Super goede ervaring! Per ongeluk een typefout in m'n email adres en Giffy had dit binnen no-te gefixt! Hele makkelijke site en goed aanbod!
Ik heb nou al verschillende Giffy cadeaukaarten gekregen maar elke keer weer slaak ik een diepe zucht. Wie heeft in vredesnaam bedacht hoe je zo moeilijk mogelijk een cadeaukaart kunt verzilveren zoda... Ver mais
Ze hebben heel vriendelijk mijn cadeaubonnen omgeruild van kluscadeau naar Primark!! Dit omdat kluscadeau helemaal niet meer ingeleverd kan worden bij containerbuddy!!! Wel goed om te weten!
Via kaartje2go ontvingen we een paar keer een cadeaubon van bol.com. Tenminste, dat dachten we want zo stond het ook op de bon. Blijkbaar kon je het via Giffy ook omzetten naar andere cadeaubonnen. We... Ver mais
Met een Giffy Keuze Cadeaukaart kies je moeiteloos jouw perfecte cadeau. We bieden een uitgebreid assortiment aan cadeaukaarten en ervaringen zodat er altijd iets passends te vinden is voor iedereen.
Koningin Wilhelminaplein 1, 1062HG, Amsterdam, Holanda
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Heel fijn dat je zelf kan kiezen waar je je kadobon besteedt en dat je niet vastzit aan een bepaalde winkel. Helemaal zelf bepalen dus wat je ervan koopt, dus voelt het ook veel meer als een echt waardevol kado voor iets dat ik echt zelf leuk vind.

Resposta da ilovegiffy
Makkelijk om alles via de website te regelen en hun ruime keuze is top!

Resposta da ilovegiffy
Super tevreden. Veel mogelijkheden en makkelijk in gebruik. Echte aanrader!

Resposta da ilovegiffy
Gekregen als kadoo via Kaartje2Go, top om te krijgen.

Resposta da ilovegiffy
We kregen een Giffy-kaart digitaal naast ons kerstpakket. Je levert deze online in en kan dan kiezen uit tientallen andere vouchers (van Zalando tot BOL en van Primark tot een bioscoopbon). Voor elk wat wils, een kind kan de was doen.

Resposta da ilovegiffy
Wat een fijn online platform is Giffy. Ik kreeg een bon cadeau en binnen een paar klikken had ik hem online verzilverd. Simpel snel en makkelijk.
Voor mij vijf sterren!

Resposta da ilovegiffy
Fijn gebruik gemaakt van de cadeaubon bij de IKEA. Het uitkiezen van een cadeaubon gaat een stuk gemakkelijker vergeleken met andere bedrijven die ook cadeaubonnen leveren.

Resposta da ilovegiffy
Haven’t received the gift card! Honestly, what a waste of time, I don’t recommend this service to anyone!

Resposta da ilovegiffy
Had een giftcard gekregen via werk. Eerst snapte ik niet hoe het precies werkte, maar klantenservice stond goed te woord. Nu wel iets leuks van kunnen doen!

Resposta da ilovegiffy
Giftcard gekregen via werk, erg makkelijk te gebruiken!

Resposta da ilovegiffy
Wij maken als organisatie gebruik van I Love Giffy en zijn hier erg tevreden over. Onze medewerkers zijn altijd blij met de Giffy die zij ontvangen voor hun verjaardag. Het persoonlijke filmpje dat onze directie heeft opgenomen en dat aan de Giffy is gekoppeld, wordt ieder jaar opnieuw enorm gewaardeerd.
De ruime keuze aan cadeaukaarten zorgt ervoor dat iedereen iets kan kiezen wat echt bij hem of haar past. Vooral rond de feestdagen, zoals met kerst, wordt dit door onze medewerkers als bijzonder prettig ervaren.
Daarnaast is het platform zeer gebruiksvriendelijk. Mocht er onverhoopt iets niet helemaal goed gaan, dan worden we altijd snel en prettig geholpen door de klantenservice.
Mijn collega's en ikzelf vinden Giffy een fijne, persoonlijke en betrouwbare oplossing voor medewerkerswaardering.

Resposta da ilovegiffy
Kreeg de kaart keurig op tijd bezorgd. Bedankt voor de nette en goede service Giffy 👍🏼

Resposta da ilovegiffy
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.