Leia as opiniões dos outros
De enige zaak die een soort festivalbandje leverde vanaf 10 stuks. Kwaliteit is goed, klantenservice is vriendelijk (let op :Engels) verzendtijd duurt langer (circa 8-10 werkdagen) want zit in denem... Ver mais
Informações sobre a empresa
kast Etiket A/S gespecialiseerd sinds 1986 Ikast Etiket A/S werd opgericht in 1986. We zijn gespecialiseerd in het produceren, ontwerpen en ontwikkelen van verschillende producten zoals linten, etiketten, bandjes, tickets, sleutelhangers, stickers enz. We hebben meer dan 30 jaar ervaring op dit gebied. We zijn zeer behulpzaam tegenover de wensen van onze klanten, dankzij onze flexibiliteit op gebied van hulp en afhandelen kunnen we u verzekeren dat u tevreden kan zijn over uw aankopen.
Informações de contacto
Neptunvej 6, 7430, Ikast, Dinamarca
- 020 262 20 24
- info@ikastetiket.nl
- ikastetiket.nl
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Prima gegaan
Prima gegaan. Duidelijk is aangegeven hoe je de opdracht moet doen. Daarna is gecommuniceerd hoe lang het duurt voordat het klaar is. En ook weer toen het werd verzonden. Mooi etiket. Ik ben er erg tevreden over. Precies hoe ik het wilde.
Top firma !
Snelle levering, super producten, duidelijke uitleg over hoe je het moet gebruiken.
Goed gewoon
Een echte aanrader !
Mijn bestelling werd prima uitgevoerd en heel vlug geleverd !
Het was makkelijk te bestellen
Het was makkelijk te bestellen
Voldoende keuze’s
Volgens afspraak bezorgd
Ziet er mooi uit
Makkelijk te verwerken
Mooi afgewerkt en goed leesbaar.
De naamlinten met telefoonnummer zien er goed uit en worden bij mij gebruikt op het tuig van de honden, zodat men mij kan bereiken indien nodig. Dankzij de heldere letterkleur zijn ze vanaf een afstand goed leesbaar. Ze lijken ook prima afgewerkt. Omdat ze nog wat langer mee moeten gaan heb ik nog even één ster achtergehouden... 😃
5 Star
We are very satisfied with this company.
The print quality is excellent, and even after many washes, the print on the clothing remains in perfect condition.
Shipping is fast, and they always respond quickly to emails.
I highly recommend this company.
Wat een slecht bedrijf
Wat een slecht bedrijf, waardeloze administratie
Heb 5 aanmaningen gehad dat de factuur niet is voldaan.
5 keer een kopie van betaling opgestuurd.
Een excuus mail gehad, maar daarna weer een aanmaning dat er niet betaald is.

Resposta da Ikastetiket
De geleverde product is snel geleverd.
De geleverde product is snel geleverd.
En van goede kwaliteit.
Zéér lange levertermijn
Zéér lange levertermijn: besteld op 28/12 en we hadden zo snel mogelijk etiketten nodig. Volgens de website zouden ze geleverd worden tussen 1/1 en 5/1. In de bevestigingsmail na de aankoop werd dit al "tussen 1/1 en 9/1". Uiteindelijk ontvangen op 13/1. Ikastetiket zal waarschijnlijk reageren dat dit aan de bezorger ligt en dat zij niet verantwoordelijk zijn, maar het zijn wel zij (en niet de bezorger) die op hun website zetten dat het op 5/1 geleverd zou worden.

Resposta da Ikastetiket
Producten met een goeie kwaliteit!!
Ik heb al meerdere malen strijk etiketten besteld bij Ikastetiket en de kwaliteit is heel mooi! Blijft ook heel mooi in de was en is makkelijk op te strijken!
Zeker een aanrader!!
mooi product, snel geleverd. Waar voor je geld
Goede aftersales en mooi product. Snelle levering. Zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding vergeleken met concurrenten. Blij mee, echte aanrader.
Bizar slechte zaak
Bizar slechte zaak. Product komt niet aan en wacht al een maand op mijn geld. Ze beloven het in werking te zetten maar er gebeurd niks. Grote oplichterij!

Resposta da Ikastetiket
Zeer tevreden! beantwoord geheel aan de…
Product beantwoord geheel aan de verwachting. De communicatie is erg goed en alles ziet er zeer verzorgd uit
Helemaal top 👍
Stickers voor golfclubs zijn te weining…
The stickers I ordered weren't suitable for my intended use, but luckily, Ikastetiket offered me other stickers for free! What a fantastic service, thanks, Kirsten!

TOP KWALITEIT- beter dan anderen
Inmiddels al de 3de keer dat ik voor mijn beide zoons persoonlijke naamstikkers heb gekocht. Deze stikkers zijn ideaal voor een heel schooljaar als je er tussen de 90 a 120 koopt. Gebruik ze voor schoolspullen van beker, lunch box, tas, maar ook paraplu, jas, gymkleding, gymsloffen (binnen in), step en fiets. En soms ook op een knuffel of speelgoed als deze naam nodig heeft. Ze zijn flexibel, waardoor ze goed geplakt kunnen worden en blijven zitten. Ze gaan lang mee, na 1,5 jaar vervaagt de stikker op de drinkbeker pas, en nogsteeds leesbaar. Andere soorten gebruikt die zijn te hard en plakken om ronde of bewegend materiaal slecht en raken makkelijk los. Deze naamstikkers plakken goed op elke vorm en blijven goed en lang zitten. En leuk dat je zelf kleur, lettertype en grote en ook plaatje erop kan zetten, geheel op eigen unieke smaak. TOP KWALITEIT!