Väldigt bra bemötande. Beställde fel halsband kontaktade då dom och fick då halsbandet gratis och beställde de nya jag egentligen ville ha. Väldigt fint och omtänksamt av indossa
Leia as opiniões dos outros
Ett så vackert och gnistrande halsband som levererades vackert. Hög kvalité. Jag returnerade halsbandet då min vision var en annan och återbetalningen utförde Indossa omedelbart. Det enda som drar... Ver mais
Jag har nyligen köpt ett halsband och jag måste säga att jag är väldigt nöjd med mitt köp. Halsbandet är både elegant och trendigt och passar till vilken outfit som helst. Jag rekommenderar starkt In... Ver mais
UPPDATERING IGEN! Blev lovad ett nytt...eller rabatterad uppgradering. Jag godtog det. Jag fick ett nytt, samt en ytterligare gåva. Dom tog min reklamation på rätt sätt vilket jedrar dom. 👍... Ver mais
Informações sobre a empresa
Indossa är ett premium smyckesföretag grundat i Sverige. Det unika namnet Indossa kommer från Italien och betyder smycka. Vårt uppdrag är att leverera högkvalitativa smycken till mycket rimliga priser. Vi har smycken som är gjorda av rostfritt stål och ska hålla en hög standard. Vi har även smycken som är pläterade i guld och silver. Vi säljer också mycken av äkta silver S925, med stämpel.
Informações de contacto
Respondeu a 25% das suas opiniões negativas
Geralmente leva mais de um mês para responder
Super nöjd med halsband och armbandet…
Super nöjd med halsband och armbandet rekommenderar starkt
För dåligt ställe man fick inte ens…
För dåligt ställe man fick inte ens lämna tillbaka sin produkt köp inte härifrån
SÄMSTA KVALITETEN NÅGONSIN
Betalade 349kr för ett par solglasögon som är lika plastiga som ett par från SHEIN för 10kr. När jag frågade om retur så behövde jag stå för kostnaden av rekommenderat brev plus 79kr adminavgift. KÄNNER MIG TOTALT LURAD. DETTA ÄR SÅ DÅLIG KVALITET
Kundservicen är utmärk utan tvekan
Kundservicen är utmärk utan tvekan,
de är väldigt hjälpsamma och tålmodiga!
Trots lite strul med nån vara så hjälpte de mig så jag är hur nöjd som helst!
Jag tycker att indossas kund service är…
Jag tycker att indossas kund service är otroligt bra! Jag hade köpt ett jätte fint lyx cordell halsband som hade gått sönder efter att jag hade Duschat med den, då blev jag väldigt besviken och arg och hörde av mig till dom, sen så blev jag erbjuden exakt samma halsband som hade gått sönder vilket gjorde mig riktigt glad! Så jag vill att ni alla beställer hem era feta smycken/halsband ifrån bästa indossa! Snabb,Smidig och väldigt trevlig kundservice som svarar väldigt snabbt samt otroligt feta smycken för ett bra pris❤️🤝🫡
Har nu köpt flera armband med…
Har nu köpt flera armband med högkvalite och inga problem.
Bra dialoger och alltid en fin gåva med skickad.
Vill man göra ändringar i beställningen så är det inga problem.
Rekommendera starkt med snygga smycken!
riktiga hasslare som säger att man kan…
riktiga hasslare som säger att man kan skicka tillbaka smycken vilket inte stämmer. Köp inte härifrån om du inte vill bli hasslad. riktiga pajasar som äger den här hemsidan
Varning‼️OBS
Detta företag är ett scam företag, då de säger att man har rätt till retur men egentligen inte har det. Säger till mig att deras återbetalningspolicy som är
gömd gäller, och att alla saker som inte är rabbaterade har returrätt, men ingen vara är utan rabatt. De säger till och med att man har returrätt och ångerrätt upp till 14 dagar.
Snälla köp inte härifrån om ni inte vill bli av med pengar, de är riktiga luffaridioter, äckel asså.
Otroligt bra kundbemötande
Otroligt bra kundbemötande, riktig proffs!
⚠️⚠️🚨 OBS! VARNING
Det finns ingen ångerrätt eller möjlighet till retur hos detta scam företag.
Snabb leverans och schysts kvalité
Snabb leverans och schysts kvalité! Kommer handla igen 100%
Köpte ett armband som…
Köpte ett armband som födelsedagspresent till min mamma, fantastisk service och hög kvalitet. Är supernöjd!
Super nöjd med kvaliteten och servicen.
Super nöjd med kvaliteten och servicen.
🚨⚠️🚨VARNING🚨⚠️🚨
🚨⚠️🚨VARNING🚨⚠️🚨
Se upp innan du beställer från dom. Inget öppetköp eller retur.
Mycket dåligt
Lurig retur policy 👎
Vill varna alla för detta företag då dom försöker luras när man försöker skicka tillbaka en produkt man har köpt så vägrar dom ta tillbaka och hänvisar till sina retur policy som strider mot konsumentverkets riktlinjer.
Dessutom så kostar det nästan mer att skicka tillbaka då dom tar ut en avgift vid retur om dom nu godkänner den…. Så se upp ⚠️⚠️⚠️
Väldigt dåligt kvalité..
ORDER NR: #8578
Fick hem min cordell armband igår. Misstänkte först att det var en 6 mm (beställde 8mm) men sen såg jag att det faktiskt var 8 mm. Jag testar armbandet, så fort jag försöker lägga in fästet i hålet så går den sönder och ringarna som hållde armbandet gick loss.. 400kr för detta skitet? Är ni seriösa? Bättre kunde man få från temu..Jag är väldigt besviken och arg. Detta kallar jag för rejält bedrägeri. Kalla aldrig det här för kvalité igen..
tack.
Grymma smycken
Smyckena kom hem snabbt och ser ut som 15/10 hade några frågor innan jag köpte och fick alla frågor besvarade på samma dag
Riktigt bra service!
Snabb leverans bra kund service
Snabb leverans bra kund service! Smyckena är i väldigt bra kvalitet 10/10!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.