Prima gegaan. Duidelijk is aangegeven hoe je de opdracht moet doen. Daarna is gecommuniceerd hoe lang het duurt voordat het klaar is. En ook weer toen het werd verzonden. Mooi etiket. Ik ben er erg te... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
De enige zaak die een soort festivalbandje leverde vanaf 10 stuks. Kwaliteit is goed, klantenservice is vriendelijk (let op :Engels) verzendtijd duurt langer (circa 8-10 werkdagen) want zit in denem... Ver mais
De naamlinten met telefoonnummer zien er goed uit en worden bij mij gebruikt op het tuig van de honden, zodat men mij kan bereiken indien nodig. Dankzij de heldere letterkleur zijn ze vanaf een afsta... Ver mais
Zéér lange levertermijn: besteld op 28/12 en we hadden zo snel mogelijk etiketten nodig. Volgens de website zouden ze geleverd worden tussen 1/1 en 5/1. In de bevestigingsmail na de aankoop werd dit a... Ver mais
Informações sobre a empresa
kast Etiket A/S gespecialiseerd sinds 1986 Ikast Etiket A/S werd opgericht in 1986. We zijn gespecialiseerd in het produceren, ontwerpen en ontwikkelen van verschillende producten zoals linten, etiketten, bandjes, tickets, sleutelhangers, stickers enz. We hebben meer dan 30 jaar ervaring op dit gebied. We zijn zeer behulpzaam tegenover de wensen van onze klanten, dankzij onze flexibiliteit op gebied van hulp en afhandelen kunnen we u verzekeren dat u tevreden kan zijn over uw aankopen.
Informações de contacto
Neptunvej 6, 7430, Ikast, Dinamarca
- 020 262 20 24
- info@ikastetiket.nl
- ikastetiket.nl
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Naar verwachting geleverd
Naar verwachting geleverd. Levering was snel genoeg, het moet tenslotte uit Denemarken komen. Goede handleiding, en de kleursetting was zoals besteld.

Goede prijs/kwaliteit verhouding/ betrouwbaar
Goede prijs/kwaliteit verhouding. Heel blij met het eindresultaat. Bestel wel op tijd. Levering duurt even (komt geloof ik van ver?). Vandaar 4 sterren, maar ik zou hier zeker weer bestellen.

Resposta da Ikastetiket
Mooie etiketten voor in mn zelfgemaakte…
Mooie etiketten voor in mn zelfgemaakte kleding

Resposta da Ikastetiket
Mooie labels, bestelproces had wat hobbels
Mooie labels. In het bestelproces ging het even mis omdat de file die opgestuurd was niet zichtbaar was voor jullie. Blijkbaar was de naam/tekst niet te zien in het opmaakveld.
Na wat heen en weer mailen ben ik uiteindelijk maar gaan bellen, alleen jammer dat er dan geen Nederlands sprekende klantenservicemedewerker zit. Uiteindelijk is het goed gekomen maar heeft me wel wat tijd gekost.

Eenvoudig zelf ontwerp maken
Precies wat ik verwachtte, eenvoudig ontwerp op de website en snel thuis geleverd en niet te vergeten een goede prijs. 2x bestelling gedaan en 2x goed geleverd.

Resposta da Ikastetiket
Kwaliteit is prima, levering duurt lang!
Kwaliteit is prima. Levering duurt erg lang. Had de labels op tijd besteld dacht ik voor dat zoontje naar school zou gaan, maar helaas ruim een week moeten wachten op de levering. Erg jammer. Reden om hier niet nog een keer te bestellen.

Resposta da Ikastetiket
Opdracht keurig uitgevoerd en goed op…
Opdracht keurig uitgevoerd en goed op de hoogte gehouden

Resposta da Ikastetiket
Snelle service en mooie stickers
Betrouwbaar bedrijf …
Duidelijke website levering volgens afspraak. Kwaliteit prima

Resposta da Ikastetiket
Fijn en persoonlijke service!
Fijne site en een persoonlijke benadering als er vragen of onduidelijkheden zijn. Aanrader!
Precies zoals ik aangeleverd had
Precies zoals ik aangeleverd had. Top voor op mijn bedrijfskleding.

Resposta da Ikastetiket
Ruime keuze en snelle afhandeling
Ruime keuze en snelle afhandeling. Doen wat ze beloven.

Etiketten
De etiketten zijn super. Mailcontact erg goed en snel.
Je moet er alleen rekening mee houden dat het wel twee weken duurt.
Maar zeer zeker aan te bevelen.

Resposta da Ikastetiket
Labels blijven na wassen zitten
Tot nu toe hele fijne labels die lijken te blijven zitten. Had eerst bij een ander besteld maar die vond ik ondanks goed opgevolgde gebruiksaanwijzing, allemaal terug in de wasmachine, moet
Kleding merken voor mijn moeder dus had er al zo’n 150 gedaan, dan wordt je niet blij. Deze zijn wel een stuk kleiner maar lijken in de stof te smelten waardoor je ook niks voelt.

mooie etiketten
Mooi om zelf de grootte e.d. te kunnen aanpassen. zelfs de kleur van de letters is te kiezen.
strijkt prettig in de kleding.
hou er wel rekening mee dat de levertijd echt wel anderhalve week is!