INNO living Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Inmiddels zitten we alweer 6 jaar heel fijn op onze bank van Inno. Vandaag is 1 van de 2 delen teruggekomen van een opknapbeurt uitgevoerd door Inno. Hij is als nieuw en kan er zo weer heel wat jaren... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Via de chat om advies gevraagd en goed en vriendelijk geholpen. Uiteindelijk een kussenset besteld, binnen enkele dagen in huis. Ze zijn prachtig, mooie luxe stoffen en mooi afgewerkt. Echt een eyecat... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Mooi materiaal, elegant en van goede kwaliteit. Ik ben er erg blij mee. Bedankt!

Informações sobre a empresa

1. Fabricante de móveis
  2. Acessórios para móveis
  3. Empreiteiro de montagem de interiores

Bij INNO living zit jij comfortabel en in stijl met onze unieke collectie handgemaakte zitmeubelen uit Nederland. Onze banken zijn niet alleen een lust voor het oog, maar bieden ook het ultieme zitcomfort. Of je nu op zoek bent naar een strakke moderne bank of een klassiek model, wij hebben voor ieder wat wils. Creëer jouw ideale bank, volledig op maat gemaakt. Kies uit diverse zitcomforts, van stevig tot zacht, en pas zitdiepte, rughoogte en zithoogte aan jouw wensen aan. Combineer ultiem comfort met stijl, dankzij een breed aanbod aan ontwerpen en stoffen. Onze eetkamerstoelen zijn niet alleen mooi, maar ook ergonomisch en duurzaam. Zo wordt lang tafelen een feestje! Naast meubels bieden wij ook een ruime selectie aan luxe woonaccessoires om jouw interieur helemaal af te maken. Van sculpturen tot verlichting en van kussens tot schapenvachten, je vindt het bij ons allemaal. Heb je specifieke wensen voor een bank op maat? Geen probleem, wij denken graag met je mee en realiseren jouw droombank.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

27 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

17 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Fijn contact

Fijn contact, goed geholpen toen mijn pakket ‘vertraagd’ was

18 de março de 2025

Beste Laura,

Bedankt voor je 5-sterren review! We zijn blij dat je tevreden bent met hoe onze klantenservice je geholpen heeft.

Goede klantenservice

Beeld besteld bij Inno living. Bij levering bleek het beschadigd. Contact opgenomen met de klantenservice. Zij hebben dit heel netjes en direct goed afgehandeld. Intussen een nieuw beeld dat tip top is! Bedankt voor de goede service!

7 de março de 2025

Beste Consumer,

Bedankt voor je 5-sterren review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze klantenservice en dat het nieuwe beeld helemaal naar wens is. We vinden het belangrijk om onze klanten goed en snel te helpen, dus het is geweldig om te weten dat je deze ervaring als prettig hebt ervaren.

Veel plezier met het beeld en hopelijk tot een volgende keer!

Classificada 4 em 5 estrelas

Goed service.

23 de janeiro de 2025

Beste Hans,

Bedankt voor je review! We waarderen het enorm en zijn blij dat je tevreden bent met onze goede service.

Snelle levering, goed verpakt

6 de janeiro de 2025

Beste mevrouw Lebens,

Bedankt voor je 5-sterren review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze snelle levering en zorgvuldige verpakking.

echt een aanrader

echt een aanrader, super fijne bank samengesteld, en genieten er elke dag van

7 de janeiro de 2025

Hi Arien,

Bedankt voor je 5-sterren review! Wat fijn om te horen dat jullie elke dag genieten van de bank die jullie hebben samengesteld. Daar doen we het voor!

Veel relax-momentjes gewenst! 😊 En we hopen je snel weer te zien bij INNO living!

Super goede service

Super goede service! Via whatsapp een defect gemeld van mijn bestelde artikel en werd direct opgelost. Heel erg fijn.

6 de janeiro de 2025

Beste Lisanne,

Bedankt voor je 5-sterren review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de oplossing die wij je hebben geboden.

Snelle levering. Goed verpakt

3 de janeiro de 2025

Beste G.J Baan,

Bedankt voor je 5-sterren review! We waarderen het enorm en zijn blij dat je tevreden bent.

Groet Stefan | INNO living

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.