. Deres professionalisme, venlighed og engagement i kundetilfredshed gør dem til et fremragende valg.
Er altid flinke og den aftalte pris for service holder 100% har købt ny bil hos dem er meget tilfreds med dem
Kunne jeg give nul stjerner havde jeg gjort det
Jeg købte en bil ude ved, ejeren af Korff bilcenter han fortæller den har lige fået det helt store service og har nye dæk. Begge dele viste sig var løgn
Mindre end 3 måneder efter larmer den i udstødningen. Og jeg kontanter dem…
Mærkeligt nok Kan de ikke høre lyden. Selv om jeg har mekanikerne mm med ude og køre nægtet de. Det næste år Kommer jeg på værkstedet flere gange på værkstedet med lyden fra udstødning… som de altid afviser.
Jeg køre til sidst til et andet værksted, Hvor er de også lavede service, de kan se, at der aldrig har været lavet et stort service på den bil og det er service der har været har været ekstrem mangelfuldt. De gør mig ops på lyden fra udstødningen med det samme, jeg får dem til skrive en lang smøre om, både det mangelfulde service samt lyden fra udstødningen.
Dette tager jeg med tilbage til korff bilcenter de nægter stadig og kan ikke høre lyden, men prøv at skru lidt som de siger.
Det er det hjælper ikke. Næsten to år efter jeg har købt bilen gør jeg et sidste forsøg, køre ud til korff, denne gang fortæller mig, at garantien ikke længere tilhører dem, men jeg skal henvende mig til en anden forhandler. Naturligvis passer det heller ikke. Til sidst får jeg den til at skifte udstødning der fra en anden ældre brugt bil og lyden bliver kun endnu være der fra. Til sidst fortæller de mig at sådan skal et udstødninger lyde på sådan en bil…..
Men da det nu er over to år siden vil de ikke røre ved den længere bilen
De har samtid lavet et nyt service, men GLEMT at tilse bremserne foran…. Halvanden måned efter skal jeg have skiftet om til sommerdæk(på et andet værksted), de oplyser mig om, at jeg har kørt med, dårlige bremser, ikke kun ulovligt, men ekstremt farlige bremser…
Som de ved kors bilcenter ikke har set, eller repareret ved service halvanden måned tidligere (har i perioden kørt Max 500km)
Jeg ringer naturligvis til Korff men værkfører, var ekstrem ubehagelig råber af mig i telefonen og smækker røret på. Han gad på ingen måder høre mere fra mig!
Jeg kan på ingen måde anbefale dette værksted…Tænk jeg har kørt med mine børn i denne bil med bremser Der har været livsfarligt for os samt andre i trafikken…. Jeg er rystet
HOLD JER LANGT VÆK FRA KORFF BILCENTER
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.