Altid god service og gode priser :)
Altid god service og gode priser :). Vi kommer gerne igen !
Altid god service og gode priser :). Vi kommer gerne igen !
Meget skuffet over forløbet af min ordre hos Ilskøb i Hillerød. Venlig betjening i butikken, men når det gælder om opfølgningen af ordren, halter det meget. "Efter service" fungerer slet ikke, når først regningen er betalt. Kan ikke anbefales. Kommer ikke igen!
Nogle varer kan kun købes i fysisk butik, så har man spildt den tid på deres hjemmeside.
Købte Silverline Emhætte hos Ilskøb. Virkelig god proffesionel rådgivning! God pris og hurtig levering. Fantastisk service ifm et mindre teknisk problem ved installation, god hjælp også her. Kan varmt anbefale Ilskøb, som distancerer sig fra "giganten" og andre ofte lidt for smarte forretninger. Kommer helt sikkert igen!
Det var nemt at købe en vaskemaskine, som også fungerer efter hensigten, men det firma, der stod for levering og udskiftning lavede flere fejl, og Ilskøb afviser hårdnakket klager i den forbindelse.
Lidt sen anmeldelse, men Ilskøb i Hillerød fortjener det.
Onsdag før påske gik vores gl. opvaskemaskine i stykker, panikken brede sig i det lille hjem, vaske op i hånden hele påsken, no go.
Kørte til Ilskøb i Hillerød og spurgte om en opvaskemaskine, købte en, spurgte om de kunne levere samme dag, kunne de desværre ikke, spurgte om sælger kunne være behjælpelig med at få den ud i bilen, det ville han gerne. Så super hurtig og høflig betjening, stor tak til Ilskøb.
Har i Marts 2021 bestilt og fået leveret Miele vaske/tørre maskine i Ilskøb, Hillerød via deres hjemmeside og er yderst tilfreds med handelen.
Hurtig og kompetent service, konkurrencedygtige priser, så ingen grund til at handle i de store elektronik varehuse. Hele forløbet, fra bestilling til levering kan ikke gøres bedre.
Jeg har bestilt en fryser gennem Ilskøb, og selvom leveringen var lang (coronatider - kan jeg ikke bebrejde nogen) har der undervejs været verdens bedste service med opfølgninger og status på mail. Jeg handler helt sikkert ved jer en anden gang - tusind tak for nu!:)
Nem og effektiv kommunikation, gode priser og ikke mindst ekstrem hurtig levering!
Kan kun sige gode ting i forbindelse med min købsoplevelse af en fantastisk røremaskine hos Ilskøb!
Levering af køleskab
Vi bestilte et Electrolux køleskab den.18 oktober 2020 hos en konkurrent. Vi fik ændret leveringsdatoen flere gange, senest til den 20. november. Men det blev ikke leveret?!
Så blev jeg sur, og besluttede mig for at bestille et andet sted.
Jeg kendte ikke Ilskøb i forvejen (min mand gjorde) Men vi fandt et køleskab på deres hjemmeside som vi gerne ville have. Vi bestilte det søndag d. 22 november om aftenen og i dag den 25 december står det på vores adresse! Hvilken service! 3 dage skulle der gå... Jeg er vild med det. Vi handler helt sikkert der igen. Tak for handlen:-)
Har købt hårde hvidevarer hos Ilskøb i Hillerød flere gange, og har kun ros til dem. Altid god og ærlig betjening. Levering til den aftalte tid. Begik den store fejl at købe opvaskemaskine hos Elgiganten, det sker ikke igen! Jeg ved godt hvor jeg går hen fremover!
Vi har købt en vaske/tørremaskine (kombi) og en opvaskemaskine hos Ilskøb. I butikken fik vi god og ærlig behandling. Sælger lovede ikke guld og grønne skove, men gav os ærlige svar til vores spørgsmål.
Efter installationen fandt vi en fejl med slangen til vores vaske/tørremaskine.
Vi tog kontakt til Ilskøb, og de var hurtig til at sende en mand ud for at reparere maskine. Det endte med at fabrikanten måtte sende en specialist ud for at fixe vores maskine. Maskinen virker nu og vi er tilfredse med vores køb og behandling.
Kan anbefales. Super god service i butikken og gode tilbud. Der var problemer med installeringen (ikke Ilskøb, som installerer) af vores vaskemaskine. Det klarede Ilskøb godt og alt fungere som det skal nu og ingen ekstraomkostninger til os. Det er ikke sidste gang vi handler i Ilskøb.
Jeg skulle købe en AEG kogeplade. Her var Ilskøb var billigst. Leveringstidspunkt aftalt nemt på mail - de måtte dog rykke leveringen en dag, men de gav besked i god tid om ændringen. Jeg kunne vælge mange forskellige tidspunkter til levering, hvilket var rart. Irriterende at vente en ekstra dag, men det kan ske for selv den bedste og der var fin information omkring ændringen.
Vil lige rose Ilskøb for virkelig god kundeservice. Har lige købt ny vaskemaskine hos dem og kan kun anbefale dem. Fik leveret og installeret som aftalt og jeg fik en rigtig god behandling i butikken og efterfølgende ! Det er sådan kundeservice skal være. Fantastiskt !
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.