Väldigt bra bemötande. Beställde fel halsband kontaktade då dom och fick då halsbandet gratis och beställde de nya jag egentligen ville ha. Väldigt fint och omtänksamt av indossa
Leia as opiniões dos outros
Ett så vackert och gnistrande halsband som levererades vackert. Hög kvalité. Jag returnerade halsbandet då min vision var en annan och återbetalningen utförde Indossa omedelbart. Det enda som drar... Ver mais
UPPDATERING IGEN! Blev lovad ett nytt...eller rabatterad uppgradering. Jag godtog det. Jag fick ett nytt, samt en ytterligare gåva. Dom tog min reklamation på rätt sätt vilket jedrar dom. 👍... Ver mais
Informações sobre a empresa
Indossa är ett premium smyckesföretag grundat i Sverige. Det unika namnet Indossa kommer från Italien och betyder smycka. Vårt uppdrag är att leverera högkvalitativa smycken till mycket rimliga priser. Vi har smycken som är gjorda av rostfritt stål och ska hålla en hög standard. Vi har även smycken som är pläterade i guld och silver. Vi säljer också mycken av äkta silver S925, med stämpel.
Informações de contacto
Respondeu a 25% das suas opiniões negativas
Geralmente leva mais de um mês para responder
PostNord gör bort sig, Indossa ordnar det.
PostNord slarvar bort min försändelse. och Indossa, med sin oerhört goda och höga servicekänsla, skickar ut en ny, utan extra kostnad, fast denna gång till ett ombud. 5 av 5 stjärnor. Hade gett mer om det gick. Ser fram emot halsbandet.
Väldigt nöjd med produkten kommer…
Väldigt nöjd med produkten kommer beställa igen💯💯
Köp absolut inte på denna scam sida
Köp absolut inte på denna scam sida. Det ska låta så fint att det är öppet köp. Men dom har ”rabatt ” på ca 90% av sina varor. Och det GÄLLER EJ PÅ RABATTERADE VAROR…. Sen var det inte alls bra kvalitet på smycke som jag beställde. JÄ…. SIDA, som borde läggas ner.
Jätte fint material
Köpte lite grejer inför pridefestivalen och wow vad bra dom satt!
Jätte fint material
Bra service
10/10
Sthlm kollektionen är utav rang
Sthlm kollektionen är utav rang, snyggt och prisvärt! Blivit ett flertal köp under året, fler att se fram emot!
Otroligt bra kvalité
Jag har nyligen köpt ett halsband och jag måste säga att jag är väldigt nöjd med mitt köp. Halsbandet är både elegant och trendigt och passar till vilken outfit som helst. Jag rekommenderar starkt Indossa till alla som söker efter vackra och högkvalitativa smycke. Jag är väldigt nöjd med mitt köp av halsbandet och kommer definitivt att köpa från Indossa igen i framtiden.

Resposta da Indossa
Över förväntan
Över förväntan, helt klart prisvärt!
Kommer absolut handla fler grejer.
Snabb levers och superbra kvalité
Snabb leverans och superbra kvalité!
Rekommenderas!
Har handlat på Indossa vid två…
Har handlat på Indossa vid två tillfällen. Första gången ett guldarmband till min dotter. Jättefin och hon är nöjd. Andra gången köpte jag ett par glasögon. Jättesnygg och superbra kvalitet. Snabb leverans båda gångerna.
Köpte ett par glasögon av dem
Köpte ett par glasögon av dem ! Aldrig passat i glasögon så bra.. Tack
Rekommenderar denna guldkedjan!
Köpte en guldkedja och måste säga den är riktigt bra, hemsidan var enkel att använda och bra service. Kedjan kom efter några dagar, och den är värd priset. Rekommenderar guldkedjorna för dig som vill ha något fräscht!
Bästa kvalitet som håller längt och…
Bästa kvalitet som håller längt och bäst. Rekomenderas starkt
Kvaliteten på smyckena är wow
Rekommenderar Indossa starkt!!!
älskar mina kedjor och snabb leverans
älskar mina kedjor och snabb leverans! :D
Otrolig kvalitet och snabb leverans…
Otrolig kvalitet och snabb leverans 10/10
Bra smycken till bra pris
Bra urval av smycken till en bra peng samt snabb leverans, rekommenderar starkt! 🔥
Köpte sjukt snygga solglasögon
Köpte sjukt snygga solglasögon! Sjukt nöjd med dom och med leveransen som gick snabbt! Tusen tack!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.