Prima ervaring. Helemaal zoals Sabine (11/9) beschreef. Schroeven niet meer bij Ikea in NL te krijgen. Hebben ze uit Slowakije gehaald. Duurde dus een aantal dagen. Mail gestuurd over tijdspad. Keurig... Ver mais

I got what I was looking for. However I paid €14 for eight bolts which i realised i could have gotten for free from ikea. I ordered from ikea the following day and received packages from both one day... Ver mais

Onbetrouwbare service! Ik bestelde onderdelen en die werden niet geleverd, bedrijf reageert niet meer op mijn mails. Een eerste keer kreeg ik wel een antwoord, namelijk dat het van verder moest k... Ver mais

2,0

Mau

TrustScore: 2 em 5

SCAM

SCAM. It’s a scam website, I have paid for an item, they replied to my original email confirming order was despatched. 4 weeks in no order and they do not reply to emails at all

26 de setembro de 2025

Just order from IKEA

I ordered from ikea the following day and received packages from both one day after another in the exact same packaging. So I think what ikparts actually did was order off the ikea website (which is not a difficult process) and used my address.

27 de setembro de 2025

Pas på! Svindel.

Pas på! Snyd! Løgner! Svindler!
I kan både købe og bestille gratis reservedele på ikea.com (officielle hjemmeside) under kundeservice, reservedele.

24 de setembro de 2025

Onderdelen niet ontvangen

Onderdelen niet ontvangen, wel betaald. Ik ben het meest teleurgesteld dat ze niet reageren op mijn emails. Heb er meer dan 5 verzonden.

13 de abril de 2025

Attention arnaque

Attention arnaque!
Commande passée depuis plus d’un mois et rien ne m’a été envoyé.
Certes ce n’est pas un gros préjudice financier car cela ne représente que quelques euros mais cela revient tout de même à prendre de l’argent pour ne rien avoir en retour.
Heureusement que j’ai trouvé une autre solution à ce problème de pièce mais il ne faut surtout pas commander sur ce site.
Je ne comprends même pas comment il peut rester ouvert.

1 de agosto de 2025

Svindelfirma

Jeg bestilte 2 hængsler d. 13/6, firmaet har trukket pengene, men varerne er aldrig dukket op og de besvarer ikke længere mine henvendelser.

13 de junho de 2025

Scam

Scam. Never sends anything even after payment. Doesn't reply to any emails. avoid

Luckily i filed a complaint to Paypal and got a refund

1 de junho de 2025

Sketchy AF

No imprint and mor illegal conditions for a business in the EU (we don't give refunds...erm...you are legally obliged too?). Very sketchy business. Keep away!!!!

5 de junho de 2025

ik heb onderdelen besteld moest uit…

ik heb onderdelen besteld moest uit Slowakije komen zou 3 tot 8 werkdagen duren ben al 6weken aan het wachten nog niks ontvangen .krijg ook geen reactie op de e-mails die ik stuur dit is gewoon oplichting ; jammer dat Ikea hier niks mee doet met deze site.

3 de junho de 2025

Onbetrouwbare service

Onbetrouwbare service!
Een eerste keer kreeg ik wel een antwoord, namelijk dat het van verder moest komen, dus dat het even op zich kon laten wachten. Nadien geen reactie meer en geen onderdelen geleverd...
Echt heel erg jammer, want dure onderdelen :-(

11 de março de 2025

É esta a sua empresa?