Leia as opiniões dos outros
Ved sku ikke lige hvor jeg starte udover at give 5/5 stjerner til Michael og Induclean. Michael har været den største hjælp til valg af udstyr til vores firma. Vi startede med at kontakte Mic... Ver mais
InduClean får 5 stjerner fra os. Har købt et fliserenser sæt til privat brug. Til trods for den nuværende situation, modtog vi vores bestilling dagen efter. Fliserenseren lever fuldt ud op til vo... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Mangler du rengøringsmaskiner eller reparation af disse? Hos InduClean laver vi reparationer af alle rengøringsmaskiner samt forhandler dem nye eller brugt!
Informações de contacto
Dinamarca
- induclean.dk
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Serviceniveau på øverste hylde
Kan kun anbefale dette firma, hvor jeg tilfældigt kom i kontakt med Michael Larsen. Det er sjældent at man møder en så løsningsorienteret person som Michael, der gør alt der er muligt for at løse det problem man henvender sig omkring.
Så fed en oplevelse, tak Michael.
Michael har været den største hjælp til valg af udstyr til vores firma. Vi startede med at kontakte Michael ifht et højtryksanlæg og vi fik kyndig og grundig vejledning i hvad vi skulle bruge. Der var meget frem og tilbage ifht til detaljer og Michael tog telefonen HVER eneste gang og hjælp os endda på FaceTime 2 gange (hvilket service niveau altså!!!). Vi skrev under på vores aftale torsdag og dag efter (fredag) stod alt det vi havde aftalt på vores dørtrin, så vi kunne gå i gang. Virkelig imponerende!!!!
Vi kan kun give vores bedste anmeldelser til Michael og Induclean (vores nye samarbejdspartner), da vi fik en 5/5 oplevelse og virkelig føler os hørt og taget godt i hånden.
Hvis andre sidder og skal have hjælp med noget indenfor disse produkter, skal I bare tage fat i Michael og Induclean.
Tak mange gange :)
Min kammerat og jeg hentede en…
Min kammerat og jeg hentede en højtryksrenser og dertilhørende tilbehør. Michael sat tid til at rådgive os. Det var en god oplevelse.
God vejledning af glad amatør
Har købt TD 300 og fik god hjælp hele vejen igennem. Unitape på gevind skal ikke af, man skal bare skrue i - det vidste jeg ikke 🫣. Fik fluks sendt en lille strimmel så jeg kunne fikse det!
Bestilte en plug and Play men
Bestilte en plug and Play men, det lykkedes ikke da Michael Larsen har for travlt og ikke vender tilbage som aftalt og efter 1måned, kontakter vi igen Michael Larsen, som nu ikke kan huske hvad vi aftalte, så alt i alt dårlig service som ikke kan anbefales
Mvh
Jesper

En perfekt service
En perfekt service, og de vendte selv tilbage👍
Fantastisk kundeservice!
Fantastisk hjælp i en nødsituation! Tusind tak for gode råd og hurtig ekspedition til Michael :-)
Jeg har haft en rigtig træls oplevelse…
Jeg har haft en rigtig træls oplevelse med dem. Jeg har købt deres kastedyse, og modtager den som defekt, hvorefter jeg så ringer ind og melder det, og de siger at den selfølgelig skal byttes. Og herefter høre jeg intet, på trods af 3 rykkere på mail, og har snakket med dem 3 gange i telefon, der sker bare ingenting. På trods af at jeg prøvede at købe en injektor samtidig.
Super flinke at snakke med, men bare ærgerligt at de er så useriøse omkring det.
Fantastisk service
Fantastisk service. Har købt en fliserenser hvor dyserne blev indstillet efter min højtryksrenser. Alt fungerer perfekt😊
Vores oplevelse med Induclean har…
Vores oplevelse med Induclean har simpelthen været spot on! Allerede fra første møde blev vi taget imod af en sælger, som ikke bare kørte den klassiske "nu skal jeg lige sælge dig noget"-stil, men som faktisk lyttede til vores behov, og ikke prøvede at sælge os noget unødvendigt. Han var super imødekommende og meget fleksibel når vi begyndte at snakke pris og opsætning af udstyret.
Alt blev tilpasset uden bøvl, og det hele spillede bare fra dag ét. Det er meget tydeligt, at Induclean går op i både kvalitet og kundetilfredshed
Vi sidder i dag med følelsen af at være blevet taget seriøst hele vejen igennem – og det er altså ikke hver dag, man kan sige det i denne branche.
Induclean vil også lave reglmæssig service af vores udstyr, hvilket vi er enormt tilfredse med!
Vi kan derfor – med fuld overbevisning og et smil på læben – give vores varmeste anbefaling videre. Tak for en virkelig god oplevelse!
- P&P Multiservice
Rigtig dårlig og ærgelig oplevelse
Rigtig dårlig og ærgelig oplevelse. Køber en fliserenser turbo devil td300, den har jeg så kørt med i 5-8 timer ca, hvorefter swirvel går istykker og ikke længere kan dreje rundt. De prøver at rende fra reklamationsretten ved at sige jeg har kørt med for højt tryk, på trods af dokumentation på at min pumpes specs ikke overskrider turbo devil's max specs, de kommer derefter med en helt anden undskyldning om der har været skidt i den, uden at have set på den. Til det snakker jeg med ejeren, og han nævner at der er flere som har haft samme problem allerede efter 1 time med turbo devil's overfladerensere. En rigtig ærgelig slutning på en ellers ok start.

Kundeservice
Kundeservice
Kundeservice udover det sædvanlige.
Jeg kan godt lide at bruge tid på at finde de rigtige ting til den rigtige pris, det må man sige at InduClean har været meget behjælpelig med.
Selv produkter som de ikke selv normalt forhandler har de været i stand til at skaffe for at jeg kunne lave en samlet ordre.
Stort arrangement fra deres side, samt tid til at sætte sig ind i hvilke behov og muligheder der ligger indenfor budgettet.
Jeg købte en demo maskine og fik ved en fejl leveret en brugt maskine, men da fejlen blev opdaget fik jeg en ny maskine uden bøvl eller tøven. Virkelig fantastisk service.
Manglende mail svar.
Induclean besvarer ikke mail, trods flere rykkere, både på mail og på Facebook.
Tilsendte mail 11.07.24 - 18.07.24 - 06.08.24

Resposta da Induclean
Michael fra induclean, har super humor og yder en kanon service, han ved hvad han taler om👍 selv når han har ferie, søger han for at tingene fungerer 💪💪💪 skal du handle så spørg efter Michael, en mand med humor og varme🌞
Hilsen Bruno fra Køge
Selvom det ligner et firma, der mest er til firmaer så er servicen fin for private
Jeg havde købt en gulvasker af induclean, og den fik en skade, og jeg har brug for den tit pga. Et handicap, og jeg talte med ML. en rar mand der fes ned og skilte en ny maskine ad, og 30min. Senere kørte min gulv‐vasker igen. Så selvom du ikke køber en kæmpe maskine. Så fik jeg en god behandling.Så du er fint stillet som privat. VH.MICHAEL EGAA ANDERSEN
Super god service
Super god service, og god, samt relevant vejledning.
Kompetent og hurtig service
Kompetent og hurtig service, til meget fair pris.
Kæmpe anbefaling herfra.
Rigtig solid virksomhed med super service!
Jeg har handlet hos Induclean igennem de sidste par år. Mest maskiner og grej til højtryksrensning. De er altid meget hjælpsomme og kan fikse maskinerne hvis det driller. Service er i top! Det’ rart at vide, at man kan regne med dem, og de sørger for, at alt kører, som det skal. Kan klart anbefales, hvis du vil have tingene gjort ordentligt og uden bøvl og til en god pris.
Super god oplevelse!
Super god oplevelse!
Efter flere opkald og mails frem og tilbage med spørgsmål, blev jeg vejledt til den rigtige løsning.
En thumbs up til både Kasper og Michael for god service, med et smil på læben hver gang.
Derudover foregik leveringen smertefrit og hurtigt.
Min største anbefaling herfra.
Fantastisk service
Fantastisk service. Ringede med et problem med mit terrasserensehoved. Fejlen blev fundet, (ikke induclean s fejl) men de var så flinke at sende mig nye dysser som kunne løse problemet.
Stort skud ud til induclean. Klart et firma jeg vil anbefale.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.