Informações sobre a empresa

1. Fabricante de iluminação
  2. Decoração e Design de Interiores
  3. Loja de lembranças

"Luminez.nl brengt herinneringen tot leven met onze 3D-geprinte hartjeslampen. Elk lampje is uniek, op maat gemaakt en geheel gepersonaliseerd – met jouw favoriete foto, speciale tekst of belangrijke datum. Onze lampen worden zorgvuldig en ambachtelijk 3D-geprint in Delft, met oog voor kwaliteit en detail. Dankzij ons eenvoudige bestelproces kies je in een paar klikken jouw favoriete ontwerp, kleur en maat. Binnen 2 tot 5 werkdagen heb jij een prachtig, persoonlijk lampje in huis – stijlvol verpakt en klaar om te geven (of zelf te houden). Of het nu gaat om een verjaardag, geboorte, jubileum, Valentijnsdag of gewoon om iemand te verrassen: bij Luminez vind je een origineel cadeau met een blijvende waarde. Onze klanten waarderen niet alleen de kwaliteit en het unieke karakter, maar ook onze snelle levering en persoonlijke klantenservice die altijd klaarstaat om mee te denken. Maak jouw herinneringen onvergetelijk en laat ze stralen met een gepersonaliseerde lamp van Luminez.nl. Ontdek hoe jij een bijzonder moment kunt omzetten in een lichtpuntje vol emotie en stijl!" — Luminez.nl: jouw herinneringen, verlicht met liefde.

Informações de contacto

4,2

Bom

TrustScore: 4 em 5

7 opiniões

Classificada 5 em 5 estrelas

Geweldig om te krijgen en te geven!

Wij hebben dit lampje cadeau gekregen en zijn er nog steeds erg blij mee! De foto komt mooi overeen en wordt prachtig verlicht! Het leuke is ook dat je nog meerdere foto’s kunt bij bestellen zodat je kunt blijven wisselen als je zou willen.
Leuk om te krijgen, maar ook zeker om te geven!

20 de março de 2025

Super origineel kraamcadeau

We hebben voor onze beide kinderen deze superleuke lamp gekregen als kraamcadeau. Heel origineel om te krijgen en de gekleurde lampjes zijn echt een hit!

5 de abril de 2025

Classificada 5 em 5 estrelas

Wij kregen deze prachtige lamp cadeau

Wij kregen deze prachtige lamp cadeau. Wát een mooi geschenk! De echo van onze baby verscheen in de prachtigste kleuren. Onze andere kinderen zijn dol op het lampje. Echt een geweldig kado in de kraamtijd, of daarna.

Superleuke verassing!

Wij hebben een hartje met een foto van onze dochter cadeau gekregen. Echt een hele leuke en voor mij nog eerder onbekende manier om zo een foto tot leven te roepen!

Classificada 5 em 5 estrelas

Wachten tot de kleine komt leuk gemaakt

Wachten tot de kleine komt, duurt een eeuwigheid. Gelukkig werd deze tijd mooier gemaakt door een prachtige Luminez hartje met daarin de echo van onze meid. Nu onze dame bijna een jaar uit mijn buik is, kijk ik er nog steeds graag naar mijn inimini meisje. Ze vindt het zelf ondertussen ook heel interessant om naar de verschillende kleurtjes van de lamp te kijken, dus nu genieten we er met zijn drieën van!

10 de dezembro de 2024

Perfect cadeau voor zwangerschap/kraamtijd

Ik heb de hartjeslamp cadeau gekregen bij mijn 1e zwangerschap met mijn echo foto erin. De hele zwangerschap heb ik vol bewondering hiervan kunnen genieten. Dit was echt een perfect cadeautje en nu nog kijk ik er met veel blijdschap na. Ik kan niet wachten om meer foto’s te laten bedrukken!

Classificada 5 em 5 estrelas

Luminez zorgt voor een welkome "verlichting" van je kraamtijd.

Bij Luminez hebben ze verstand van wat ze aan het doen zijn. Dat zie je aan het mooie eindproduct. Super leuk dat je door verschillende "plaatjes" te bestellen, steeds een nieuwe lamp kan hebben staan. De hartslag en regenboog modus zijn bij ons favoriet. Onze lamp werd snel en goed verpakt geleverd en aansluiten was kinderspel! In onze kraamtijd was het letterlijk een verlichting om soms even een minuut of 10 lekker naar onze hartjeslamp te staren.

20 de agosto de 2025

Wat fijn om te horen. Heel veel plezier ermee!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.